ס סי סיכ סיכו סיכום שבוע מאומן!

אמרו לך פעם שאתה מקסים?-עכשיו יש לך

הזדמנות להוכיח את זה
לקראת תחרות כשרונות נוצצת עטורת כוכבים ופרסים, יערכו אודישנים בסניף ת"א של האגודה(נחלת בנימין 18) ב6 בדצמבר בשעה 12 בצהריים. יש לכם כשרון בשירה?
דראג זה הקטע שלכם?
אוהבים להקסים את הקהל בשליפת שפנים מכובעים?
בילי אליוט קטן ליד הריקודים שלכם?
אז למה אתם מחכים?! הרשמו עוד היום לאודישנים לתחרות הכשרונות הנוצצת של ארגון הנוער הגאה! להרשמות ולפרטים נוספים- עדי- 054-864652

ס סי סיכ סיכו סיכום שבוע מאומן!

לקבלת חברי הפורום החדשים הקהל מתבקש לעמוד: © Tweety ©
TomWitch
konstantin
ילד מבולבל
רעות אלמוג
magicgirl
אדם ספליט
resputin
(טוב שחזרת אלינו) the beast 15
mr pooh
אם קיבלתם דגלון למרות שכבר קיבלתם בעבר...well…just say thanks. מה היה לנו השבוע? -אם היית יכול לבחור את הזהות המינית שלך- היית נולד הטרוסקסואל או הומוסקסואל/לסבית
-Faydהפשוש הביא לנו 100 משפטים לתאר הומו...חשוב לציין שהמשפטים היו ברוח הומוריסטית(נא לא להעלב...)
. -"ארז, החתול רוטט" נדמה לי שזכה להיות ברוב קולות משפט השבוע
-נמצא הקשר ההומוסקסואלי לליל הבדולח
- יכול להיות... -אמרו לך פעם שאתה מקסים
עכשיו יש לכם הזדמנות להוכיח את זה!! לקראת תחרות כשרונות נוצצת עטורת כוכבים ופרסים יערכו אודישנים בסניף ת"א של האגודה(נחלת בנימין 18,ת"א) ב6 בדצמבר בשעה 12 בצהריים. יש לכם כשרון בשירה?
דראג זה הקטע שלכם?
אוהבים להקסים את הקהל בשליפת שפנים מכובעים?
בילי אליוט קטן ליד הריקודים שלכם?
אז למה אתם מחכים?! הרשמו עוד היום לאודישנים לתחרות הכשרונות הנוצצת של ארגון הנוער הגאה! להרשמות ולפרטים נוספים- עדי- 054-864652 על בנים ועל בנות- להזכירכם- בפינה זו אתם צריכים, אם בא לכם, לענות על אחת או על שתי השאלות הבאות...ברוח הומוריסטית או ברצינות גמורה, לפי שיקולכם: בת 16- כמה תנוחות סקס יש? מהו "הקמה סוטרה"? בן 13- האם אוננות יתר עלולה לגרום לאימפוטנציה? חדששששות עולמיות נמצא באזור רומא קן אהבה הומוסקסואלי שיש שמאמינים שהיה שייך לאחד הקיסרים הרומאים בזמן רומן שניהל עם גבר אחר(כמו שהבנתם) http://365gay.com/NewsPalm/111502loversTemple.htm האם צבא ארה"ב פיטר 6 חיילים בגללם היותם הומוסקסואלים
http://www.cnn.com/2002/US/11/14/gaymilitary.linguists.ap/
סקר הפורום-פינתה של לינה זווח
סקר הפורום השבוע היה קצת פוליטי- האם בבחירות היית מצביע/ה למפלגה הומולסבית? 24% ממצביעי הסקר אמרו שכן היו מצביעים למפלגה הומולסבית. 36% ממצביעי הסקר אמרו שלא היו מצביעים למפלגה הומולסבית. 40% ממצביעי הסקר אמרו שהצבעתם היתה תלויה בדברים נוספים(כגון מצע וכו...), הם הצביעו- תלוי.
היכונו לסקר הבא שיעלה עוד היום
יש להם הומולדת- השמחה רבה ממש בקרוב יש הומולדת לחברי הפורום הבאים: Lady_Voldemort(26 בנובמבר) p o l i(27 בנובמבר) מזל טוב מוקדם לכן
ליצירת קשר עם שרימפי, בכדי להציע הצעות, לשאול שאלות ועוד, יש לשלוח דואל ל[email protected] או מסר לתיבת המסרים של שרימפי בתפוז.
סופשבוע נעים שיהיה לכם!

white star

New member
על בנים ועל בנות...../images/Emo54.gif

בת 16 היקרה... זה לא משנה כמה תנוחות סקס יש זה כמה את נהנת...פשוט תחשבי על כל מני שילובים , תנסי ויאללה תהני :) הקמה סוטרה זו דרך נפלאה לקבל התכווצות שרירים בכל הגוף (כולל במוח) בן 13 היקר... תגדיר אוננות יתר?לא משנה אם אתה חושב שזה יותר מדי - זה הזמן לעבור לדבר האמיתי - מנזר!!שם לא תוטרד בדברים ארציים כאלה :) ואלה היו 60 שניות על בנים ועל בנות

LeeCooper69

New member
עם סתומים ועל סתומות....

