ס-ק-ר
!

KISHKOSHA

New member
ס-ק-ר ../images/Emo124.gif!

אם היו מציעים לכם הצעה של ואנס אין א ליפ טיים , להחליף לכל החיים את מרי קייט ואשלי, הייתם מסכימים?? תגובות!. אני-לא הייתי מסכימה לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!11 למה? כי אני לא רוצה את כל החדירה לפרטיות, הערצה מפחידה, הורים גורשים. אני שמחה כפי שאני!!!!!! קישקושה

מצד אחד הייתי רוצה ומצד שני לא

הייתי רוצה כי זה כיף שיש אנשים שמעריצים אותי ורואים אותי בתור מודל ואני אהיה מאוד יפה כמוהן וזה וגם אני ארכב על סוסים ואזכה בתחרויות כמו מרי-קייט ואני גם נורא אוהבת לשחק מצד שני זה לא כיף כי כפי שאמרת חודרים לך לפרטיות ולפעמים יש אנשים מטורפים כמו אחד שפרץ לאמבטיה של בריטני והצטלם בערום אימלללא וגם לא הייתי רוצה הורים גרושים אבל אולי הייתי רוצה להיות הן ליום אחד ולראות אם אהבתי את זה אם אהבתי אז אני נשארת ואם לא אז לא יאללה ביי

gsh10

New member
אני גם כן וגם לא

מצד אחת הם יפות הם מרוויחות מלא!!!!!!!כסף והם גם נורא מפורסמות מצד שני אחריי שקראתי מה שאושרת כתבה עם בריטני והמעריץ המטורף היתי לא רוצה להיות כמוהם...

rahelm

New member
כן ולא!!!!!

כן- כי יש להם חיים יפים ומאושרים ולא -כי הייתי רוצה את ההורים שלי ולא שלהם !!!!!!!!!!!

ענבר 2002

New member
שאלו את זה כבר 1000000 אבל...

אממ...אני חושבת שבחיים לא הייתי רוצה להתחלף איתן כי אני מתה על החיים שלי, להן אין זמן ללכת לבית הספר ,חברים,ובמיוחד משפחה נכון שהן אומרות כול הזמן שיש להן זמן אבל זה ממש לא נכון , נכון שיש את החלקים הטובים בזה כמו כסף , מראה , ופופולריות אבל את הדברים האלה יש לי כבר אולי בדרך שונה ואם לא היה לי זה לא היה קשה להשיג בדרכים שונות , אולי אתה משיג את הדברים האלו יותר מהר שאתה מפורסם אבל כשאתה מפורסם יש גם דברים שלילים כמו שכולם ברחוב רוצים חתימות מצד אחד זה כיף אבל זה גם ממש מעצבן כי לך פרטיות תארו לכם שאתם הולכים לחנות למדוד בגדים ואז כול העולם מסתכל עליך זה ממש לא נעים. גם תמיד יש את כול הצהובונים שמספרים עליך דברים מביכים ומגעילים שבכלל לא נכונים יש גם את האתרים שמיצרים תמונות בעירום שלך , ויש גם את הילדים המפגרים האלו שרואים תמונה שלך ומתחילים לקשקש לעשות לך שפם משקפיים וכו´ אם אתם רוצים דוגמאות על איך אפשר להשיג את הדברים האלו בלי להיות מפורסם אני יכולה לנקוט באלף יש אם רוצים להיות יפים מכון יופי ועיצוב שער , את הבגדים תמיד אפשר לקנות בחנויות בגדים , ופופולריות תמיד אפשר להשיג אם נעשים נחמדים ואהובים או עם המראה ויש כאלה שבעזרת הצלחה ממשית בלימודים , אז אני מצטערת להודיע לכם שאישית אני מעדיפה חברים ופרטיות על פרסום והצלחה אבל לא הייתי מתנגדת להכיר את התאומות.

האאא../images/Emo13.gif עכשיו הבנתי../images/Emo70.gif

אני לא חשובת שהיית רוצה להיות כמוהם בגדול מפורסמת לא הייתי רוצה להיות שהייתיק טנה רציתי אבל כימעט כל ילד קטן רוצה
ועד לפני כמה זמן החלטתי שלו, עקב מי זה שאתה תמיד צריך להיות פפולרי ולעבוד קשה וזה ניאמס עכישו עובירם עליי מלא דבירם שעם הייתי מפורסמת הכל היה יותר נורא לא כדי לכם לדעת מה עובר עליי, אז אני לא יכולה חשוב על להיות מפורסמת בגלל זה
אני רוצה להיות אני.

למעלה