סתם תהייה...

Mandy18

New member
סתם תהייה...

בזמן האחרון אני חושבת הרבה על האקס שלי ומרגישה עצובה משום מקום. העניין הוא שאין לי סיבה להרגיש עצובה, כבר מזמן התגברתי על הפרידה ואני נהנית לצאת עם אנשים חדשים ומחכה לזוגיות חדשה. חוץ מהעצבות שמגיעה משום מקום אני לא חושבת עליו בכלל...

משהו שקראתי גרם לי לחשוב אולי העצבות שאני מרגישה זה לא שלי אלא שלו? ייתכן משהו כזה?
אם זה אכן שלו איך אפשר להבדיל? ז"א איך אני יודעת שהעצב שאני מרגישה לא שלי? וכמובן מה אפשר לעשות עם זה?

סתם תהייה....

ינוקא1

New member
אפשרי בהחלט.

לפעמים גם אי אפשר להבדיל.

כדאי לבצע תהליך של שחרור , ניתן לעשות זאת בעזרת הילינג או דמיון מודרך , אני אוהב לעשות זאת בעזרת נשימה -

לשבת , להתרכז בתחושה של העצבות , לנשוף אותה החוצה ולהכניס אוויר נקי.

לאחר ניקוי התחושה , יש לראות האם קיימים דברים נוספים הדורשים ניקוי , הקשורים לשניכם - למשל תחושת אכזבה מאוד עמוקה שהאקס שלך נושא איתו בגלל סיום הקשר איתך.
לנקות באותו אופן גם אותה.

לאחר שאת מרגישה שהכל נקי פחות או יותר , והמטען הרגשי ירד , לבקש לשחרר אותו לדרכו.

Mandy18

New member
תודה רבה אעשה את השיחרור לפי ההסבר שלך

זה קצת מתסכל כי כבר כמה פעמים עשיתי ניתוקים דומים ממנו דרך דימיון מודרך ובעזרת דרכים אחרות ... והרגשתי יותר טוב אחרי זה וכמו שאמרתי אני מרגישה שלמה עם הפרידה אבל או שלא עשיתי מספיק טוב או אני לא יודעת מה... אם עדיין יש את הקשר האנרגטי בינינו שגורם לי להרגיש את העצבות שלו...

אולי הבעיה שבפעמים האחרות התמקדתי רק בי והפעם באמת אעשה כמו שאתה אומר אבקש לשחרר אותו לדרכו ואולי זה יעזור לו...

ינוקא1

New member
כבר כששאלת את השאלה שלך הבנת שזו

היתה הבעיה . . .

רותי 11

New member
יש מצב שאת חשה עצבות בגלל

משהו שהיה בקשר שלכם שאולי אליו
את מתגעגעת לאותו קשר מסויים לאותה
נקודה ביחסים שלכם ולאו דווקא אליו
ספציפית.

Mandy18

New member
אולי את צודקת....

העניין הוא, הסיבה שאני חושבת שהעצבות זה לא שלי כי כאשר נגיד אני רואה משהו שמזכיר לי אותו אני מרגישה כאב חד בבטן וצער (על זה שאנחנו כבר לא מדברים בכלל). ואילו עם העצבות הזו - זה מרגיש כמו ענן שפשוט נוחת עליי - בלי שום טריגר או קשר - זה מרגיש שונה מהרגשות שלי - קצת כזה כמו ענן אפור של דיכאון שעוטף אותי...

אבל בהחלט יכול להיות שאני מתגעגעת למשהו בקשר...

רותי 11

New member
מתוקה אבל אמרת שזה קורה כשאת

חושבת עליו ומן הסתם זה קצת יותר מסתדר לי
מאשר להרגיש אותו ואת מה שעובר עליו

Mandy18

New member
נדמה לי שלא ניסחתי את עצמי טוב

העצבות שאני מדברת עליה באה בזמן שאני לא חושבת עליו - סתם ככה משום מקום

כאשר אני חושבת עליו אז כמובן שהרגשות שבאים זה רגשות שלי - כי חשבתי עליו - אבל זה בא משום מקום, אני עושה משהו בכלל לא קשור אליו ופתאום מרגישה ממש עצובה בקשר אליו...

