סתן ידיעה - אדי מרקס נןחת הלילה ב

levinerez

New member
סתן ידיעה - אדי מרקס נןחת הלילה ב

1:40 נתבג מחר טס לאילת מתחרה בטריאתלון במקצה שלשות!!! שווה איזו דקה או שתיים מזמנכם לא? ארז

אדי מי?

אהה, אדי מרקס האבא של אקסל, זה שזכה במדליית ארד באתונה.

כל הכבוד!

שיחקת אותה, יחד עם עוד מי שעזר לך בסיפור הזה... אני חושב שהרבה אנשים יאכלו את הכובע באילת (למרות שאני בטוח שיהיו כאלו שיראו אותו מול עיניהם, ועדיין לא יאמינו...) ניפגש באילת!

מצטרף לברכות של דני

ארז כל הכבוד שיחקת אותה, ותביא לאילת סירופ שוקולד, זה יעזור להרבה אנשים לאכול את הכובע
. בהצלחה לכל המתחרים בטריאתלון אילת!!!!!!!!!

Infin1ty

New member
מי שרוצה צילומים

אני בא עם מצלמה דיגיטאלית איכותית (אולימפוס כמובן) אז מי שרוצה צילומים יכול לנסות לחפש אותי כנראה אחרי שאני אסיים את הרכיבה (אני עושה שלשה) אתחיל לצלם תמונות ואולי סרטון וידאו קצר.

yossi113

New member
בועז, יאיר וכל מי שקשור

נשמח מאוד אם תוכלו להביא לנו ראיון איכותי עם אדי מרקס (משהו בסגנון הכתבות של ארי שביט ב"הארץ") מקנא בכם...

אני לא קשור לעניין

ולצערי אני גם לא אגיע לפגוש אותו באילת, וגם אני אכול קנאה. אבל ציפור קטנה לחשה לי שכדאי לעקוב אחרי מדור הספורט של "הארץ" השבוע
, אני מקווה שאותה ציפור תזכור לארגן לי מזכרת חתומה מהקניבל.

arieleco

New member
יאללה להתעורר

לא כל יום נוחת בארץ אישיות כזו, מייקל ג'ורדן, רוז'ה פדרר ואיאן תורפ של האופניים. לא האמנתי שהוא אכן יגיע, אבל הנה הוא כאן [ועוד בטיסת אלעל...] כל הכבוד ארז

אם במקרה יש פה מישהו שלא

מבין עד כמה גדולה האישיות, שנחתה לפנות בוקר,ונמצאת כרגע בתל-אביב. הנה סקירה קצרה על ההיסטוריה, של רוכב האופניים הגדול ביותר בשנות ה-60 ותחילת ה-70, ובעיקר האבא של אקסל מרקס.

yossi113

New member
מה לגבי אירוח שלו בפורום?

(במדינה נורמאלית האירוע הזה היה מופיע בעמוד הראשון של העיתונים היומיים)

arieleco

New member
ליוסי 113 אנחנו רחוקים שנות אור

מלהיות מדינה מתוקנת, אבל עיתון הארץ, מהדורת האינטרנט מציג את הידיעה בעמוד הראשון

ראיתי את האופניים האישיות של אדי

ואפילו היה לי הזכות להריח את הגיפה של נעלי הכביש שלו. איזה כבוד !!! הבחור הגיעה עם זוג אופניים מבית "אדי מרקס" שלדעתי מדובר בזוג אופניים היפות ביותר שראיתי בחיים שלי. טוב, זה היה בחנות של ארז לוין ולכבודי (עלק) הוא הוציא את האופניים של אדי וביצע עליהם בדיקת תקינות. מדהההההההההההההההההים.

חשבתי לקחת לארז את המצלמה אבל...

מן הסתם יהיה לה שימוש רב בימים הקרובים. אני חייב לציין שרק מלראות את האופניים שלו זה פשוט העביר לי צמרמורת בכל הגוף ואני ממש מקנא ממי שהולך לרכב איתו.

yossi113

New member
אני מקווה מאוד שאלו לא היו

אופני-הרים, ח"ו ורחמנא ליצלן...

למעלה