ס-ק-ר! ... :)

ס-ק-ר! ... :)

היי.....(; הייתם אוהבים רעיון של לימודים דרך האינטרנט? מה הייתם מעדיפים לתלמידים- שיעורים במציאות, רגיל (כמו שעושים).. ..או שפה מתי שרוצים..? ממממ.....אני אישית הייתי רוצה ללמוד דרך המחשב.. והתעניינתי לדעת כמה חושבים כמוני...(תחושת הזדהות (; ..) ביי בינתיים...((:)

אני בעד גישות מגוונות. נהנתי מקורס

אינטרנט ואני מקווה שיהיו לי עוד הזדמנויות לקחת קורסי אינטרנט אבל לא הייתי רוצה ללמוד אך ורק דרך האינטרנט. אני בעד גיוון דרכי לימוד וחושב שאדם לא יכול ללמוד כל נושא באות גישה או כל היום באותה גישה. זו דעתי, אני טיפוס איקלקטי (אספני). הבן שלי חושב אחרת ולכן לומד אחרת ממני. בני הוא אנסקולר קיצוני ולומד רק בגישת האנסקולינג-DIR, לומד סקלטות וידאו עם ספר תואם או בעוד דרך או שתיים.

אפרתש

New member
את רוצה להרחיב?

יש כלכך הרבה דרכים שונות ללמוד במחשב, ככה שזו שאלה כללית מאד. את מתכוונת ללימודים במחשב שיחליפו את בית הספר היסודי? התיכון? האוניברסיטה? הכל? ללימודים מול מורה שיושב ומחובר ורואה מה את עושה, או רק את מול המחשב? תוכנית לימודים מסודרת במחשב או כל אחד מחפש לו את תחומי העניין שלו? ולמה בעצם את מעדיפה לימודים מול מחשב ולא בכיתה?

מממ....:)...אוקי....

לא..לא..לא...(:) מה פתאום!?!? לא התכוונתי להחליף את בי"ס או את הלימודים הגבוהים.. התכוונתי לשיעורים פרטיים.. ז"א שיעורים נוספים על החינוך בבי"ס... שיעורים פרטיים בהם מורה יושב מול תלמיד.. :) פשוט מאוד לא פנים מול פנים כמו במציאות.. אלא עם מצלמה ומיקרופון וההסבר ניתן דרך המחשב.. (; מממ....ולמה אני מעדיפה ככה?.. ..כי זה פשוט נוח..גם למורה וגם לתלמיד.. אפשר ללמוד ככה כל שעות היום או הלילה... בשעות הנוחות לתלמיד ולמורה.. תלמידים חסרי בטחון בכיתה יכולים להרגיש בטוחים.. ולשאול שאלות שבאמת מציקות להם.. להבין.. חוץ מזה שזה בכלל דרך אחרת..לא רגילה.. וזה שזה לא רגיל..זה כבר מעניין את הילד ולא משעמם אותו.. היום חוץ מזה התלמידים גדלים בעידן המחשב.. אז אם ככה.. יש לנצל את המחשב גם לשימוש הזה.. ולא רק לשימוש חברתי של צ'אטים..איסיקיו ופורומים... אני טועה!?!? :)

מה רע בהחלפת בית הספר?

מה שאת מציעה הוא טוב ויפה ויכול גם להחליף את חלק או את כל הלימודים בבית הספר למי שזה יותר מתאים לו.

נכון..:)...אבל.................

אל תשכח את הנושא החברתי... פעילויות..משחקי חברה..טיולים..הצגות חינוכיות ועוד.. אני יודעת שטוב מה שאני מציעה בקטע הלימודי.. ..יותר אישי ויותר מגוון..:) אבל..אם זה יצליח גם בקטע החינוכי הכללי וגם בקטע החברתי.. אז אולי..מי יודע...(; (מה שכן הרבה אנשי חינוך יישארו בלי עבודה)

למעלה