סתם תהיתי

why worry

New member
סתם תהיתי

אני נוסעת עם מישהו לאיזה קורס ששנינו משתתפים בו.
הבחור הציע לי טרמפ הלוך וחזור לתקופה הקצרה של הקורס, ואז חשבתי שזה היה תירוץ בשבילו כדי להכיר אותי מבחינה רומנטית (עבורי זה לא היה רלוונטי כי אני תפוסה
)
בכל אופן, יצא לנו לדבר לא פעם ולא פעמיים על כל מיני נושאים... חוץ מהנושא הזוגי. (בשלב מסויים יידעתי אותו כבדרך אגב שיש לי חבר, ומאז הוא הפך להיות מעט קר כלפיי, והנסיעות שלנו שבהתחלה הרבו בדיבורים, הפכו לדממה).

יום אחד אחיו התקשר אליו, ובגלל שהוא נהג, השיחה הייתה בדיבורית באוטו. אחיו סיפר לו שאחותם נפרדה מחבר שלה אחרי שהם היו מאורסים, והבחור שנסעתי איתו הפציר באחיו להתקשר לאחותם לשאול לשלומה, ואז אמר "זה כמו שאני אפרד מחברה שלי, מה, לא יהיה לך אכפת? ברור שאתה חייב לדבר איתה", ואז אחיו הגיב לו "כן, בסדר... צודק... אני אדבר איתה."

ומאז, מאוד סיקרן אותי אם יש לו מישהי, או שהראדר שלי קלט נכון בהתחלה

מה נראה לכם, זה משפט שאומרים סתם? או שיש לו מישהי?

=עד לכאן פינת הנסיונות להבין גברים
=

את רוצה להגיד לי ש...

בחור מציע לך טרמפ ואת חושבת שזה כדי שהוא יכיר אותך באופן רומנטי?
יכול להיות שזה אפשרי (במקרה הנ"ל אין לי מושג) וקרו דברים כאלה, אבל עצם העניין שאת ישר קפצת על האפשרות הזאת מלכתחילה, זה כבר מקשה על גברים להתיידד עם בחורות (לא באופן רומנטי).
אני לא הייתי מתנגד להכיר מישהי באופן ידידותי בראש ובראשונה (לאו דווקא באופן רומנטי), אבל בגלל שנשים יכולות להסיק שאני מנסה להתחיל איתן, זו בעיה...

גם אם אין לו חברה, זו השערה מוגזמת שבחור מציע טרמפ כי יש לו כוונות רומנטיות, ואני מאוד מסכימה עם הגישה שלך - זה קטע שיכול ממש לחרפן, לא לכל צעד בחיים יש כוונה רומנטית (משני הצדדים).

מה שכן, זו גישה כללית של אנשים שיכולה מאוד להכעיס. בזמנו שכן שלי הציע לי טרמפ לאוניברסיטה כי הוא עבד ליד, וכמובן ששמחתי על הטרמפ הזה, והיה לי ממש מוזר שכמה נשמות טובות מיהרו ליידע אותי ש"הוא תפוס" (גם אני הייתי תפוסה אז, והיה לי ברור מאוד שהוא הציע לי טרמפ כי הוא בחור נחמד ולא כי הוא חיפש להתחיל איתי).

spaysi8

New member
נראה לי די ברור שיש לו חברה

או שהוא משוגע לגמרי וכל זה היה מניפולציה :p

אני לא חושבת שזה שהציע לך טרמפ היה בקטע רומנטי..

togi12

New member
מה פתאום!

זה היה מטאפורה!

כאילו, משפט בסגנון "ומה אם...?"

spaysi8

New member
עדיין, לא בטוחה שהצעת טרמפ

מקבילה ללהתחיל עם בחורה..
אולי אני תמימה :p

Puskas

New member
את לא

גם אני מסיע בחורות מהמכללה לפעמים פשוט כי הן בדרך שלי בכל מקרה, זה חוסך להן הוצאה ואי נוחות של אוטובוס אז למה לא?

togi12

New member
ככה ההורים שלי נפגשו!

אבא שלי הציע לאימא שלי טרמפ בדרך חזרה מהמכללה.

why worry

New member
הכוונה שזה מה שקלטתי ממנו, שהוא מנסה

להתחיל איתי (מכל ההתנהגות שלו בכלל), לא בהכרח שבגלל שהוא הציע לי טרמפ = הוא מנסה להתחיל איתי

Puskas

New member
ברור שיש לו חברה..

מי ישקיע ככה בלחרטט בחורה סתמית (סורי על הבוטות אבל תאכלס אין ביניכם איזה משהו היסטורי חח)?
יש לו חברה והוא סתם היה נחמד איתך ורצה שתגיעי בקלות לקורס (או שהוא בנה על איזו השתתפות בדלק).

ShacharDawn

New member
אני לא יודעת להגיד לך

אבל אני כן מבינה אותך מבחינת חוסר הוודאות. אמנם יש לי חבר והכל, אבל באופן כללי אני לא אזהה שמישהו מתחיל איתי אולי עד שיש דייט/נשיקה/"אני אוהב אותך"... עד אז אני בספק נורא XD
למזלך יש לך מישהו אז לא נראה לי שזה צריך להציק לך כל כך. אם הוא פתאום נהיה מפורש אז תבהירי לו שוב שאת תפוסה. עד אז, תהני מחברתו וזה בסדר

ובפעם הבאה שהשיחה גולשת לנושא הזה, למה פשוט לא לשאול אותו?

Apikachu L

New member
אולי בין לבין נהייתה לו חברה?

(או שהוא פוליאמורי. תמיד אופציה
)

Purple Mushroom

New member
לא הבנתי

גם אני לא מבין בנות. הלוואי שהדברים יהיו יותר פשוטים.
יכול להיות שיש לו מישהי ויכול להיות שהוא בחור אוהב באופן כללי, שמוכן לעזור.
תנסי לדבר איתו על זה :)
בהצלחה :)

זה סיפור מאוד מטופש

ואני לא מתכוונת להגיב על הסיפור הזה

חוץ מזה לנשים אני לא ממליצה על תפיסת טרמפים עם בחור מזדמן לכי תדעי מה הוא רוצה ממך

למעלה