סתם

behappy

New member
סתם

אני לא שלך יותר. אני תוהה אם ומה את בכלל רואה בי. לפעמים אני תוהה איך את מסתכלת עלי בכלל. מה את רואה בעיניים. מה את רואה בגוף. מה את רואה מתחת לעור. אני תוהה אם את אוהבת אותי. אם אי פעם אהבת. אם הייתי פעם באמת מה שהייתי אמורה להיות, ואיפה דברים הלכו לאיבוד. אני תוהה אם מדי פעם בא לך לחבק אותי, או לחייך אל מה שהפכתי להיות. בשנה שעברה, בחורף, באמצע המדרחוב, משומקום יכולת לבוא ולהגיד "כמה את יפה", ולחייך, ולשמוח. אני תוהה אם את שונאת אותי. אם את חושבת עלי. אם אכפת לך מכל השטף שעובר אצלי בראש אם תביני אותו בכלל זה מצחיק בקטעים שאני נלחצת אם נכנסתי להריון האינסטינקט הראשון שלי הוא להתקשר אליך, להגיד לך, לשאול מה לעשות כל כך הרבה פעמים שאלתי אותך מה לעשות ולא קיבלתי תשובות, או שקיבלתי תשובות ריקות, שהשאירו אותי תלויה באוויר אלף. מם. אלף. מילה שאפשר לקרוא משני הכיוונים ולקבל את אותה משמעות איפה המשמעות הזו מה קיבלתי ממך. מה נתתי לך. מה יש לשתינו. מה יכול להחזיק את הקשר הזה. אני לא רואה יותר כלום. רק נזכרת. במקור החסידה מתלפף, לפני עשרים שנה. בפנים שלך, קורנת, סוחבת ספרים שלא היה לך כסף לקנות בשבילי. בנעלי העקב שלך שדידיתי בהן לבקר אותך בבית החולים, אחרי. בריבים של גיל ההתבגרות. בחיבוקים שהיו לך בשבילי בגיל תשע עשרה. במחנק בגרון מהקיץ האחרון והמילים ש [אין להן משמעות אין להן משמעות אין להן משמעות היא לא באמת התכוונה היא לא באמת] סתם. בחיי שסתם. עדיף להשאיר את זה ככה. פקעת קבורה, רדומה מאוד, באדמה שנשארה רחוק.

מצטערת,

זה פורום ציבורי, לא?
איפה המשמעות. הרבה פעמים הם אומרים דברים שהם לא מתכוונים, הרבה פעמים גם אנחנו. goes both ways. כמובן שזה הכי נורא כשהם אלה שעשו גידלו וכו' אותנו, מכירים אותנו הכי טוב ויודעים הכי הכי איך לפגוע, ...וזה הכי נורא להם כשזה אנחנו, אלה שכבר כמעט ואין להם ציפיות מהם, בעיקר עייפות ואולי קצת פחד. מילים שעצוב לי להגיד, אני אפילו לא בטוחה שאני מצטטת. אולי את האקס-פסיכולוגית יותר מאשר הורה אמיתי. רק רציתי להזכיר, ולא רק לך, שזה לא רק הם ש- לאהתכוונולאהתכוונולאהתכוונו, לאבאמתלאבאמת...

דוVשה

New member
../images/Emo60.gif

כל מה שנשאר באדמה, בין אם רחוקה או קרובה, בסופו של דבר יכול לצמוח. [אבל כל שאר ההתפלספויות שלי לא מתאימות לפה אז]; תפתחי חלון, תנשמי אוויר ודברי עם בורא עולם! =] יהיה טוב.

רעוּת

New member
אוף.

במחנק בגרון מהקיץ האחרון והמילים ש [אין להן משמעות אין להן משמעות אין להן משמעות היא לא באמת התכוונה היא לא באמת] הזדהתי יותר מדי בשביל שיהיה לי משהו חיובי להגיד מול זה
(.....And don't you even try the phone has been disconected)

היי , גם אני קוראת לפעמים את יודעת......

