סתם שאלון נחמד

mc lyte

New member
סתם שאלון נחמד ../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

גם ככה משעמם שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 65. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 66. שמות החברים הכי טובים שלך: 67. הגלידה הכי טעימה? 68. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 69. מתי התחברת לראשונה לרשת? 70. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 71. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 72. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 73. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 74. באיזה פורומים אתה? 75. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 76. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 77. יש לך חבר\ה? 78. כמה אחים ואחיות יש לך? 79. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 80. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 81. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 82. מה התחביבים שלך? 83. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 84. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 85. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 86. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 87. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 88. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 89. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 90. מהו החפץ הכי חשוב לך? 91. מי החברים שלך בקומונה? 92. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 95. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 96. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 97. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 98. איך שמעת על הפורום? שעת סיום השאלון:

NoWords

New member
מתאים לי שאלון עכשיו ../images/Emo9.gif

שעת תחילת השאלון: 21:35 1. שם: נעמה 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 25.9.89 4. כינוי: יש מלאאא- נמצ'וק, נעמצ'קה, נענע
5. תכונה טובה: אין לי כוח לשאלות אופי 6. תכונה רעה: אין לי כוח לשאלות אופי 7. חולשה: אין לי כוח לשאלות אופי 8. אובססיות: חתולים, כריסטינה, מוזיקה בכלל, מחשב 9. פאדיחה: סתם אין לי כוח לספר
10. כאב: אין לי כוח לשאלות אופי 11. משאלה: לפגוש את כריסטינה (גם אלישיה יהיה נחמד מאד) 12. זיכרון רע: כל ימי החטיבה בערך 13. זיכרון טוב: בצפר יסודי, טיולים בחו''ל וכיתה יוד 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כדורגל בשכונה וטיולים בחו''ל 15. געגוע: לטיולים עם כל המשפחה (היום זה לא קורה כבר :/) 16. פחד: צניחה חופשית ורכבות הרים, באסה לי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שיר מזרחית 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח וחנוכה 20. אוכל מועדף: ג'חנון, סופגניות
, פיצה, במבה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: תמנונים וכו' 22. שתיה מועדפת: נאסטי אפרסק 23. קינוח מועדף: עוגת תפוחים 24. ממתק מועדף: הממ מסטיק נחשב? 25. עוגה מועדפת: תפוחים אבל גם גבינה עם פירורים^_^ 26. צבע מועדף: שחור, כתום, ירוק 27. חיה מועדפת: חתולים (בעצם.. כל משפחת החתולים |מיאו|) 28. חיית מחמד [אם יש]: שני חתולים- אלביס ורוז
29. ספורט מועדף: שחייה, טניס, כדורגל, כדורסל 30. מספר מזל: אין 31. ספר: עכשיו- מישהו לרוץ איתו 32. סרט דיסני מועדף: אלדין ומלך האריות
33. סרט: ברוקבק מאונטיין
. האמת שממש לפני רבע שעה סיימתי לראות את הסרט פרנקי וג'וני. 34. שחקנ\ית: שונאת לבחור :( 35. זמר\ ת: כריסטינה ואלישיה:]] 36. סדרה מעודפת: חברים, דה אוסי, מגרש ביתי 37. מקצוע אהוב: ספורט והיסטוריה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ופיזיקה
39. מקום בעולם: ישראל בנתיים 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין לי כוח לשאלות כאלה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אין לי כוח לשאלות כאלה 42. פריט לבוש מועדף: גופייה 43. ההמצאה של כל הזמנים: חשמל 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף וסתיו
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? לפעמים אני בעד, לפעמים לא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? נחמד שחם בפנים, כשקר בחוץ
54. לישון או לקום? לישון לישון. רק לישון. 55. חוף או הרים? מתה על שניהם
56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל, וגם זה בקושי רב 57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: Candy Man של כריסטינה, לא יודעת למה:] 60. שיר שגורם לך לבכות: Walk Away/I'm OK של כריסטינה;[ 61. השיר של כל הזמנים: אוי לא מסוגלת לבחור 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: הממ, אפשר לומר כל שיר של ג'ניפר לופז
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: As של ג'ורג' מייקל ומרי ג'יי בלייג' 64. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: יש כלכך הרבה, הכירו לי מלא שירים- אחים וחברות, נניח שקוסמיק גירל של ג'מירווקוואי
65. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שיער שטני, 170 בערך, עיניים חומות, רזה. נחמדה, לא נושכת.
66. שמות החברים הכי טובים שלך: ליאת, בר, טל, איילת, ורד ודנה 67. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב או תות 68. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הומור, אינטיליגנציה, בגרוּת, כיפיות אבל גם רצינות
69. מתי התחברת לראשונה לרשת? מי זוכררררררררררר 70. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני פורומים הזוים בתפוז|: פעם אחת לפנות בוקר בחופש הגדול החלטתי שאני לומדת גרמנית ונכנסתי לפורום גרמנית בתפוז והתחלתי להוריד שיעורים בגרמנית. זה היה ממש הזוי מצידי
71. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? כריסטינה, אלישיה, MTV, ג'ניפר, ראשל''צ, בעיות בגיל ההתבגרות 72. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור מיוחד, כשנרשמתי כל כינוי שהכנסתי היה תפוס, אז בסוף חשבתי "די. כבר אין לי מילים", כמה שנון מצידי 73. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בהחלט 74. באיזה פורומים אתה? כתוב למעלה 75. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים אבל אין מה לעשות, כשאהבה היא לא הדדית זה לא טוב 76. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבט וגובה 77. יש לך חבר\ה? לא 78. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 79. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחד מהם בטוח. עם השני אני בספק. אני אוהבת אותו מאודדד אבל אנחנו טיפוסים שונים 80. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת פנים 81. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קוראת או מהרהרת 82. מה התחביבים שלך? קריאה, ציור, טיולים, ים 83. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אחים שלי 84. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אמפי3, בגדים, מברשת שיניים וכו', פלאפון ומסטיקים נראה לי 85. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתולת בית
86. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? שאלה קשה, נראה לי ערב 87. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרטיס VIP להופעה של כריסטינה 88. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים 89. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מקדונלדס
סתם לא, של אמא משהו.. 90. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב 91. מי החברים שלך בקומונה? ממ.. מה? 92. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בכיתה יוד 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ממזמן:/ 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שבוע 95. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חברות בNY 96. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שאלה מתוסבכת מדי, אין לי כוח): 97. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אירופה 98. איך שמעת על הפורום? אני הקמתי אותו, כאילו?
שעת סיום השאלון: 22:01

