סת' הו סת'...

art of fugue

New member
סת' הו סת'...

אני חושב שלכולנו יש פינה חמה בלב לסת' כהן,מהרגע שפגשנו אותו. הגיק השנון והמשעשע, אאוטסיידר מטבעו, שרואה את ניופורט כמו ריאן - עיר של עשירים סנובים מלוקקים, כל אחד יותר ביצ' מהשני. אבל משהו קרה לסת' בעונה השנייה. משהו נורא ואיום. על היבריס שמעתם? זה חטא הגאווה של סת' כהן. כי סת' כהן הוא כבר לא גיק. המופנמות והגמגום הוחלפו בבטחון עצמי מופרז, והעובדה שהוא שקוע בעצמו היא כבר מזמן מעבר למעצבנת. הוא הפך לילד אידיוט שרוצה שכל העולם יחוג סביבו בצורה אובססיבית(עם קווי עלילה די משעממים). הגיק שכולנו אהבנו מת... בעונה השנייה גם ריאן השתנה. וגם לא ממש בטוח שלטובה. הוא חננה של ניופורט ביץ'(איך זה יכול להיות? לפני כמה חודשים פרנסת משפחה בצ'ינו ועכשיו אתה חננה מקצועי של או.סי?) אבל לפחות מהפרקים האחרונים, אנחנו יודעים שבעונה השלישית נצפה בריאן שהכרנו בעונה הראשונה. הלוואי והייתי יכול להגיד אותו דבר על סת'. אני אישית מתגעגע לימים הראשונים של או. סי. זה לא בעצם הפרקים הראשונים של הסדרה שגרמו להם לקבל קהילת מעריצים ענקית תוך חודש וחצי? לא אותו דבר אבל שמה הכיוון. ואם בעונה השלישית סת' יהיה יותר שולי, יותר קומיק רליף יותר עלילה צדדית, אולי נקבל את הגיק שבגללו כולם אוהבים את סת' כהן.

noonie

New member
צודק

(או צודקת? חח, סורי) סת' פאקין בלתי נסבל בעונה השניה, ובעצם כולם לא ממש מתנהגים כמו עצמם- אבל את זה אפשר להאשים פחות את הדמויות/ שחקנים, ויותר את הכותבים שדי לגמרי איבדו כיוון השנה הרבה סדרות סובלות בעונה השניה... תמיד אומרים שזאת העונה שהכי קשה לכתוב. בעצם הסדרות היחידות שאני מכירה שעונה 2 שלהם יותר טובה מ1 זה באפי ואנג'ל. אבל אני לא אובייקטיבית
ובקשר לראיין- יש כאלה שחושבים שאחרי הטראומה של קייץ בצ'ינו הוא ראה איך החיים יכולים להראות בלי העזרה של הכוהנים, והוא לא רצה לאכזב אותם יותר, אז הוא הוא המציא את עצמו מחדש כילד טוב ניופורט שמוציא ציונים טובים בפיזיקה (פיזיקה!
בעעע) ולא מסתבך במכות וכאלה... אבל יותר נראה לי שזה סתם כתיבה גרועה. ולמה אני ערה??? ג'יז.

noonie

New member
פויה ג'ניפר גארנר

אבל זה כבר עוף בטופיק. ולמה את ערה?

אולי פויה ג'ניפר גארנר

אבל זו אחת הסדרות הכי חזקות שקיימות. אבל אין על באפי ואנג'ל. אני הייתי ערה בשעה שכתבתי את ההודעה בגלל שאבא שלי רצה שנבוא אליו לבראנץ'.

Angelus

New member
../images/Emo6.gifבראנץ'

המילה הזאת תמיד הצחיקה אותי. מילה של עשירים. או פלצנים. עדיין אוהב אותך, שירה

כל כך צודק !!../images/Emo88.gif

אני מתה על סת', אבל בעונה הזו פשוט קיבלנו מנת יתר ממנו. יותר מידי סצנות לא נחוצות וארוכות מידי. סת' הוא דמות מרכזית בתוכנית אבל כל היופי של התוכנית היתה שריאן+מריסה מספקים את ההבטים הדרמטים בתוכנית ואז סת' או לחילופין סת'+סאמר מספקים את האתנחתא הקומית שלה. ובעונה השניה, לפחות בתחילתה, אין מספיק דרמה ויש יותר מידי אתנחתא קומית, הם צריכים להרגיע את זה קצת, כי סת' זה טוב, אבל לפעמים יש גם דבר שנקרא "To much of a good thing...". עוד לא אהבתי שלסת' יש עכשיו חבר חדש (או חבר נוסף)
זאק. כל האינטראקציה של סת' עם זאק ממש משעממת, וזה מתבטא בעיקר בסיפור של "ספר הקומיקס" ( ב-2 הפעמים שהסיפור הזה צץ). במקום לכתוב לסת' יותר סצנות עם ריאן או לחילופין עם סנדי, שהסצנות בינהם ממש ממש מצחיקות וטובות, קיבלנו אלפי סצנות משעממות ויבשות של סת'+זאק. לגבי ריאן
לא אהבתי את זה שהוא פתאום גיק, אבל לפחות יש לו "התפרצויות צ'ינו" לפעמיים, שמזכירים לנו למה אנחנו (או לפחות אני) אוהבים אותו (שהוא צעק על מריסה ב"בייטשופ" או בפרק האחרון ששודר בישראל שהוא גורם לקיילב להתקף לב). וחוץ מזה בהמשך העונה הוא קצת משתפר, במיוחד מפרק 217....ככה שהשינוי בדמות של ראיין זה עוד נסבל. אבל השינוי בסת', זה ממש מעצבן !!! אני מקווה שבעונה השלישית- הסדרה תחזור יותר למקורות שלה, תתמקד יותר על המשפחה ופחות על מערכות היחסים של הזוגות (כי כאמה כבר אפשר לחלוב את הפרה הזו). המשך ההודעה הוא ספוילר לפרקים מתקדמים עונה 2
לעוד מישהו נמאס מסת' וסאמר ?
כאילו, זה היה ממש רומנטי ויפה ומרגש שהם חזרו אחד לשני בפרק המדהים בגשם, אבל מאז הם כל הזמן נפרדים וחוזרים, ומספקים סצנות שאמורות להיות רומנטיות אבל הם קצת קיטשיות (ואני מתכוונת לסצנה בנשף שסת' מכריז שוב על אהבתו לסאמר). ומצד שני- ראיין ומריסה
כל השנה לא קיבלנו מהם כלום, אבל ממש כלום !!!! אפילו שהם התחילו לחזור אחד לשני, היה כל כך הרבה מסביב שהם בקושי היו ביחד, וזה השאיר אותי לפחות עם צמא אדיר לראות מה קורה עם ראיין ומריסה בעונה השלישית (וזה השג אדיר עבור הכותבים, כי אני לא ממש מתה על מריסה....).

