ס"ש להמונים

PakoLina

New member
ס"ש להמונים../images/Emo118.gif

אה.. כן. O.ם סליחה שנעלמתי בשבועיים האחרונים- לימודים ושטויות אחרות..[ויש לי עוד טונה מבחנים ובחנים בשבועות הקרובים T^T] אבל אני אשתדל לפחות לפתוח את הפינה הזאת פעם בשבוע x.x דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: התחדשות השבוע: ספר/סרט/סדרה השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: בילוי השבוע: אדם שאתם מצפים לראות השבוע: לסיכום, איך היה השבוע שלכם: שיהיה שבוע מעולה

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
גיליתי שאני לא כל כך מפגרת בלהבין את החומר שאני לומדת XP דבר רע שקרה השבוע:
לא מצליחה להיזכר התחדשות השבוע:
נראה לי שיש לי תא אפור חדש (במוח...) ספר/סרט/סדרה השבוע:
סיימתי את אראגון וסרט: לילה מטורף במוזאון תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
"לייק דא!" XD בילוי השבוע:
מסיבת "הפתעה" לחברה לכבוד היום הולדת (שד"א התרחש שלושה ימים לפני) אדם שאתם מצפים לראות השבוע:
אממ...כל מיני לסיכום, איך היה השבוע שלכם:
סבבה לגמרי

Mana Sama

New member
עונה ^^

דבר טוב שקרה השבוע: יש התקדמות עם הקוספליי,ראיתי את טל אחרי הרבה זמן שלא,מצאתי אתמול אנימה שראיתי אצל חברה שלי לפני 3 שנים ולא זכרתי איך קוראים לה..עשיתי חיפוש מעמיק בגוגל ובסוף מצאתי ^^ דבר רע שקרה השבוע: חלומות לחץ לפני הכנס,סיימתי את המשחק הראשון של פיניקס רייט [עד כמה שרציתי שהקייס החמישי יגמר כבר..] התחדשות השבוע: 2 תחתונים וסריג XD ספר/סרט/סדרה השבוע: טסוקויומי,גינבן קליידוסקופ [האנימה שמצאתי XD זה מצוייר כזה מעפן אבל זה חמוד ^^] תמונת השבוע: הכנתי תחפושת למקרה ונצא סתם ככה בפורים..הפאטץ' על העין מאוד מציק,אבל אני אתרגל XD ציטוט השבוע: הממ..לא זוכרת בילוי השבוע: קניון/בית של ליבת אדם שאתם מצפים לראות השבוע: לא יודעת.. לסיכום, איך היה השבוע שלכם: לא רע ^^-

Lust chan

New member
jiiiiiii~~~../images/Emo135.gif

דבר טוב שקרה השבוע: A boot to the head. דבר רע שקרה השבוע: המחשב התחרפן לגמרי T__T; אבל הוא בסדר עכשיו אז.. ^__^~ התחדשות השבוע: כמה בגדים, סג XDD ספר/סרט/סדרה השבוע: the law of ueki. אנשים שהופכים מגבות לפלדה וזבל לעצים זה ניצחון. תמונת השבוע: פיניקס
ציטוט השבוע: u- u- uwa uwa. בילוי השבוע: מפגשינה. היה כיף 3:< אדם שאתם מצפים לראות השבוע: ניקול, בסופשבוע. שאר השבוע שלי זה קוספליי. לסיכום, איך היה השבוע שלכם: אני חושבת שבסדר 3:

Mana Sama

New member
אבי 3> אהה פיניקס 3> $T%$^Q#^

לא אשמתי שהוא סופר דומה לו T.T

למעלה