סתם שאלה.

סתם שאלה.

מה קרה בזמן האחרון, אסף צ'רנילס השתלט על גלגלצ לחלוטין? המצעד, קולות החיילים, הבחירות, מסיבה ישראלית - מה הולך?
לא שיש לי משהו נגד אסף, אחלה שדרן, אבל... איפה כל השאר? והכי חשוב, איפה עומרי רונן?

b o n c h

New member
תשובה :

כן הוא השתלט. הוא הגיש את המצעד והבחירות בשבועיים האחרונים כי עמרי בחופשה ובשבוע הבא הוא מחליף את נועה גראס כל השבוע במתגלגלים. אבל חוצמזה קולות החיילים, מסיבה ישראלית, סטארטר בעיקרון (חוץ מימי חמישי עכשיו) ומוצ"ש הם שלו
חוצמזה שיש לו עוד תוכניות בגל"צ..

chen010189

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אבל אני לומדת כשיש מתגלגלים נו
נעמה, מה עוד הוא משדר בגלי צה"ל חוץ מלאונג' וקול ישראל?

b o n c h

New member
בוקר טוב צה"ל בימי ראשון ושני

בוקר טוב צה"ל - שעה לפני השמש. (תכנית השכמה לחיילים) ב-5 בבוקר

chen010189

New member
אה נו ברור

התוכניות האלה שרק שאני ארשה לעצמי להאזין להן רק כשאני גם אצטרך לקום בשעות האלה, עד אז עם כל הכבוד לאסף (ויש הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה כבוד) אני מאזינה רק לשאר

מישהו מוכן לפתור אחת ולתמיד

את סוגיית "סטארטר"? מי מגיש אותה? בזמן האחרון בכל פעם שאני מאזין, גיל אנגלשטיין מגיש (אחלה שדרן דרך אגב). אז הוא המנחה הקבוע או שזה עדיין אסף?

b o n c h

New member
אני אפתור לך את הבעיה

בגלל שאסף החליף את עמרי רונן ב"הבחירות", אז גיל אנגלשטיין מחליף אותו ב"סטארטר". בשבוע הקרוב אסף יחליף את נועה גראס ב"מתגלגלים" ולכן כפי שידוע לי גיל עדיין ישדר את "סטארטר" ואחרי ובשבוע שלאחר מכן, אסף יחזור לשדר כרגיל. מקווה שעזרתי

b o n c h

New member
*ואחרי - המילה הזאת ממש רצתה

להיכנס לתוך דברי - היא לא קשורה לשם

בהחלט עזרת

גיל אנגלשטיין משדר תוכנית קבועה בגלגלצ כשהוא לא ב"סטארטר"? או שהוא רק עורך מוזיקלי לרוב? יש לו קול מאוד מרגיע...

b o n c h

New member
עורך מוסיקלי לרוב, אבל

מגיש חדשות ומחליף שדרנים לפעמים. אם אני לא טועה הוא משרת בתור עורך מוסיקלי ומפעם לפעם מחליף.

התפקיד שלו זה קריין ועורך מוזיקלי

הוא בשתי המחלקות. סתם תהיתי אם הוא משדר בגלגלצ יותר. בתחנת האם גל"צ שומעים אותו בעיקר בחדשות, בתוכנית שהוא מגיש ביום ראשון בערב, ועד לפני כמה שבועות ביום שישי ב-5 בבוקר בתוכנית שהוא כבר לא מגיש.

b o n c h

New member
אלעד, סליחה על הבורות, אבל

אלעד קנדה? אני צריכה פירוש...

b o n c h

New member
חחחח למה?

בישראל יותר כיף, יש אקשן
טוב סליחה, לא צוחקים על נושאים כאלה.

ShukyD

New member
איכס אורית