סתם שאלת סקרנות, באמת

xflil

New member
סתם שאלת סקרנות, באמת

מה תעשו אם כל להקת ווסטלייף יהרגו בתאונת מטוס?

../images/Emo13.gif איזה כייף!

הממ... אני אשים את היהודים בפול ווליום אצחק צחוק מרשע ואצרח בקולי קולות רוק ישראלי פור אבר כמובן שאני לא מייחלת מוות לאף אחד (כן ממש..) אבל אם יקרה משהו מצער לווסטלייף... זה בהחלט לא יזיז לי ת´תחת תאמרו שאני מרשעת שאין לי רגשות שאני איומה אתם יודעים מה אתם צודקים (אביב גפן...) אז תשימו זין אחד גדול על העולם על פופ ממוסחר ועל ווסטלייף רוק ישראלי לנצח

אתם מפגרים....

אני חייבת להגיד לכם שאתם מטומטמים!!!!!!!!!!!!!! איך אפשר להגיד דבר כזה על בן-אדם???? ועוד על ווסטליף?????.??? עזבו אתם לא לרמה שלי שאני ידבר איתכם

ניקי בי

New member
על מה נפלתם?

התחרפנתם לגמריי... עזבו, ווסטלייף או לא, זה ממש ממש ממש לא משנה, כי כל זמר/אמן/להקה או כל דבר, הם קודם כל בני אדם!!! אתם יורדים פה על כולם, ואמרים כל מיני דברים שהם ממש לא במקום, ואני לא מדברת על ירידות על ווסטלייף, ואנחנו לא בסדר? אני חושבת, כל פורום שהייתם נכנסים אליו עכשיו, היה אומר לכם את אותו הדבר. ולדוגמא- אלייה למשל: תאמת שאף פעם לא אהבתי את השירים שלה, אבל אני מאוד הצטערתי על זה שהיא מתה, כי חבל עליה, ועל כל האנשים שקשורים אליה, בין אם זה משפחה או חברים. אז בבקשה מכם, לא לעשות דברים כאלה יותר.

Uptown_Girl

New member
oh my god

לא ממש מזיז לי אם אתם אוהבים או לא אוהבים את ווסטלייף ואת המוזיקה שלהם....כאילו, זה החיים שלכם ו"איש באמונתו יחיה" או איך שאומרים את זה... אבל בסה"כ הם בני אדם...אתם לא חייבים לאהוב אותם כבני אדם (וזה גם לא ממש מזיז לי) אבל לשמוע איך שאתם מדברים על חיים של בן-אדם, כאילו זה דבר חסר ערך לחלוטין....אני מרחמת עליכם, כי זה ממש מגעיל. לא אהבתי את אלייה או את המוזיקה שלה, אבל הצטערתי לשמוע על מה שקרה לה. אני לא סובלת את סטפס והירסיי אבל לא הייתי מאחלת להם למות... אתם ממש מגעילים אותי... -ליאור-

libi k

New member
תירגעו יא היסטריות

אף אחד לא איחל מוות לתחתונים המזמרים האלה כל מה שהם אמרו שפשוט לא היה מזיז להם אם הם היו מתים,אלפי אנשים מתים כל יום ועל רובם אף אחד לא מביע צער עמוק אז למה שיהיה חבל לי על מישהו שאני ממש לא אוהבת ,רק בגלל שהם מפורסמים??????

xflil

New member
1. נכון

2. אני לא מייחל מוות לאף אחד בעולם הזה... רק אמרתי שלא יהיה אכפת לי ומישהי כתבה "ועוד כזה ווסטלייף!" יענו שימות מישהו אחר במקומם? ואני עוד מייחל מוות מתן

i love bryan

New member
ניקי בי צודקת!!!!!!!!!

אתם ממש מגעילים אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאחלת לאף אחד למות לא משנה מי זה או מה הוא עשה בחיים שלו!!!!!!!! אתם לא חייבים לאהוב אף אחד וגם לא את ווסטלייף!!! אבל לכבד אותם? אתם חייבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפחות תכבדו אותם ותנו גם קצט כבוד לעצמיכם אתם בפורום של ווסטלייף ואתם מקללים אותם??? בפורום שלהם??????????????????????????? לי אישית אין שום דבר נגד אביב גפן (למרות שאני גם לא חולה עליו!!!!!!!!) אבל בחיים לא הייתי מאחלת לו מוות!!!!!!!!!!!!

keren4u

New member
גם נכון...אבל...