romm המלכה

New member
לאאאאא

דווקא אני חושבת שהשינוי של רייאן הוא לטובההה! הוא עכשיו יותר עליז ושמח ובעונה ה1 כל הזמן הוא היה בדיכאון! השינוי של סת' לעומת זאת גרוע ביותר!! מזה העודף ביטחון הזה פתאום אני העדפתי אותו אישית חמוד ואל מזיק עם סאמר בעונה 1!

יש גם שינויים לטובה

זה שראיין מחייך יותר זה כבר טוב- כי באמת יש לו חיוך מקסים. אבל הוא כזה שקסי שהוא מהורהר, פשוט בעונה ראשונה הוא היה יותר מידי בדיכאון ובעונה השניה, קצת יותר מידי גיקי. צריכים למצוא כנראה את האיזון, לא לבטל לגמרי את כל התכונות שעשו אותו לכזה שקסי אבל גם לא להגזים איתם.

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

חח בעונה השלישית כל דמות כנראה תמצא את האיזון שלה. (זאת הדעה שלי..)

עדיין מתה על ראיין ../images/Emo99.gif

אבל גם את סת' אני אוהבת.פשוט את ראיין
הרבה הרבה יותר מסת' יש לי קצת בעיה בכיוון שלקחו את הדמויות שלהם בעונה השניה במיוחד הדמות של סת', פחות עם זו של ראיין, כי הוא מושלם אפילו שהוא קצת גיק.

ayala65

New member
נכון.. כי אצל ריאן זה מורגש פחות

אצל סת' זה פשוט.. דוחה .

f10

New member
אז ככה

מסאמר נמאס עוד מתחילת שידור הסדרה מסת' לא נמאס, אבל עדיף שיקצצו בסצנות שלו עם זאק (כפי שאמרת), ויוסיפו סצנות איתו ועם ריאן/סנדי (כפי שאמרת). הדבר היחיד שמעצבן וקשור לסת' זה יותר מדי קטעים שלו עם סאמר/שהוא רוצה את סאמר/שהוא קשור לבנות בכלל. חוץ מזה, לדעתי סת' בכלל לא מאוס כמו שאמרתם.

מה יש לך מסאמר ?

לדעתי היא חמודה ומצחיקה. פשוט קצת הגזימו עם הדמות שלה השנה, כל הקטע של הפרידה וחזרה עם סת' וזאק וגם היחס המעצבן שלה השנה לסת'. אבל היא שחקנית טובה ומצחיקה פשוט צריך להוריד קצת את מינון ה"סאמריות" שבסאמר. אני לא חושבת שאף אחד לא אמר שסת' מאוס- פשוט קיבלנו מנת יתר של סת', אבל אף פעם לא ימאס ממנו...אחרי הכול מדובר פה בסת' כהן...

f10

New member
הגזימו איתה מתחילת העונה הראשונה

"פשוט קצת הגזימו עם הדמות שלה השנה, כל הקטע של הפרידה וחזרה עם סת' וזאק וגם היחס המעצבן שלה השנה לסת'. אבל היא שחקנית טובה ומצחיקה פשוט צריך להוריד קצת את מינון ה"סאמריות" שבסאמר." תקראי שוב את הציטוט שלך הנ"ל - את בעצם אומרת במילים אחרות שסאמר: א. מקבלת יותר מדי זמן מסך ב. מעצבנת

אבל אני גם אומרת

שהיא עדיין שחקנית טובה מצחיקה וחמודה. אני מסכימה עם חלק מהדברים שאתה אומר-במיוחד בכל מה שקשור לעונה השניה. או יותר נכון לקראת סוף העונה השניה. באמת לקראת סוף העונה, היא וסת' מקבלים יותר מידי זמן מסך. ומפרק 216 היא קצת מעצבנת... אבל בעונה הראשונה ובמרבית הפרקים בעונה השניה- היא היתה בסדר גמור (לדעתי לפחות...)

למעלה