רותי 11

New member
אוקי עכשיו את מובנת יותר וזה

ממש מחדד את ההרגשה שלי
שהעצבות הזאת נובעת מגעגוע
לבית - לבית של הנשמה כמובן

Mandy18

New member
למה הכוונה עצבות לבית של הנשמה?

ואחרי כל הדיבורים על האקס אתמול בלילה לפני שנירדמתי דיברתי איתו בדימיון ואמרתי לו שאני לא כועסת עליו על הדרך שנפרדנו וכו' ואז חלמתי עליו והוא התנצל על הדרך שנפרדנו ואמרתי לו שוב שאני לא כועסת עליו...

מה שכן, בחלום נהנתי להיות איתו ....

רותי 11

New member
לרוב העצבות הלא מוסברת שנוחתת עלינו

זה נובע באמת מגעגוע לבית של הנשמה
ששם יש אנרגיות של אהבה בלבד ואהבה
שאנחנו לא מבינים את העוצמה שלה כאן
כשקשה לנו כשאנחנו לא מחוברים לעצמנו
אז לרוב מופיע הגעגוע. לכן חיבור שלך
להדרכות שלך או לנשמה שלך יעזרו לך
בנקודה הזאת האנרגיות שתקבלי משם
ירגיעו את הגעגוע את העצבות

בהמשך לדבריו של יוסף,

לגבי שחרור,
אני מכירה טכניקה שלקוחה מחשיבה חיובית שעוזרת לבצע סגירת מעגל,
ולמנוע חזרה קרמתית בחיים חוזרים....
לכתוב מכתב לאדם עימו יש משקעים,
ניתן להעצים את השחרור והפתיחה ע"י תהליך של חשיבה/פסיכולוגיה חיובית
כתיבת מכתב לאדם שאיתו יש לך דברים לא סגורים בו את שוטחת את רצונותייך - אך יש לעשות זאת לא כבקשה ותחנונים ולא כדרישה ותביעה כי אם ממקום של חיוב של עובדות ותחושות - נטו ככל שניתן...אם את לא בטוחה שילחי לי לאישור או תיקון
ותעשי זאת ..מכתב ללא שמירת עותקים - ואז לשרוף
לכתוב ממש בסעיפים ללא 'פלספ' - כמה שיותק קונקרטי,

ניתן לצרף לכך קשירת רון ושריפה שלו...באם תהיי מעוניינת, אעשה לך פתיחה וקשירה ותוכלי לשרוף. (הקישורים בקומונה לא עובדים בשל באגים בתפוז קומונות אז לא מצרפת פירוט)

Mandy18

New member
נשמע מעניין... אני אשקול את הדרך הזו

וכיף לראות אותך פה!

אני פרמתי כך

קשר קרמתי סבוך שהיה לי עם מישהי ביחסי עבודה לפני כמה שנים...שהרגשתי שהוא לא מניח,
(למרות שכבר לא הייתי באותו מקום)
עשיתי זאת ועכשיו יש שקט בנפשי...
חשוב להקפיד על כתיבה חיובית, עינינית וממש לחלק לנקודות...לסיים בברכה ולפנות כמו במכתב, לשם האדם,
לשרוף בנקודה שיש בה משמעות לקשר..נניח תחנת אוטובוס ספסל שביל שקשור לאדם....
זה פשוט עובד.:)
קרה לי שהמלצתי על כך ואחרי שהקדשתי זמן להסבר מפורט וארוך הצד המקבל בחר לא לעשות זאת מישהי אמרה לי 'שזה קיצוני מידי'..
מוזר כאילו הנשמה בוחרת לא לסגור את השער..:)

למעלה