את צודקת שהם מפגרים אבל זה לא משנה אם זה ווסטלייף או לא זה בן אדם שמת ולא אומרים כאלה דברים..... זה היה לכם נעים אם היו אומרים את זה על חס וחלילה אמא שלכם (אם היא הייתה מתה- חס וחלילה) ?

keren4u

New member
סליחה,

סליחה חשבתי שאת בת.... סליחה! אתה צודק ולמה כתבת לי שאני מפגרת??????????

ניקי בי

New member
אתה רואה למה אני מתכוונת?

אתם יורדים על כולם , אבל תראו את עצמכם! לפני שכל הסלבריטיס הם כאלה, הם בני אדם, אל תשכחו את זה ,ואם אתם לא מכירים בעובדה הזאת, זה רק מסביר את התשובות שלכם.

לא מייחלים מוות

או לפחות אני... אני אומרת שאם ווסטלייף יהרגו באיזה שהיא דרך לא יכאב לי כמו שלא כואב לי על המון אנשים שמתים כל דקה! לא יכאב לי שנסתיימה המוזיקה ולא נשמע יותר ווסטלייף כי ווסטלייף תוכלי לשמוע גם מבקסטריט בויז הכל אותו החרא הממוסחר.. אפילו אותם קולות ואותם מילים כשענבל ז"ל נהרגה בתאונת דרכים זה כאב לי אישית כי המוזיקה שהיא עשתה המקוריות המילים החודרות הלחן המשפיע ונותן צורה לכל השיר נפסק! אין יותר המכשפות! לא יהייה! כי הן היו מ-ק-ו-ר-י-ו-ת חברות הלהקה (יפעת ויעל) ניסו לתת תחושה של המכשפות בלהקה וונוס ויליפוט ולא הצליחו מה שמראה איזו מוזיקאית גדולה הייתה ענבל כמה היא חייתה את הרוק ומוזיקה זרמה לה בעורקים אם ווסטלייף היו נותנים את ההרגשה שמוזיקה ב´מת חשובה להם אילו היו נותנים קמצוץ רגש כלפי המוזיקה אז הייה לי אכפת! מצידי שיתמותתו ענבל תמיד בלבנו! טיטי (מתגעגעת) שחף

לפני שהם ווסטלייף

הם קודם כל בני אדם וכל האנשים שהצהירו פה שלא אכפת להם שהם ימותו- בגלל שהמוזיקה שלהם לא מוצאת חן בעיניהם- או שהם כמה ילדים אינפנטילים שמנסים להוכיח את עצמם, או שהם ממש- אבל ממש- חסרי לב אני מצליחה להבין את הנקודה של אורית- למרות שאני לא מסכימה איתה- אבל כל אלה שמתלהבים מעצמם ומנסים להצחיק אותה ואת מה שמו כדי להרגיש קולים (´לא חבל על המטוס?´) -סתם מעוררים רחמים

שניי

New member
ממש תת רמה בן כמה אתה שנתיים?

אולי תחזור לקן שלך ותציק למשהו אחר!!! רק ילדים קטנים חושבים ככה מוח מעוות שכמותך!!!!

xflil

New member
אחחחחמממ אחחחחומממממ

ההודעה שלי לא הייתה אמורה להביא איתה תגובות ציניות במיוחד, אבל זה היה די ברור שהיא תביא כאלה, והשאלה הייתה מיועדת למעריצות ווסטלייף חסרות החיים... ולא לשונאי ווסטלייף (כמוני למשל) אבל לא משנה.... ואם אני בן 2? די משכיל לילד בן שנתיים לא? יודע לכתוב, לקרוא ועוד הרבה דברים שאת לא יודעת... הממממ....מוח מעוות? מה קרה אסור לשאול מה אתן תעשו אם ווסטלייף יהרגו? זה חטא או משהו? ואף אחד לא כתב בהודעה שימותו ושאני רוצה שימותו, מה שכתבנו זה שאם הם ימותו, לא יזיז לנו ת´זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ולא את התחתתתתתתתת!!!!!!1 מובן? באהבה רבה רבה רבה מתן
לא

חחחחחחחחחחח מתן ../images/Emo8.gif

הרגת אותי עכשיו
אמממ.. מה הייתי עושה? שבוע של אבל.. שבעה... לא הייתי אוכלת... שותה כלום . מתאבדת !!! ! חורטת על עצמי ווסטלייף... ו... אומרת לך ליצור קשר באי יס יקיו ילד! 111084960

למעלה