סתקלו שנייה

nile one

New member
סתקלו שנייה

אני חדש ואני חייב עצות דחוף אז אל תיהיו זונות ותירדו עליי כמו שאתם עושים לכל מי שחדש כי בדוגרי אני רק רוצה להישתפר אז עשו טובה ותגיבו NILE ADEO MIND MSP TOP1 BOW CREW

Swanskee

New member
הכוונה היא לדברים הוורודים האלה שבתוך האותיות

ולהשתפר אתה יכול אם תתאמן.. תעשה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה סקיצות בסגנון הזה ולאט לאט תקח את זה לכיוונים אחרים תסתכל על עבודות מכל העולם כדי לקבל מושג על סגנונות ולקבל השראה (לא בקטע של להעתיק) והזמן יעשה את שלו כל עוד אתה מתאמן

top one

New member
אני איתך אחי!

האותיות ממש יפות
אחי אבל מה שעשית בפנים פחות
אבל חוץ מזה הכל סבבה bow

eon2

New member
יוווווווווווווווווו

NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE NILE ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 ARS CORE 09 סתם מה קורה אחייי!? האותיות סבבה

nile one

New member
אדםםםם

חחחחח אדם הכי אחי....מה קרה פיתאום אתה בפורום?....תכניס סקיצות

DoubleD

New member
מכוער ועקום

ולמה נראה לך שתקבל תגובה לפנות בוקר ?! סבלנות ילד קח עיפרון ומחק ואחרי חודשיים תסתכל על סקיצה ישנה וחדשה ותבדוק את עצמך. בהצלחה ולילה טוב

למעלה