סתם שתדעו היה יום פצצה עם שלומי..

itamarmal

New member
סתם שתדעו היה יום פצצה עם שלומי..

כמממהההה אנשים באו ועשו לו כבוד.. שרו שירים שלו אביהו ושיר לוי הפתיעו אותו עם דואט "יוצא מזה לאט" איציק שמלי הצדיע לו והרעיף עליו המון מילות אהבה ופרגונים. ולבסוף דואט פצצה שלהם "אני מודה לך" שריגש וסחף את כולם. פאר טסי ראם כהן דנה לפידות כל אחד בשירו וגרסתו ללהיטים של שלומי. אביהו ישב ליד שלומי ושר לו "אבא" מרגש מאוד... והמצעד שהמאזינים החליטו איזה שיר שלומי ישיר בערב.. מתוך כמה שירים כולם בחרו "שתדעי" ששלומי עלה ושר בהפתעה.. בקיצור היה ממש שמחחחחח... אינשאללה נתראה ברעננה... תבואו עם המון כח !!! בהצלחה !!

karoleking

New member
אז גם אתה בא בסוף????

איזה נשמה אתה!!! כמה כיף לשמוע!!! שמחה שנהנתם בבאר שבע. לי לא יצא אפילו לשמוע ברדיו. מקווה שיהיה איזה שידור מוקלט.

itamarmal

New member
לגבי רעננה יש לי בעיה בגלל השבת..

זה שעה ו 40 דקות לפחות... ושבת יוצאת רק ב 8 וחצי.. אין מצב שאגיע.

נועה גו

New member
ממממממממממההההההההההההההההההההההה????????????

תמונות,הקלטה מהטלפון,משהו?! לא מאמינה שפספסנו...יייייייייווווווווווווווווווווווווווווווווו...זה באמת דבר מבאס לשמוע... איך לכלכנו ככה? עושים כזה ערב ולא היינו נו באמת עכשיו באמת שתדעו זה לא לעניין זה מבאס! אנחנו הפורום ולא באנו!!! בשביל מה הייתי צריכה ללכת לחתונה שהלכתי אליה היום??? גם ככה הם יתגרשו עוד שנתיים!!!!!!! לעזאזל!!! לא בא לי לשים אפילו סמיילי. קשה לי. http://youtu.be/sHwnQq4Eu9A

karoleking

New member
תרגעי... הוא לא שר. רק שיר אחד...

וחוץ מיזה, החברים מהדרום היו שם. לא השארנו אותו לבד... הכל בסדר נועה. יום שבת זה היום!!!

itamarmal

New member
הוא שר גם עם אביהו..

הוא שר עם אביהו את "אבא" וגם עם איציק שמלי "אני מודה לך " וגם טריו עם אביהו ושיר לוי.. מחרוזת יפיפייה.. ובסוף את.."שתדעי" שהוא הקדיש אותו לבת של בלה שהתעלפה מהלחץ..

למעלה