ס סי סיכ סיכו סיכום שבוע

BRANGELINA

New member
ס סי סיכ סיכו סיכום שבוע

שירי השבוע שלכם: תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ולסיכום אתם מוזמנים להעניק
למישהו שבא לכם שיהיה לו מתוק וטעים(והתשובה לכל מי שרוצה א מתקבלת
):

הסיכום שלי:

שירי השבוע שלכם: "לא נרדמת ת"א" של דני רובס,"פיקה" (עוד לא נגמלתי...), "אינטואציה" שלומי שבן, "איש השקיות" עמית פרידמן. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: דפי שגררה אותי לשליין ובזכותה ראיתי את גורי
ושקיבלתי 81 בלשון ולא למדתי שנייה, אילתרתי את כל המבחן! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שיעור תיאטרון ואי זה כל כך כייף! מאכל השבוע שלכם? פאלפל בילוי השבוע שלכם? ליאור שליין עם דפי.. פאדיחת השבוע שלכם? ואו היו הרבה השבוע.. סקופ השבוע שלכם?גיליתי איך לקרוא לשרקנים שלי (שאלתי אותכם לפני הרבה זמן איך לקרוא להם אחרי שגיליתי שהם מנשנשי כריות) קוראים להם אריק ובנצ, אהה ועוד אחד השבוע גיליתי שאני בת 16 ואו איך שהזמן רץ.. אני כבר לא צעירה כמו פעם. ציטוט השבוע שלכם?רגע אז שמן תינוקות לא עשוי מתינוקות?-אחותי ברגע של גאונות יתר.. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:העיפות שליוותה אותי כל השבוע.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:ביום שני יש לי יומולדת! אני ממש ממש מחכה לזה. ולסיכום אתם מוזמנים להעניק
למישהו שבא לכם שיהיה לו מתוק וטעים(והתשובה לכל מי שרוצה א מתקבלת):קרמבו הזהב מוענק לדפי שתמכה בי אפילו ב3 בלילה

עדיב4

New member
חח מפיקה גם אני לא נגמלתי../images/Emo3.gif

אגב קיבלתי ממך הודעה במסנג'ר!!!!
אבל כבר התנתקת.. אף אחד מהשירים שרשמת אני לא מכירה..
מה שמזכיר לי שאני רוצה שתשלחי לי שירים
סופשבוע נעים

בכריתוש

New member
שבת שלום! לא יצאתי לטיול פתיחת קורס ../images/Emo10.gif

שירי השבוע שלכם: וואו מלא פיקה, בדרך אל האושר, רב חובל, החול יזכור, מעבר לקשת, תני לו פרח.. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברות שלי!@ אני אוהבת אותן!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ראיתי הרגע ילדות רעות בפעם המאה בערך.. מאכל השבוע שלכם? פוקאצ'ה טונה מפיצה פצה
בילוי השבוע שלכם? היה אמור להיות טיול פתיחת קורס.. אז מכון כושר וימי עבודה בצופים.. פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת
סקופ השבוע שלכם? זה שבוע מזעזע.. מזל שיש שבוע הבא יום ירוק.. (משהו של השבט
) אגב אני תמיד חופרת פה על צופים! סוריי ציטוט השבוע שלכם? "את לא יוצאת? יואו למה? את תהיי מזה חסרה!" חברות מדהימות שלי! דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: האמת די על רוב השבוע.. לא הרגשתי טוב ברובו, לא הלכתי לבצפר, פעולה מכון כושר סתם הייתי בבית והרגשתי כמו לא יודעת מה! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יום ירוק 2008 ולסיכום אתם מוזמנים להעניקלמישהו שבא לכם שיהיה לו מתוק וטעים(והתשובה לכל מי שרוצה א מתקבלת): אהמ לכולכם! עדי, אושרת, יעל, קסם מאי, עידן ועדן חח פורום קטן וקומפקטי!

תרגישי טוב!

בדרך אל האור שיר מעולה הייתי מכורה אליו מלא מלא זמן.. לא יודעת מה יש לי בזמן הארון אני שועת יותר ויותר דני רובס.

בכריתוש

New member
אוקיי אני ממש אוהבת את דני רובס!

