סתם שתדעו היום אני בת 30 ואני מרגישה נפלא עם זה
א אורא New member 5/2/03 #3 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif יש לי עוד שנתיים וחצי להגיעה אלייך... וואו זה נשמע מפחיד
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif יש לי עוד שנתיים וחצי להגיעה אלייך... וואו זה נשמע מפחיד
S smagi New member 5/2/03 #5 ../images/Emo49.gif אשליה קבלי ממני זר ענקי של וצרור של (גם אני מתקרבת בצעדי ענק - עוד שנה וקצת למנייאק). מזל טוב מגי
../images/Emo49.gif אשליה קבלי ממני זר ענקי של וצרור של (גם אני מתקרבת בצעדי ענק - עוד שנה וקצת למנייאק). מזל טוב מגי
ב ביג ליידי New member 5/2/03 #4 מזל טוב, בריאות ואושר../images/Emo65.gif 30 זה מה זה צעירה!!!!!! זו רק ההתחלה ושהיא תהיה לך נהדרת. חיים טובים.
מזל טוב, בריאות ואושר../images/Emo65.gif 30 זה מה זה צעירה!!!!!! זו רק ההתחלה ושהיא תהיה לך נהדרת. חיים טובים.
ס סיגליהיא New member 5/2/03 #7 בטוחה, 30 ../images/Emo35.gifזו לא אשליה../images/Emo35.gif כשמך כן את והגיל הוא רק כרונולוגי. הרבה מזל טוב המשך של שנים מאושרות וטובות שיתגשמו כל משאלות ליבך. חיבוקים ומזל טוב
בטוחה, 30 ../images/Emo35.gifזו לא אשליה../images/Emo35.gif כשמך כן את והגיל הוא רק כרונולוגי. הרבה מזל טוב המשך של שנים מאושרות וטובות שיתגשמו כל משאלות ליבך. חיבוקים ומזל טוב
ע עליזה דליה New member 5/2/03 #8 מזל טוב עד 120 בסד מזל טוב מתוקה הרבה אושר ועושר והכי הרבה מתנות ונשיקות חמות עליזה
ה הגנובה New member 5/2/03 #12 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אך אך אך ... להיות בת שלושים.... איזה געגועים.... - מזל טוב
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אך אך אך ... להיות בת שלושים.... איזה געגועים.... - מזל טוב
ע עציון New member 5/2/03 #13 מזל טוב. ואם גנובה מתגעגעת לגיל הזה, אני לא!!!! ככל שמתקדמים זה יותר טוב. תשאלו את עציון... אשליה, שיהיה לך הרבה שנים טובות. וגיל 30 זה התחלה. התחלה של הרבה דברים. ואיחולי שיהיו אלו אך דברים טובים. מזל טוב.
מזל טוב. ואם גנובה מתגעגעת לגיל הזה, אני לא!!!! ככל שמתקדמים זה יותר טוב. תשאלו את עציון... אשליה, שיהיה לך הרבה שנים טובות. וגיל 30 זה התחלה. התחלה של הרבה דברים. ואיחולי שיהיו אלו אך דברים טובים. מזל טוב.