סתם

שבלולה2

New member
סתם

האמת שאין לי משהו מעניין לכתוב אבל באמת מת פה ורציתי להגיד את זה גם... טוב אנשים יש לי תרוץ בשבילנו- אנחנו בדיכאון כי רונה לא מופיעה!!! לא באמת זה מתחיל ממש לבאס ולהדאיג ה-אין הופעות הזה... חוץ מזה שמישהו יענה לי על השאלה לגביי האפשרות לצטט שירים בחתימה.

abarak88

New member
את צודקת ...זה באמת מבאס ../images/Emo93.gif

שרונה קצת "רדומה" ולא מופיעה והכל אבל זה בטח בגלל המחלה שלה..אני מקווה בשבילה שתבריא במהרה ותחזור להופיע! אני כבר מת מת מת ללכת להופעה שלה...אגב ראיתי בכל הפורומים האחרים של כל מיני להקות וזמרים שהם כל הזמן נכנסים..אולי נזמין את רונה לכאן לפורום באיזשהי דרך....זה יהיה נחמד אם נדבר איתה על הופעות,הדיסק וכאלה.... אולי אפשר לשלוח לה מייל דרך האתר הרשמי אני אנסה משהו ... ובנתיים
L.G-LIF'S GOOD

שבלולה2

New member
אני בעד! (מפתיע נכון?)

אני בעד כמובן ביקור של רונה בטוח יעורר אות כולנו. אני לא רוצה להיות בוטה אבל האתר נראה לי דיי מת בעיקר בהתחשב בעובדה שכבר חצי שנה כתוב שהוא רק נפתח ובעוד כמה ימים יעודכן... כך שלא הייתי בונה על האי מייל שמה. אבל שווה לנסות

שישיץ

New member
יופי אז ברק תסדר לנו

שרונה תכנס.. חחח היא ממילא חולה ישנה בביתה כל הזמן לא.?

tali_le

New member
באמת אין שום פעילות

יש למישהו רעיונות מה נעשה? רונה באמת חולה ועדיין לא חזרה להופיע מה שמאוד מבאס חזרתי פתאום להאזין נון-סטופ לדיסק שלה ומותר לצטט משפט או פיסקה משיר - אבל לא שיר שלם

abarak88

New member
חח כן אין צורך ...

ובאמת צריך שלמעריצים לפחות יהיה איזשהו סיפוק מרונה לא משנה באיזה דרך... זה מבאס..=/

שבלולה2

New member
יצאנו ואת?

שמעת על רגיעון??? מה קרה? תשמעי מה עלשות שהיא שכחה לספר לי שהיא לא באמת חולה (לדבריך) והיא סתם ביטלה שתיי הופעות... לא נראה לי!!! אולי היא כבר לא חולה- בזמן האחרון אנחנו כבר לא מדברות אבל אני מאמינה שהיא לא הייתה מבטלת ככה סתם אז לנשום עמוק- ולהרגע.

שבלולה2

New member
עקב הכרותיך המעמיקה

אנא ממך אוליי את יכולה להזמין אותה לפורום - בפעם הבאה שהיא מתקשרת אלייך. דיי חבל שאת מפיצה פה טענות שרונה ביטלה הופעה שהייתה אמורה להיות לה בקיבוץ דן ערב לפניי סתם כי לא בא לה- בסדר. ואוליי את סתם טרול?

נריה פי

New member
חברים

רונה באמת הייתה חולה דיי הרבה זמן, ועכשיו גם הודיעה שהיא יוצאת להפסקה (עד למרץ. לפי מה שידוע לי). חבל על כל הצעקות האלו, באמת מיותר. המשך ערב נעים לכולם .:)

שבלולה2

New member
לא צועקים

חס וחלילה לא צועקים. אני פשוט חושבת שזה ממש גועל נפש להשמיץ ככה כל אומן שהוא ולרמוז שהוא מתחמק מהופעות שהבטיח לקיים סתם כך. נשמע לי הגיוני לחלוטין שרונה כבר לא חולה (אני ממש מקווה אחרת זה מפחיד)אבל אני בטח לא יודעת- היא כבר לא מתקשרת
אבל כשזה מגיע להפצת ליכלוכים על אומן, ועוד בפורום שלו - אני אישית נגעלת.

שבלולה2

New member
לקרוא לפניי שמגיבים

טוב......... נמאס לא? אז ככה- סיכום: רונה כנראה הייתה חולה ועכשיו היא בהפסקה. כולנו מאחלים לה רק טוב ומקווים לראות אותה שוב על הבמה בקרוב. ובברכת שלום אחווה ואהבה לכל זה סוף החדשות לערב זה אוהבת את כולכם והכי חשוב לשמור על החיוך

Hendrix5

New member
את נסחפת לגמרי ..

מה זה כל ההתגוננות התוקפנית הזאת? פאק מרגוע .. אפשר לחשוב מה היא אמרה היא לא השימצה את רונה ולא כלום, סםת לקחת יותר מידי ללב לדעתי ..

שבלולה2

New member
פאק מרגוע???

טוב... הנדריקס יקירי- לא שממש קלטתי את הסלנג (כנראה שזה עוד לא הגיע למקום מגוריי) בכל מקרה אם תקרא שוב את השירשור תראה שהעסק נגמר- הייתה אי הבנה וזה עבר- נגמר -פאסה וכו' ועל כן אין שום סיבה להעלות את זה מחדש. רונה בהפסקה- אנו מאחלים לה כל טוב וכמובן שלום עולמי ואהבה לכל.:)

למעלה