כנראה ששניהם היו סטרייטים... בת 16- עד היום, ספרתי 100 תנוחות שהצלחתי לבצע... הקמה סוטרא הוא ידידו הטוב ביותר של האדם.... בן 13- תלוי איך אתה מאונן... עם זה עם מגרדת, מסתבר שכן... אם אתה בכלל מאונן מאחורה עם ירק מוארך מסוים (תודה לפייד הפשוש) אתה יכול רק ליצור "פס רחב" חדש....

TwelveEyes

New member
שרימפי, בכלל קראת את הכתבה?

א) הסיפור על אנטינוס והקיסר הוא סיפור די ידוע. אם אני לא טועה, הם היו זוג מוצהר. אולי לא רשמית... אבל בעיקרון כולם ידעו שאנטינוס היה המאהב שלו. ב) הם לא גילו קן אהבה אלא מקדש שהקיסר בנה לאנטינוס אחרי שהאחרון נפל לנילוס וטבע - או התאבד בטביעה - או נדחף לשם ע"י מישהו.

OK

המממ...באתר שלקחתי את זה ציינו איפשהו שמדובר במן מקום שהיה "קן אוהבים"...בלופ. יכול להיות שבכתבה עצמה זה כתוב אחרת, טוב...להבא אבדוק יותר בקפידה, לא נורא, לפחות הבנתם את הרעיון

sarah

New member
אוף טופיק |עוף| |אוף| |../images/Emo13.gif|

1)אחרי 7 שנים של משקפיים, עגולות, ורודות, נשברות, מרוסקות, אבודות, מכוערות, יפות, עוות, דקות, עם מסגרת שלמה, חצי מסגרת בלי מסגרת בכלל, עקומות, , עדשות זכוכית, עדשות פלסטיק שרוטות, משקפי שמש אופטיות, משקפי שמש אופטיות אבודות, אין ספור תהיות בעניין איך לעזזל אני נראית בלי משקפיים הנה הגיע היום. עברתי לעדשות מגע.
הוריייי... אולי זה נשמע כמו שינוי קטן ולא חשוב אבל בשבילי זה כמו להסיר חתיכה מהפנים שלי, וזה דיי נחמד למען האמת
2)אימצתי לי היום דת נוספת הרי היא-הדת של הערבים העתיקים שהאמינו באללה ובעוד 300 אלים נוספים (עצים, אבנים וכו´) וכך אני מכריזה בזאת (ויוצאת מהשק"ש
) אני רב דתית והדתות שלי הן לכהלן: יהדות שינטואיזם הדת הזאת של הערבים האלה מזמן
ואולי אולי גם דרואידית אבל לא ממש בטוחה אם האמונות שייחסתי לדרואיזם (או איך שאומרים את זה) נכונות. שבוע טוב ויום מוצלח שרה

resputin

New member
מזל"ט על העדשות../images/Emo70.gif

*כל האנשים שקשורים לשרה, לכו תראו אותה בשבועיים הקרובים- עוד לפני שהיא הבינה את הפטנט עם העדשות, שעשוע מובטח כשהיא מנסה להשים אותן..*

sarah

New member
היית מת ../images/Emo132.gif../images/Emo123.gif

מאוד קל לי (אני ביום השני) לתקוע אותם בעיניים שלי ולהוציא, מווהאהאהאהאהא

TwelveEyes

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

לו היה לי אומץ... ולא הייתי חוטפת חלחלה רק מהמחשבה על לשים משהו בתוך העיניים שלי
הייתי גם עוברת לעדשות

LeeCooper69

New member
עדשות זה טוב....

ותלוי מה ייחסת לדרואידים... אני תמיד האמנתי בזה....

Mooa-Numi

New member
ומיכל! ברוכה הבאה מיכל!!

אררג אתכם. ובן 13 יקר- ייתכן-אם אתה עושה זאת עם נייר שיוף...

magicgirl

New member
היי גם אני חדשה :(

She makes me feel so ill at ease My heart is really on its knees But I keep a poker face so well That even mother couldn’t tell. --------------------------------------------- אל תשאל שאלות, לא תשמע שקרים

TwelveEyes

New member
אבל היא קיבלה כבר!

מה כתוב בין רעות אלמוג לאדם ספליט? כן כן! magicgirl ולצידה דגל גאווה! בחייאת, אנשים.. ועוד אני זו עם המשקפיים

למעלה