סתם תהייה

Wantobefree

New member
סתם תהייה

למה יש את התחושה שיש יותר לסביות נשואות בארון,מהומואים נשואים בארון?
הכוונה,סטטיסטית.לרוב אלה נשים שמגלות או שתמיד ידעו שהן נמשכות לנשים והחליטו להנשא לגבר.

כמובן שיש ויש תמיד,אבל זה מרגיש לי בעיקר אצל נשים.מהסתכלות מהצד ומהיכרות מעמיקה עם הקהילה של ההומואים.

מהמאדים

New member
אולי

מאותה הסיבה שיש הרבה נשים שנשארות בנישואים לא מאושרים ואף גרוע מכך מאשר גברים. נשים מוכות, נשים נבגדות, נשים שממשיכות להיות שם ולחייך למרות שהן חיות בגיהנום. גם אם הן סטרייטיות לחלוטין. זה המסר שאנחנו גדלות עליו, המסר של החברה (גם זו החילונית והשוויונית לכאורה), כן עכשו, במאה ה-21. מסר שמספר לנו שתפקידה של האישה הוא לדאוג לכולם ולרצות את כולם. לרצות את ההורים, את המשפחה הקרובה והמורחבת, את הגבר שאיתה, את הילדים. אנחנו אחראיות לכולם, לרווחתם ולחיוך שעל פניהם. ואם החיוך נופל מפניו של מי, הרי זה באשמתנו. והוא, הגבר שאתנו, אם הוא עוזר או משתף פעולה או לא מכה, הרי שהוא אחלה גבר, אבל הוא בסך הכל עושה טובה (כך לפחות החברה רואה זאת). האחריות היא שלנו מהרגע שהתחלנו ללכת.
לא שוכחת איך שאמא שלי (הפמיניסטית לכאורה) התפעלה מכך שהחתנים שלה עוזרים בבית ועם הילדים... אפילו מחליפים חיתול... מי היה מאמין?...

Wantobefree

New member
וואי..כ"כ נכון.

וכ"כ עצוב.
זה אשכרה ככה..
זה מדהים אני מכירה לפחות שתי נשים שהרדאר שבקושי יש לי,זעק שהן לסביות והן בסוף מצאו עצמן נשואות,בגיל מאוחר יחסית,כמי שנכנעו גם הן..
גם השימוש במילה "עוזר"..שהבעל "עוזר" בבית.
מה הוא שכן מלמטה שבא לעזור?
הוא פאקין אמור להיות שותף להכל..מה הקטע??
הפלת אסימון..
אני תמיד ראיתי ככה את הדברים.את המצופה מהאישה...
אבל עכשיו קישרת לי..
וזה ממש עצוב.

למעלה