סתם שתדעו

The Abbott Girl

New member
סתם שתדעו ../images/Emo72.gif

מחר (יום חמישי) ב- 11:10 (בבוקר) בערוץ E ישודר בתים של מפורסמים, ואתם יודעים את הבית של מראים הפעם? של המשופם! אבל האמיתי

ראיתי ראיתי ראיתי !!!../images/Emo3.gif

היום הייתי בחופש מהעבודה כשפתאום אחותי צעקה לי "בואי תראי איך הויקטור שלך מצעירים חי"... טוב, הבית ארמון, אין מה להגיד. ארמון בחיק הטבע יותר נכון. והוא נוהג גם לאסוף עתיקות, אבנים ישנות, ועצמות של חיות. יש לו לסת של דוב מלפני מיליון שנה אולי... ויש לו גם פינה גדולה ומיוחדת לתמונות שלו עם מפורסמים לדוגמא- תמונה עם אריתה פרנקלין שמעריצה את צח"מ ואריק בעצמו מעריץ אותה, ותמונות שמלוות אותו בכל הסרטים שכיכב בחייו... טיטניק למשל ועוד הרבה תמונות ישנות ומדף מיוחד לפרסים שקיבל כמובן... משום מה חיכיתי שיהיה לו איזו מזכרת מישראל שהוא יראה אבל נאדה! איזו תמונה עם אריק שרון או שמעון פרס או איזה בקבוק מים קדושים מים המלח... (סתם...) הקיצר היה בהחלט מעניין ומעורר קנאה...

ועוד משהו...../images/Emo3.gif

הוא אוהב שלווה בעיקר. ואת הבית שלו (סליחה את הארמון) הוא ואישתו שיפצו באהבה רבה... הוא אומר שאת רוב שעות הערב כשהוא חוזר מהעבודה הוא אוהב לבלות בחדר האורחים מפני ששם הטלויזיה והוא צופה הרבה... מעניין במה???

אור2221

New member
אמנם לא ראיתי

אבל ראיתי תמונות בעבר, הבית מוזיאון - אבל מוזיאון יפהיפה. והמקום עצמו ממש יפה, מעניין אותי מה הם יעשו עם העתיקות שהנכדה של אריק תגדל ותבוא לביקור, זה לא ממש בית לילדים :)

ים כחול

New member
מעניין ונחמד...חבל שהפסדתי ...

שיהיה לו המון לבריאות
אחרי שנים בצח"מ צריך שיהיה לו ארמון
הרוויח זאת בכבוד

למעלה