סתם שאלת ביגוד......

shelycat

New member
סתם שאלת ביגוד......

סתם שאלת בגדים...... לכל אחד יש סגנון לבוש אישי אבל רובנו בסופו של דבר מקשיבים לאיזה שהם תכתיבים חברתיים בתחום הלבוש והאופנה לפי החברה בה אנחנו חיים ועובדים וקוד הלבוש במקומות בהם אנחנו מסתובבים אבל בכל זאת כל אחת מאיתנו לעיתים מוצאת את עצמה שומרת על ייחודה בתחום בדרכים שונות לפעמים זה בגרביים מטורפות (שאף אחד לא רואה) לפעמים זה בהתעקשות על ענידה של תכשיט יחודי ולפעמים זה פשוט בה לידי ביטוי באי-התפשרות.....למשל אי-ויתור על לבישה/נעילה/ענידה של פריט שכבר מזמן היה צריך לאחסן על מדף הדברים הישנים/מרוטים שפג תוקפם . אז מה הפריטים שאתן שומרות בכל זאת? מה פריט הלבוש הכי לא שיגרתי שלכם והכי לא נכנע לתכתיבי הנורמליות בסביבתכם? איפה תתעקשו יותר ואיפה פחות על לבוש "קונבנציונלי" ו"מכובד"? האם ולאן תלבשו מעיל ארוך מפרווה סינטטית אדומה (MUPPET LEATHER)? ומה עם כובעים מטורפים יותר או פחות? גרביים צבעוניות? מכנסיים בצבע שהוא לא כחול/חום/שחור/אפור? סוודרים גדולים, דהויים או פרומים?

שמופית

New member
אני מאוד שמרנית בנושאי ביגוד...

ה"מופרעות" שלי באה לידי ביטוי בלאק סגול בציפורניים של הרגליים
אבל כמובן שאני לא מוותרת על פריטי לבוש משונים (לא שאני לובשת אותם, אבל טוב תמיד שיש כמה בארון):
מכנסים דמויי פרוות זברה (שתפרתי לבד בתקופת לימודי עיצוב האופנה)
מכנסי קטיפה בורדו (מאותה תקופה)
מכנסיים משובצות (שקניתי בפריז לפני שנה ודווקא הלכתי איתם כמה פעמים). אבל רוב הזמן אני עם הלבוש המשעמם והרגיל שלי

גם אני משתוללת עם לאקים

סה"כ אני מאוד שמרנית בבגדים (אני חושבת שראיתן את זה בשמלת הכלה שלי), מאוד סולידי ואפילו טיפה אלגנטי (כשצריך נניח לעשות רושם של פסיכולוגית או באירועים). אז איפה אני מוציאה אגרסיות ? לאקים בשלל צבעים (סגול, כחול, כסף, ורודים ואדומים, המון נצנצים ואפילו כתום עם נצנצים שנקנה לחתונה ועדיין להיט). וגם קצת צעיפים וכובעים בחורף, מזכרת מהחיים בפאריז, וגם שאלים עבים ומפנקים. אבל בד"כ אני פשוט סולידית (=משעממת).

danonit

New member
תמיד חוזרת לג´ינס וסווצ´רט

לא משנה איזה בגדים אופנתיים/מיוחדים מאכלסים אצלי את הארון, בכל חורף יש לפחות שבוע שלם אחד בו אני חוזרת לשילוב האהוב עליי - ג´ינס דהוי וסווטשירט קפוצ´ון ענקי כזה שמגיע כמעט עד הברכיים, הסווטשרט האהוב עליי בקרוב יגיע למצוות. אני גם מתעקשת לא להכנע לתכתיב שאומר שבחורה גבוהה לא צריכה ללכת עם עקבים ואת הארון שלי מאכלסים המוני נעליים, מגפיים ובעיקר סנדלים גבוהים לתפארת

רחלילי

New member
כוללי כזו...מוזרה

לפעמים לובשת בגדים שאומרת לעצמי שבטח לו היתה תחרות היו מכתירים אותי בתור המלתבשת הגרועה או המוזרה של אותו יום. מלבד גרביים מוזרות שאני אוהבת (ועכשיו אייל הביא לי מ-SOCKSHOP עוד זוג מדליק) שנראות ממש כמו של ילדים, יש לי כל מיני דברים מוזרים כמו מעיל חום מבד מוזר שמצאתי לפני איזה עשור אצל דודה ז"ל של אמא שלי שבא מאירופה ועליו רקמה של פרחים והוא מוזר בהחלט אבל כזו אני - מוזרה. מעיל של סבי ז"ל (כשעוד היה בחיים) שלבשתי במשך שנים בתיכון. מכנסי "פלמ"ח" חאקי קצרות שלו שהייתי לובשת במשך שנים בקייץ. חולצה לבנה מקסימה של סבתי ז"ל כשעוד היתה בחיים, חולצה לבנה קיצית שמזכירה לי תמיד את אירופה ומלווה אותי כבר איזה 15 שנה, למרות מחאותיה המתמשכות של אימי שזה עבר זמנו (חולצה משנות החמישים לדעתי). ג´ינס ליויס מגיל 16 שעדיין בארון בתקווה שיום אחד אחזור לאותן מידות (מוזרה אמרתי). וזה מזכיר לי... טוב נפתח שרשור חדש.

dorlim

New member
אני די שמרנית בביגוד

עוד יותר שמרנית בנעליים והכי שמרנית בענייני סנדלים
אבל כמו דנונית בטוחה שגם בחורות גבוהות יכולות ללכת על עקבים (ואפילו רצוי
) סה"כ הסגנון שלי בבבגדים די פשוט ודורון ממש שונא בגדים חשופים.... חוץ מזה יש בגדים שאני שומרת כמו ג´קט של סבא שלי ז"ל, חולצה שקניתי לערב פסח בצ´ילה ועוד

נעליים../images/Emo41.gif

תמיד אהבתי, לאחרונה התחלתי להשתולל קצת עם הצבעים... סנדלים בצבע בורדו, נעליים בירוק זית, בחתונה הייתי עם נעלי בובה אדומות (ואני עדיין הולכת איתם לפעמים...) חוץ מזה, היו לי תקופות של סווצ´רים גזורים כאלה (בצווארון) רצוי מתקופת הצופים או הצבא... זה הכי נוח. גם אני אוהבת בגדים מפעם והלהיט בקיץ היה חולצה תחרה לבנה בת 24 בערך שמצאתי אצל אמא שלי... אני גם נורא אוהבת להסתובב בשווקים (פשפשים, בצלאל) ולחפש בגדים מעניינים. אני לא אקנה אף פעם בגד מיד שנייה, כנראה עניין של שמרנות... כשאין לי כח להיות יצירתית אני חוזרת לג´ינס או למכנסיים שחורים וחולצה. וחוץ מזה, אני מאוד אוהבת מעצבים ישראלים (סיגל דקל במיוחד...) רק חבל שהבגדים האלו תמיד נורא יקרים...

למעלה