ווהו.../images/Emo3.gif

שעת תחילת השאלון: 22:22
1. שם: נראה לי שטלי
2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 26.05.1993 4. כינוי: Music Of My Heart 5. תכונה טובה: ממ..
אכפתית 6. תכונה רעה: צוחקת יותר מדי
7. חולשה: בע''ח
במיוחד דוסל'ה
8. אובססיות: בע''ח ומוזיקה 9. פאדיחה: הממ.. האמת שאף פעם לא הייתה לי
10. כאב: לא משנה.. 11. משאלה: יש יותר מדי. 12. זיכרון רע: אני מעדיפה לא לדבר על זה 13. זיכרון טוב: שקיבלתי את דוסל'ה!
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שקיבלתי את דוסל'ה.
15. געגוע: למיצי.
16. פחד: שכל מי שחשוב לי ימות. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא משנה. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח, כי נמצאים הרבה עם המשפחה
20. אוכל מועדף: האוזן והבטן של דוסל'ה נחשבות?
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אני לא שונאת, אבל לא אסכים לאכול- בע''ח. 22. שתיה מועדפת: מים. 23. קינוח מועדף: כל קינוח
24. ממתק מועדף: שוקולד
25. עוגה מועדפת: שוקולד
26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: דוסל'ה
29. ספורט מועדף: שחייה 30. מספר מזל: לודעת
31. ספר:
החתול
32. סרט דיסני מועדף: כולם
נראה לי שמלך האריות
33. סרט: ממ.. שני אחים- סיפור על שני טיגריסים. הוא גרם לי לבכות
34. שחקנ\ית: ג'סיקה אלבה 35. זמר\ ת: כריסטינה אגילרה (את אלישיה אני אוהבת פחות) 36. סדרה מעודפת: חברים וסיינפלד 37. מקצוע אהוב: האמת שהרוב
38. מקצוע שנוא: ממ..
אין שנוא 39. מקום בעולם: הוואי, לוס אנג'לס וג'מאייקה 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין לי מושג 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ''ל 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטי-שירט 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: בין סתיו לחורף D: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?
בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי מתי 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? ממ.. באמצע
54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? תלוי 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל+שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: יש הרבה 60. שיר שגורם לך לבכות: I'm Ok של כריסטינה אגילרה
61. השיר של כל הזמנים: אין לי מושג, אני מניחה שקברט של לייזה מינלי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לודעת
, יש לי עוד כמה שנים טובות 64. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: די הרבה שירים של רמשטיין וסליפנוט 65. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לודעת
, אנושית 66. שמות החברים הכי טובים שלך: דוסל'ה, מיצי (ז''ל
), החתולה שליד בית האופנה
, החתול הלבן שליד הברזיה XD, המשפחה של החתולים הג'ינג'ים הלבנים שליד בית הספר שלי, משפחת החתולים השחורים לבנים שבביה''ס שלי, ויש עוד הרבה.
*נא לשים לב שאין פה שמות חוץ מ2*
67. הגלידה הכי טעימה? מאיפה לי 68. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא חכמה, שהיא אוהבת אותי ושהיא אוהבת אותיייייי (אני מדברת על דוסל'ה
) 69. מתי התחברת לראשונה לרשת? אוהוו, לפני קצת פחות מעשור. 70. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הרבה 71. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כריסטינה, הפורום הזה, פורומים על בע''ח ופורום התאבקות 72. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש הרבה 73. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מה?
74. באיזה פורומים אתה? הפורום הזה והפורום של כריסטינה 75. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מאיפה לי 76. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הגוף, העיניים והחיוך 77. יש לך חבר\ה? נופ. 78. כמה אחים ואחיות יש לך? אם דוסל'ה נחשבת, אז 1
79. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כי היא מי שהיא 80. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת להשתין >< 81. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מחליפה לפיג'מה
82. מה התחביבים שלך? הרבה 83. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? סירה כדי לחזור בחזרה
84. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, MP, בגדים, אוכל ובדר''כ את ההורים
85. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתולת בר כלשהי 86. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי מתי, לרוב את הערב 87. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? הרב דברים 88. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] כולן
89. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא יודעת
90. מהו החפץ הכי חשוב לך? תליון שסבא שלי נתן לי 91. מי החברים שלך בקומונה? אין 92. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני חודש בערך 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כנ''ל 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לודעת
95. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם הרבה אנשים במקומות כיפיים
96. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את זה שנולדתי.
97. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לודעת
98. איך שמעת על הפורום? נעמה
שעת סיום השאלון: 22:50 דוסל'ה

