סתם...

קיר קמט

New member
סתם...

טוב. הממ ההבנה שלי בהוקי מסתכמת רק במה שאני רואה במשחקים של EA ספורטס , למרות שלפעמים יוצא לי לראות ב-CNN דברים נחמדים. לפי מה שאני רואה ב-CNN , יש אחד מריינג´רס , פאבל בורה , שהוא תותח רציני או משהו. מה אתם חושבים עליו ? אה והקבוצה המועדפת עליי (לא אהודה כי אני לא מכיר אותם מספיק) זה קולורדו אבלנץ´... תגידו מה הסיכויים שלהם להגיע לאנשהו ? זתומרת אנשהו משמעותי כמו אליפות ???

power play

New member
תגובה

ברוך הבא ,עקבתי אחרי הדרמה עם המפגש.. אתה מתוסבך.. :) אצל כל החברים שלי וגם אצלי שכרגע משחקים איתי הוקי על רולר בליידס, עוקבים בטלויזיה ובאינטרנט אחרי ליגת הNHL ומתכננים לשלב הוקי בעתידם האהבה התחילה ממשחק מחשב של הוקי. פאבל בורה לא נקרא תותח הכינוי שלו הוא the russian rocket הוא אחד השחקנים הזרים הטובים ביותר בNHL ששנה ועברה הבקיע יותר מ50 גולים בעונה הרגילה בלבד וזה המון במשחק הכי מהיר בעולם שכולל שימוש בכח פיזי. אני קצת שונא את קולורדו..זה אישי הם לקחו שנה שעברה את הגביע מהקבוצה שאני אוהד ומנעו מהם שנה שנייה ברציפות עם גביע הסטאנלי.
new jersy devils השנה נראה לי שקולרדו יהיו בפלייאוף אבל עם פחות כישורונות צעירים ויותר שחקנים ותיקים והגנה קשה לפיצוח. לוח שידורים נמצא בESPN.COM אבל צריך לקחת בחשבון שבישראל זה משודר שבע שעות אחרי מזמן האיסטרן אם זה משודר בכלל פה.. לוח שידורים יותר אמין נמצא באתר של טל www.hebrewhockey.com

MADPUCK

New member
אז ככה

אור שלנו קצת מוגבל בקליטה... כן פאבל בורה הוא תותח רציני!! זו ההגדרה המדוייקת. והיותר מ-50 הזה יותר שואף ל-60 (59 גולים בעונה שעברה) אני ישר נזכר בקטע מצחיק.. כשהקבוצה שלו שיחקה את המשחק האחרון שלהם בעונה הרגילה (נגד מישהו לא זוכר) והם הובילו 2-1 הודות ליציאה של אחד על אחד של פאוול בורה שבדיוק הבקיע את הגול ה-59. היו לו עוד שתי יציאות אבל הוא החמיץ (לא אופייני). עכשיו הוא היה להוט להבקיע את הגול ה-60 אז בדקה האחרונה כשהקבוצה השניה הוציאה את השוער הוא עמד ככה חצי מטר לפני השער הריק ... עם המקל למעלה , מחכה ל-ONE TIMER מעמיתו לקבוצה שנלחם על הדיסקית (דיסקית!! לא ´פאק´!!
) בפינה.. וזה היה נורא מצחיק כי הוא ממש היה בלחץ ואפילו סימן עם המקל כמה פעמים ואח"כ עוד פעם הניף אותו מול השער הריק. הוא עמד ככה איזה 20, 30 שניות. השדרנים שם נגמרו מצחוק
ועכשיו ברצינות: אור יש הבדל בין זריזות למהירות.. הוא אחד השחקנים המהירים בעולם.

power play

New member
אז זהו..שלא

זה אף פעם לא רעיון טוב ללכת נגד ההנהלה! חוץ מזה שבהוקי זריזות היא מהירות ואני שם בטאג ליינס למעלה את הסיפור שלנו שכתבת..יפה מאוד! אל תצחק יותר על פאבל בורה בפורום הזה הבנת?! בגללך אנחנו לא שיחקנו ביום שישי והיום יא חרא!

למעלה