סת' הו סת'...

אמברוש

New member
איזה מגילה רגע במה ריאן צעק על

מריסה? סורי על הבורות אבל מה זה בייטשופ?

...

ה"בייטשופ"-זה המועדון שאלכס עובדת בו. וראיין צעק על מריסה בפרק 209 במועדון אחרי שלינדזי השתכרה.

ayala65

New member
ממש ממש נכון .

השינוי שיש פה ממש חרא . גם לריאן וגם לסת' . חוצמזה שסתם נראה כאילו חלבו את סת' לגמרי - כל הסצנות שלו שהיו אמורות להיות מצחיקות פשוט לא מצחיקות יותר הן פשוט קיצ'יות כאלו.. מטומטמות בגלל שזה כל כך .. לא הוא! הכל כבר עלוב כזה בקשר למה שקורה איתו.. הכל כ"כ לא אמיתי וזה פשוט נורא נורא טרגי .

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

זה היוצר של הסדרה, ג'וש שוורץ, הוא התשגע. הוא חטא בחטא ההיבריס. הרסו את הדמויות בעונה ה-2. היחידה שנשארה אותו דבר זאת ג'ולי קופר

ג'ולי../images/Emo99.gif

לדעתי הדמות שלה אפליו השתפרה בעונה השנייה. מקווה שבעונה השלישית ישאירו אותה תחמנית ו"מיני מרשעת". אני מתה על הדמות שלה.

ayala65

New member
יאווו . נחמד לך ../images/Emo13.gif

אז מה שלומו? כ"כ בא לי לקרוא ת'אנגלית.. אבל ההורים שלי בטוחים שעד שאני אסיים 4 עמודים מהספר כבר יצא הספר בעברית .
זנות .

mikmik000

New member
חחח ../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

זו בידיוק הסיבה שאני לא קונה אותו באנגלית.

Angelus

New member
אחלה ספר.

לא רוצה לסיים אותו מהר.. אז אני קורא שנים שלושה פרקים ביום. וזה מה שנקרא ריסון!

ayala65

New member
אוי . איך בא לי .

ששש . אל תדבר על זה יותר . זה עושה לי חשק לקנות [מהכסף שאין לי]

liat tal

New member
מסכימה איתך

איתך לגבי סת', יש באמת משהו מוגזם בביטחון העצמי המופרז שלו שגם באיזה שהוא אופן פוגע בשנינות שלו- שעדיין קיימת אבל לא כמו פעם. לדעתי גם הוא ואלכס פשוט לא מתאימים, הם מין ניגודים כאלו שפשוט לא הולכים ביחד, עם סאמר- שהיא מצחיקה וקלילה כזו הוא היה שונה לגמרי והיה לי את הביטחון העצמי שלו במידות הנכונות, עכשיו כשסאמר עם זאק הוא מרגיש כל הזמן שהוא צריך להוכיח את עצמו ולא מאוזן בינהם- מצד אחד הוא מנסה להחזיר אליו את סאמר ומשטתה בשביל זה ואחרי נסיונות נואשים שנגמרו רע בדר"כ הוא מנסה להיות חבר טוב של זאק וככה כל הזמן מתמרן בינהם, כי הוא יכול פשוט להיות יבר טוב של שניהם... וזה ממש התבטא בפרק לפני שבועיים- כשסת' וזאק עבדו על הקומיקס וזאק שכח מהפגישה עם סאמר וכ'ו ואז אח"כ סאמר גילתה את הציורי קומיקס שלה שסת' צייר... בקיצור מן משולש מתוסבך שכזה.

liat tal

New member
'כי הוא לא יכול פשוט להיות חבר...'

והבהרה- למרות כל זה אני ממש אוהבת את סת'!

Doud13

New member
וואלה אני חושב שמגיע לסת'

כל העונה הראשונה הוא היה כזה מצחיק אבל גם מודחק הרבה!!!למרות שאתם טוענים שהוא לא מצחיק אני חושב שהוא עדיין מצחיק... חוץ מזה עכשיו הגעתם למסקנה שהוא עם ביטחון עצמי יותר ורציני יותר בכמה דברים?זה קרה בפרק האחרון בסידרה חברה!!!ההחלטה לשוט לבד לטיהיטי זאת החלטה אמיצה במיוחד וזה הראה שמעכשיו (מהפרק האחרון של העונה הראשונה) הוא יהיה יותר רציני בהרבה דברים ובגלל שהוא רציני יותר בדברים כמו להיות פחות מודחק והשאיפה לחיות כמו ריאן שהוא לו מודחק! גרמה שהוא לא מצחיק יותר...נראה לי שהוא קיבל את תכונות של ריאןיותר(ביטחון עצמי ופחות דיבורים כמו בעונה שעברה למרות זאת יש לו עוד את הציניות שלו!!!)

אילןר

New member
אמן! אני מסכים לכל מילה

ונראה לי שזה פחות או יותר מה שרוב המעריצים חושבים, והיוצרים בטח כבר הבינו את זה, ויישמו זאת בעונה הבאה. ודרך אגב, שלום לכולם!

למעלה