mc lyte

New member
עונה ../images/Emo67.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שעת תחילת השאלון:22:50 1. שם:סימונה 2. גיל:16 3. תאריך לידה:15.10.1989 4. כינוי:mc lyte 5. תכונה טובה:אוהבת לעזור חח לא יודעת 6. תכונה רעה:אממ.... 7. חולשה:בע''ח מוזיקה (מאריה קארי אלישיה) 8. אובססיות:מוזיקה בע''ח 9. פאדיחה:יש הרבה ... 10. כאב:/ 11. משאלה:לפגוש את מאריה קארי ואלישיה 12. זיכרון רע:לא משנה 13. זיכרון טוב:לא ניזכרת עכשו 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע:לחו"ל 16. פחד:לא להיות מאושרת 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אאמ. לא יודעת 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:פסח חנוכה 20. אוכל מועדף:ג'חנון,פיצה ואוכל איטלקי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אני לא יסכים לאכול נחש בחיים 22. שתיה מועדפת:מים 23. קינוח מועדף:גלידה 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:שוקולד וגבינה 26. צבע מועדף:אדום 27. חיה מועדפת:כלבים חתולים 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה בשם {במבי} 29. ספורט מועדף:טניס,כדור סל 30. מספר מזל:6 31. ספר:אין 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות אלדין והיפה והחיה 33. סרט: ליאון (עם נטלי פורטמן) 34. שחקנ\ית:ג'וליה רוברטס,האלי ברי,קיירה נייטלי,אנג'לינה ג'ולי,נטלי פורטמן 35. זמר\ ת:מאריה קארי אלישיה קיז ואאליה ז"ל 36. סדרה מעודפת:חברים 37. מקצוע אהוב:היסטוריה אנגלית 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:ברזיל 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:אממ טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ וסתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?יאס 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס לא אוהבת וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?בננהה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:יש הרבה 60. שיר שגורם לך לבכות:eek:ne in a million של aaliyah 61. השיר של כל הזמנים:אוו שאלה קשה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:i will always love you של וויטני 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:i will always love you 64. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:יש המון.... 65. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?רזה עיניים חומות 1.73 66. שמות החברים הכי טובים שלך:בת אל אתי עדן ופטיה 67. הגלידה הכי טעימה?וניל ופיצפוצי שוקולד 68. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?רצינות,בגרות 69. מתי התחברת לראשונה לרשת?חחחח לא זוכרת 70. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לפורומים בתפוז ואתרי מוזיקה 71. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?מאריה קארי אלישיה קיז ביונסה 72. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?mc lyte זמרת שאני מאוד אוהבת 73. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן 74. באיזה פורומים אתה?כתבתי^^^^ 75. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא נעים 76. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 77. יש לך חבר\ה?לא 78. כמה אחים ואחיות יש לך?אחות אחת 79. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? / 80. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שוטפת פנים 81. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?רואה טיווי 82. מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה,לטייל 83. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?חברים 84. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מברשת שיניים בגדים פלאפון ועוד... 85. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין 86. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 87. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?הרבה דברים אבל הכי כרטיס טיסה לאמריקה + להופעה של מאריה ולפגוש אותה 88. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 89. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?פיצה 90. מהו החפץ הכי חשוב לך?פלאפון חח לא יודעת 91. מי החברים שלך בקומונה??///// 92. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בתחילת השנה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני חודש 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני שבועיים 95. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם חברה הכי טובה שלי באמריקה ב NY או ב MIAMI 96. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת 97. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?בצפון אמריקה או דרום אמריקה 98. איך שמעת על הפורום?חח חיפשתי ומצאתי כמה שאלות שעת סיום השאלון:23:55

Good 2b Me

New member
../images/Emo178.gifוואי,נו אפנס אבל, שונאת../images/Emo175.gif

שאלונים ארוכים..הם פשוט אממ..איך לומר..ארוכים מדיי
אבל דונ'ט וורי, אני קוראת מה שאתם עונים

למעלה