סתם שיתוף מערב החג...

שי16061

New member
סתם שיתוף מערב החג...

סתם משהו מעצבן, גיסתי מדברת איתי על הנקה ושואלת: מה הן לא קיבלו מטרנה? ואני בגאווה צנועה... לא אף פעם. אבל יש לך??למקרה שתצטרכי... אני עונה שיש לי קפואים במקפיא... והיא ממשיכה אבל את צריכה מטרנה למקרה חירום... ואני כבר מהנהנת עם הראש... והיא כי אחרי חודש צריך לזרוק מהרגע שפותחים, ממשיכה להנהן...ואומרת שמקווה שלא אצטרך... והיא טוב תצטרכי בטח בהמשך... כאילו הלו??

טל ומטר1

New member
בהורות יש מצבים שצריך אהה כן למשפחה

ולפעול כפי שנראה לנו נכון כאמהות . וזה היופי בהנקה שהאוכל זמין ללא עלות .

אנחנו כל-כך מתאמצות ולכן זקוקות להרבה עידוד !

ובמקום זה לשמוע מישהי שרק עסוקה בלעודד אותנו לרכוש מטרנה זה ממש ממש מעצבן ! אני חושבת שהרבה נשים שלא מניקות או שלא התנסו בהנקת תאומים לא בהכרח מבינות את גודל ההתמסרות וגודל האתגר והפרויקט. אבל כאן תמיד נדע לתת לך הרבה מילים טובות על המאמצים שאת עושה ועל ההשגים שלך !!

שנה טובה ומתוקה !

שלישה6

New member
שי יקרה

לדעתי זה משהו עמוק יותר- במקום להרגיש טוב עם עצמנו, הבחירות לשנו וההישגים שלנו, אנחנו מרגישות הרבה פעמים צורך להוריד את האף לאחרות. אישית בחרתי לשנות גישה- פירגון ותמיכה לאחרות- כשמישהי אומרת לי משהו, אני מפרגנת לה ותומכת בבחירה שלה- מבינה איפה היה לה קשה, מה גורם לה לומר את הדברים שהיא אומרת וזהו. בדרך כלל בזה נגמרת השיחה והיא מרגישה טוןב עם עצמה ואני יודעת שאני עושה את המקסימום שלי.
במקום שויכוחים והתנצחויות לא עוזרים, לא משנים ולא מקדמים-- הגישה שלנו יכולה לשנות המון.

למעלה