סתם שאלה

puckman

New member
סתם שאלה

איך כל אחד בפורום פה הגיעה להוקי? אישית. אני הגעתי להוקי כשגרתי בארה"ב ואז פשוט התחלתי לשחק.

TheXK

New member
מה השאלה הזאת???

?? אם הבנתי נכון.. אתה שואל איך התחלנו לשחק הוקי? כי אם כן אני אענה.. אני לא משחק.. אבל אני חולה על הוקי... למה אני לא משחק? אממ... בכוח לספר? לא בעדינות... טוב אני אספר.. יש לי טראומה מכל הדברים עם הגלגלים (סקטבורד רולר וכו´) למה? בגלל שלפני שנתיים "טסתי" על עמוד במהירות מאוד גבוה... וכל הפרצוף ירד דם.. כאב... בגלל זה אני לא משחק.. אני אני חולה על ניו ג´רסי דאבילס... מזמן לא יצא לי לראות משחקים ולקרוא חדשות וזה.. אתם יודעים מה הסיפור ששמעתי עם המאמן שלהם שמת?

power play

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo106.gif../images/Emo58.gif

גם אני אוהד של new jersy devils יש לוח שידורי משחקי הוקי באתר של טל hebrewhockey.com ולא שמעתי על מאמן מת אשמח אם תחלוק את זה פה.

TheXK

New member
../images/Emo117.gif

(אל תתייחסו לכותרת) חבר שלי (שהוא מבין בהוקי [אוהד NY רנג´רס]) סיפר לי יום אחד "אחייייי... בסורות רעות... המאמן של NJ DEVILS נפטר"... זה כל מה שאני יודע..

MADPUCK

New member
IT´S ALIVE... ALIVE!!

אני שמח (או לא) להודיע לך שהמאמן של הדווילס חי וקיים... הוא פשוט הוחלף... ע"י עוזר המאמן שלו... ואח"כ נשכר שוב... בתור עוזר מאמן... פחחח..... דיווילס.. לך תבין!

a_duck

New member
אמ......

אני שיחקתי בNHL99 נראה לי... ראיתי שיש הרבה מכות...החלטתי שזה משחק טוב... לפני זה הייתי רואה משחק פעם בשנה...

power play

New member
תשובה

כמו רועי ממשחק מחשב.. למזלי המשחק מחשב עבר בין חברים שלי ואחרי שכולם נתפסו חזק קנינו ציוד והתחלנו לשחק רולר הוקי בנוגע לטראומה של הפציעה.. אם אתה ממש אוהב את המשחק וחייב לנסות שום דבר לא יעצור אותך.. לא כניסה במהירות גבוהה בקורה של שער (פליקס madpuck) ולא פנס כחול בעין(תומר wild weazel) כרגע התחלנו "לקלוט" שחקנים חדשים ..והם לומדים בקצב שלהם את המשחק

Wild Weasel

New member
תיקונים לאור

1- ככה לא ממש התחלנו לשחק... דרך משחק מחשב..?? 2- השם הוא wild weaSel 3- זהו ותפסיק להתחיל עם ילדות בנות 14 יא סוטה!!! אור´וש..

TheXK

New member
איזה נחמדים

סתם שאלה.. בני כמה? ואיזה קבוצות אתם אוהדים? ואיפה אני יכול להשיג חולצה של NJ DEVILS כמו שיש לחבר´ה בקבוצה??

power play

New member
תיקונים לתומר

1. ככה הכרנו את המשחק ומשם בא הרעיון. 2.לא אשמתי שבכל מקום שאליו אני הולך בנות אוהבות אותי.. 3.יש לי חולצה של באפלו סייברס ככה קיבלתי אותה: נכנסתי לאתר שמוכר סחורת הוקי (נשמע טוב יותר באנגלית) בחרתי חולצת רפליקה(העתק-נראה אותו דבר אבל פחות יקר) הזמנתי עם כרטיס אשראי אמריקאי חולצה ונתתי את הכתובת של בעלת הכרטיס שהיא דודה שלי שגרה בבוסטון.היא שלחה לי את החולצה ומאז אני מאושר. דרך אחרת היא להכנס לתחרות באתר של הדוילס שנותנים חולצה חתומה או להזמין מהם אחת . אני בן 17

TheXK

New member
אני לא הולך להזמין

אין שום חנות שמוחרת חולצות כאלה?

exit_from_here

New member
את לא אוהד את הדוילס?

כי אז אתה יכול להביא לי את החולצה של באפלו

power play

New member
השתגעת???

אתה יודע איזה יופי אלוהי החולצה הזאת?? בתור זכר (זכרים לא מעריכים פריטי לבוש ועוד פחות אוהבים לרכוש אותם) אני נדהם כל פעם מהיופי שלה.. שלא כמו החולצות האמיתיות החולצת רפליקה שלי נוצצת באזורים מסוימים.

TheXK

New member
למה?

אני זכר.. ואני לא הומו... ואני מאוד אוהב פירטי לבוש.. ואני משקיע הרבה בלבוש שלי!! זה אחד הדברים הכי חשובים שיש לי (הבגדים) עכשיו תגידו "קוקסינל" לא אני לא.. אני פשוט פריק.. וזה חשוב המראה החיצוני (כי המראה החיצוני מראה את המראה הפנימי)(הראות,הכבד,הקורקבן,התוספתן,שלפוחית השתן וכו´ וחרא למיניהם) סתם.. התכוונתי לאופי

MADPUCK

New member
אז ככה...

הכל התחיל הרבה יותר מוקדם.. אני לא בטוח אבל נראה לי שבפעם הראשונה שמעתי על הוקי מסרט מצוייר (מה לעשות..) בערך בכתה ו´ ,קראו לו ´נבחרת הכוכבים´ והיה שם את ג´ורדן, בו ג´קסון ווין גרטסקיי... (שירה דיסקיות מהמקל שלו). עכשיו בסרט המצוייר עשו אותו ממש מדוייק והכל.. ואני זוכר שממש התלהבתי מזה ומאז רציתי ליהיות כמוהו. אח"כ בשיעורי ספורט (עדיין בכתה ו´ ,כשעוד לא הכרתי אף אחד מאלו שאני משחק איתם עכשיו) לקחנו מקלות ושיחקנו... (כבר אז התלהבתי מאוד מהמשחק , וגם חשבתי שאני גרטסקיי הבא, כן בטח!). אח"כ שיחקנו כמה פעמים בחטיבה (עדיין בלי רב האנשים שאני משחק איתם עכשיו) ולבסוף איפשהו באמצע של כתה י´ לא זוכר למה, התחלנו לדבר על הוקי (אני אור ותומר) וכולנו התלהבנו מזה מאוד והחלטנו לקנות ציוד ולשחק.. ואפילו גררנו לזה איזה שכן שלי ועוד איזה FAG-ASS מהכיתה שלנו (מה לעשות הוא הומו...הוא לא באמת הומו... אבל אתם מבינים) עכשיו הוא כבר לא משחק איתנו (כבר הרבה זמן) וכולם שמחים!! תוך כדי האמת שיחקנו ב- NHL 98 שהוא פי 9 יותר טוב מ-99 (דרך אגב) ואני עדיין חושב שהוא המשחק הכי טוב לזמנו שיצא... אם היו עושים אותו בגרפיקה של 2002 .... ומשם בחרתי לאהוד את דאללס (GO STARS!!) ובאותה שנה הם גם לקחו את גביע הסטנלי!
זה הסיפור המלא!!!

למעלה