סתם תהייה בשעת לילה מאוחרת.

ymz

New member
לי היו 3 כאלה אז כנראה שכן ../images/Emo99.gif

It must to be love

אהבה...

אהבה אמיתית מכל סוג היא לנצח נצחים! התאהבות היא דבר חולף! - הרבה פעמים קורה, שאנחנו נותנים להתאהבות משמעויות, שאין בה. זו הייתה תשובה על קצה המזלג, וכאן תמצאי את התשובה המפורטת...

ebony

New member
מותר לי לחלום../images/Emo9.gif

או שאתה עדיין לא מרשה לי

Sefy

New member
מסכים עם זהב לבן, אהבה היא לנצח

התאהבות היא זמנית.

נכון! - כי אהבת אמת לא נגמרת ו...

כשיש אהבת אמת, שני הצדדים יהיו מוכנים לעשות הכל למען הרמוניה הדדית, גם אם הדרך אל ההרמוניה וההדיות תהייה כרוכה גם בויכוחים לא נעימים, איש מבני-הזוג לא יוותר למרות הכל! חוץ מזה, אין כמו להרגיש, שאת באמת שייכת לחיבוק שלו, כשהוא נוגע בך, כאילו היית עשויה מחרסינה יקרה! - כן, ככה זה מרגיש!

Sefy

New member
גם המוות אינו הורג את האהבה...

והוכחה לך תהיה הזוגות שאפילו כאשר הזוג שלהם נפטר, הם לא מתחתנים או לא מחפשים עוד, הם עוד חיים עם האהבה בלב לזוג שלהם. יש אפילו עדויות על פה ושם זוג שאחד נפטר והשני מת כעבור זמן קצר משבר לב. אין דבר כזה לא מתאים, אנחנו אולי גורמים לזה לא להתאים בכוח, וכן, אלפי סוגים של אהבה יש, פה מדובר על אהבת אמת, זו יש רק אחת.

tokit

New member
לנצח..

אני אוהבת מישהו כבר כמעט 8 שנים, וכל יום אני מרגישה שאני אוהבת אותו קצת יותר. מקווה מאוד שזה יימשך לנצח..

הנצח הוא דבר חולף....

אמנם אני מאמינה באהבת אמת, אבל אני גם מאמינה שהקשר יכול להיגמר (מסיבות כאלו ואחרות), וניתן למצוא אהבה נוספת, למרות שתמיד ישמר מקום קטן גם לקודמת. בנוגע ל"לנצח" זה ביטוי שקל לנו להתשמש בו כי אין לנו נצח, אם הייתם יודעים שלעולם לא תמותו, והנצח היה אמיתי, הייתם יכולים להתחייב למישהו לנצח? ואומר לעוד 100, 10000, 10000000 שנה וכו'.... הבנתם את הרעיון...

במקום לחפש את הנצח...

למה שלא תנסו לחיות את הרגע הזה, את ההווה? - למה לא לדאוג, לעשות מה שיותר הרמוני ומלא שמחה את מה שיש לנו בהווה? במקום לדאוג למה יהיה, תדאגו למה שיש! - אתם תראו כמה יפים החיים יכולים להיות!

בזה אני בהחלט מאמינה

אבל כמה רשמו כאן (וגם את אם אני לא טועה), שאם האהבה היא אמיתית היא לנצח .... אז אני שואלת , האם זה נכון, והאם היינו אומרים את זה אם אכן היה לנו נצח... לא נראה לי... ולכן לדעתי יכולה להיות אהבה אמיתית גם היא לא לנצח נצחים.

חמודה, השאלה היא...

איך האדם תופס את הנצח...? ולגבי הדרך בה אני רואה את הנצח, הסברתי.

אז כנראה שעדיין לא הבנתי ../images/Emo13.gif

זו הבעיתיות באינטנרט, לא תמיד ניתן להבהיר את הנק' העדינות

למעלה