סתם שאלה

dorrn

New member
סתם שאלה

טוב,אז הנה שאלה שהטרידה את מנוחתי כבר חודשים רבים ועכשיו משום מה נזכרתי בה: בעונות הראשונות של DS9 דיברו הרבה על המושבות של הפדרציה שנמסרו לידי קרדאסיה (או פשוט נהפכו לשטח מפורז? שכחתי כבר) ועל המאקי. הרושם היה שהקרדאסים ממש עוצרים את עצמם כל פעם מחדש מלהשמיד אותם. ואז הגיעה המלחמה עם הדומיניון וקרדסיה ו... כלום. שום פריט מידע על גורלם של אותם מתיישבים,שאמורים היו להיות הקורבנות הראשונים של המלחמה. אז רציתי לדעת,מישהו יודע מה קרה איתם? או שהמפיקים פשוט החליטו לשכוח שהם אי פעם היו קיימים?

נריה_ה

New member
אני לא בטוח

אבל אם אני זוכר נכון, אז אמרו שהמאקי היו לקורבנות המלחמה הראשונים, הם נפגעו מהמלחמה.

G.O.D

New member
פירקי "מייקל אדינגטון"

מספרים בעקיפין את סיפור המאקי שאחרי כניסת קארדסיה לברית עם הדומיניון, בקצרה, כמעט כל המאקי הושמדו או ברחו לפדרציה.

rdaffi

New member
בעניין המאקי...

המושבות שלהם נמסרו לידי הקרדאסים (ומושבות קרדאסיות נמסרו לידי הפדרציה, אבל הן פונו) במסגרת חוזה השלום השברירי שהושג בין הפדרציה והקרדאסים ב- 2367. האיזור המפורז הוכרז באותו סקטור ב- 2370. וככה המתיישבים של אותן קולוניות התנתקו מהפדרציה והפכו לטרורסטים כנגד החרב הקרדאסית שהייתה תלויה להן מעל הראש. לאחר האיחוד של קרדאסיה עם הדומיניון הצעד הראשון שלהם (נו, אחרי גירוש הכוחות הקלינגונים מהחלל הקרדאסי) היה להשמיד את כל המאקי. אני לא זוכר את שם הפרק, אבל זה אחד משבעת הפרקים האחרונים של העונה ה- 5.

למעלה