וסליחה אם זה מפריע לך.....רק להגיד....ש , נו , גם אני מרגישה ככה לפעמים. הרבה פעמים. והיא יודעת להיות הכי נפלאה והכי נוראית וזה ברור , כי ככה זה האנשים הכי נפלאים באמת. וגם אני לפעמים מוצאת את עצמי חושבת ככה....היא מדברת אליי , מסתכלת עליי , ויש לה מין מבט כזה בעיניים.....כאילו אני כבר לא שלה יותר. כאילו הכל מחוק מבחינתה וכאילו היא הכי אדישה לזה בעולם. אבל.......כשצריך , היא שם. לא ככה? כשצריך , היא תבליג על הכל ותיתן הכל. וכשאני הכי מבולבלת ועצובה בעולם היא תנסה לתפוס אותי ולברר מה קרה. והיא כניראה לא מושלמת , שניהם לא , אבל זה מה שיש לנו , אז עם זה צרי לעבוד. כי לוותר עליהם...אמנם ככה נחסוך מעצמנו הרבה סבל , אבל גם הרבה דברים טובים....תחשבי על הדגים שלו נו.......חחח.....איך היית שורדת את הסופשבוע בלי זה???? וחוץ מזה.....לי יש את ההרגשה שתמיד יש לנו לאן לברוח , לאן ליפול. שכמה שהיא יכולה לצעוק לך לעוף מהבית , אם באמת באמת באמת תצטרכי , תמיד יהיה לך לאן לחזור. אני מכירה המון שאין להם אפילו את זה.

behappy

New member
הדגים../images/Emo6.gif מצחיקולה=]]

[בחיי שלפעמם אני מברכת על המדיום הזה שיש לנו כדי לתקשר] היתר במסר, אני חושבת. תודה רבה רבה

noosh

New member
או עדיף

לכתוב ולכתוב ולרוקן קצת, גם אם זה רק אלייך. ואת עושה את זה, ואולי זה עוזר במקום מסוים, גם אם לא עכשיו. אני תוהה אם את אוהבת אותי. אם אי פעם אהבת. אם הייתי פעם באמת מה שהייתי אמורה להיות יש כזה קטע, של להיות-בשבילה. וזה, את יודעת, קטע כלכך דפוק וגם כלכך טבעי, להיות-בשבילה. מספיק. את לא יכולה להיות מה שאת "אמורה להיות", כי אין כזה דבר. את יכולה להיות מה שאת. ולחיות בהרגשה של "אני בסדר? אני מספיק? אני יותר-מדי?" זה לחיות חיים של תסכול ובחינה ומודעות-עצמית וניסיונות לכאן ולשם וקיצוניות לשם ולכאן והתנדנדות וכמה קשה זה לא באמת ליפול, ונופלים ואז כמה קשה זה לקום. ולהצליח לצאת מזה ולחיות בשבילך, זה קשה וזה שווה את זה. כי זה לחיות אותך באמת, לא מי שאת "אמורה להיות". את אמורה להיות את. וזה מה שאת צריכה לספוג מגיל 0. וזה מה שקשה לספוג כשאת רוצה לרָצות. כמה כואב זה, לחשוב אם היא חושבת עלייך. זה הדבר הכי בסיסי שצריך להיות אצלה, לחשוב עלייך. משם זה אמור להתחיל. כמה כואב זה להשאר תלויה באוויר ע"י מי שאמור לגונן עלייך, לתת לך את התשובות הכי פשוטות ונכונות, או אפילו להגיד לך "אני לא יודע" אבל לספק לך יציבות בתנועה, במבט, במגע. ככה זה אמור להיות. ואיפה זה הלך לאיבוד בדרך? כלכך קשה לשים אצבע על הנקודה, אולי אפילו בלתי אפשרי. אולי זה אפילו לא משנה, כי חיים את מה שיש עכשיו ומכאן מתחילים לתקן, לבנות, להרוס, לשנות, להחליף מצבי צבירה. אם רוצים בכלל. אני חושבת ש, קודם כל להתחיל ב-מה את רוצה. ומשם להמשיך אליה. כי כשזה נוגע אלייך זה מתחיל בך. מי שאת, לא מי שאת אמורה להיות. או מי שאת אמורה להיות בעינייך.

למעלה