סתם שיהיה לכם ממני ^__^ http://anatweb.com/bruchim.htm
S suki da yo New member 27/5/03 #4 אוי.. 5 דברים מפתיעים בשלוש הנים הבאות? ואו, זה לא היה קורה אם לא הייתי שולחת את הבר הזה למלא חברים מסכנים שלי...
אוי.. 5 דברים מפתיעים בשלוש הנים הבאות? ואו, זה לא היה קורה אם לא הייתי שולחת את הבר הזה למלא חברים מסכנים שלי...
L LeeCooper69 New member 28/5/03 #8 לכי תדעי..... פעם יצא לי שהעברתי ו*באמת* קיבלתי נשיקה מהאהבה שלי שבמקרה באותו הזמן שירת בטבריה- ואמא שלי קמה בבוקר, אמרה לי לארגן תיק. אני שחשבתי לתומי שהם מעיפים אותי מהבית גיליתי שאנחנו נוסעים ליומיים בטבריה ^__^ אז לא הכל כ"כ פוליטיקלי קורקט
לכי תדעי..... פעם יצא לי שהעברתי ו*באמת* קיבלתי נשיקה מהאהבה שלי שבמקרה באותו הזמן שירת בטבריה- ואמא שלי קמה בבוקר, אמרה לי לארגן תיק. אני שחשבתי לתומי שהם מעיפים אותי מהבית גיליתי שאנחנו נוסעים ליומיים בטבריה ^__^ אז לא הכל כ"כ פוליטיקלי קורקט
L LeeCooper69 New member 28/5/03 #7 הכוונה מאמי... הכוונה חוצמזה שלקבל כזה דבר מחבר זה תמיד מחמם את הלב ^__^
S suki da yo New member 29/5/03 #9 בטח פעם קיבלתי מחברה משהו שכשפתחי התחילה לקפוץ לי על המסך צפרדע והיה כתוב לחברה הקופצנית... לא הצלחתי לסגור את הדבר הזה איזה חצי שעה
בטח פעם קיבלתי מחברה משהו שכשפתחי התחילה לקפוץ לי על המסך צפרדע והיה כתוב לחברה הקופצנית... לא הצלחתי לסגור את הדבר הזה איזה חצי שעה
L LeeCooper69 New member 29/5/03 #10 אם יש לך כאלה מעצבנים שלא רוצים להסגר- Alt+F4 או- Ctrl+Alt+Del אז תלחצי כפול על השם של הקובץ שעובד ומעצבן. או פשוט, ברוב המקרים, על Esc
אם יש לך כאלה מעצבנים שלא רוצים להסגר- Alt+F4 או- Ctrl+Alt+Del אז תלחצי כפול על השם של הקובץ שעובד ומעצבן. או פשוט, ברוב המקרים, על Esc
S suki da yo New member 1/6/03 #11 מכירה מכירה יש תוכנות שבשיתוף פעולה עם המחשב שלי, שאם הייתי מאמינה בשטן הייתי קוראת לו שטני, עושות לי טרור
מכירה מכירה יש תוכנות שבשיתוף פעולה עם המחשב שלי, שאם הייתי מאמינה בשטן הייתי קוראת לו שטני, עושות לי טרור