לא הכרתי אותו בכלל עד ששמעתי שנה שעברה בטקס זיכרון את השיר "מכתב קטן" וכ"כ התאהבתי בשיר למרות שהוא ממש עצוב.. ועד היום הוא אחד השירים האהובים עליי! ואת בדרך אל האושר שמעתי בטקס בצופים ולא הכרתי אותו אבל נדבקתי אליו ככה ופתאום ראיתי במשהו של כוכב נולד קטע מהשיר שביצעו אותו אז נכנסתי לאתר של כוכב נולד ומצאתי אותו ואז נכנסתי לשירונט וראיתי שדני רובס שר אותו ואז הורדתי
וראיתי לא מזמן בגיא פינס כתבה עליו ואני ממש אוהבת את הסגנון שלו! אני צריכה למצוא שירים שלו!

בגלל הכתבה הזו

התמכרתי לשיר לא נרדמת ת"א. שמעתי אותו 20 פעם רצוף ואת בדרך אל האושר שמעתי במקרה ומיד התאהבתי בו

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

שירי השבוע שלכם: כל השבוע מרגיש כמו שבת.. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה של איתי פרל עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסדרה משמורת דא מאכל השבוע שלכם? כל מיני בילוי השבוע שלכם? הופעה של איתי פרל פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לקום בשעה 6:00!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הרבה דברים כמו למשל האלבום החדש של בעז בנאי שיוצא לחנויות ולסיכום אתם מוזמנים להעניקלמישהו שבא לכם שיהיה לו מתוק וטעים(והתשובה לכל מי שרוצה א מתקבלת):
לכל חברי הפורום המעולים@@@@!

עדיב4

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo19.gif../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif../images/Emo205.gif../images/Emo80.gif../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

שירי השבוע שלכם: who knew - pink קובי אפללו - שיר געגועים (נו מה לעשות שזה נכלל ברפרטואר של הלהקה
) אולי זה יוני - יוני בלוך מגרד לי בגב - יוני בלוך ואפרת גוש ניסיתי לרשום יותר בעברית
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: סתם כי היא מגניבה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המורה ללשון
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ילדות רעות מאכל השבוע שלכם? מחשה של סבתא וסבא
בילוי השבוע שלכם? רביעי ומקווה שהיום
פאדיחת השבוע שלכם? לא שלי אבל של אחותי.. היא חכתה לחברה שתצא מהמעלית כדי לעשות לה "בו!" ואז נפתחה המעלית והיא צעקה בו! והיה שם מישהו אחר!!!
ואז היא ברחה בחזרה הביתה
מסתבר שהחברה עלתה במדרגות
סקופ השבוע שלכם? נינט עשתה קרחת
ציטוט השבוע שלכם? איייריייס ברזייילייי
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הרבה שעורים, מבחנים ולחץ
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת ולסיכום אתם מוזמנים להעניק
למישהו שבא לכם שיהיה לו מתוק וטעים(והתשובה לכל מי שרוצה א מתקבלת): לכל הפורום המדהים הזה!
סופשבוע נעים!:]

בכריתוש

New member
אני מזה אוהבת את מגרד לי בגב חח

השנה חברה שלי השמיעה לי אותו הוא ממכר! גם את אוהבת בימי שישי לראות לפעמים ילדות רעות בפעם המי יודע כמה שראיתי בערץ 13? חח אני מכירה כבר את הסרט בע"פ אבל לא אכפת לי לראות אותו שוב ככה חח ואת לא מבינה כמה צחקתי מהפאדיחה של אחותך חח! ועוד משהו אחרון נשבעת! תמונה ממה יפה! חח שלך?

עדיב4

New member
חחחחחחחחח גם אני שמעתי אותו השנה..../images/Emo3.gif

חח הוט שמו אותו בשישי והיום ראיתי שוב
חח כן וגם אני צחקתי איזה שעה
חח תודה
כן זאת אני

בכריתוש

New member
אני מזה אוהבת את מגרד לי בגב חח, אני מזה אוהב

השנה חברה שלי השמיעה לי אותו הוא ממכר! גם את אוהבת בימי שישי לראות לפעמים ילדות רעות בפעם המי יודע כמה שראיתי בערץ 13? חח אני מכירה כבר את הסרט בע"פ אבל לא אכפת לי לראות אותו שוב ככה חח ואת לא מבינה כמה צחקתי מהפאדיחה של אחותך חח! ועוד משהו אחרון נשבעת! תמונה ממה יפה! חח שלך?
, השנה חברה שלי השמיעה לי אותו הוא ממכר!

אושRתי

New member
מגרד לי בגב - יוני בלוך

מגרד לי בגב תרגד לי עכשיו (משהו כזה) ראיתי את הביצוע עם יוני בלוך ומירי מסיקה, היה משעשע

למעלה