ס"ש

BRANGELINA

New member
ס"ש

שירי השבוע שלכם: תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלת בונוס: מה המדברים הבאים יותר עלוב? א.פרסומת של ג' יפית ב. יובל המבולבל בהופעה אישית ג. החוטיני של רינת "מלכת הילדים"(בואו לא נדבר על זה מספיק היה [זוועות עליך שמשון]גועלי לראות את זה.) ד. כל התשובות נכונות! ולסיום-אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיהיה לו חורף בריא!!חחחח שבוע טוב!

idanoosh17

New member
אני (ולמה גם את ערה בשעות האלה?)

מצטער מראש שהכל דיי דומה...אני לא עושה כלום חוץ מזה..... שירי השבוע שלכם: איש השקיות?
תודה לעדי ויעל! משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הוציאו לי את התפרים! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חום 38.9 כל ערב...מומלץ בחום... אופס....! מאכל השבוע שלכם? ס ל ט בילוי השבוע שלכם?הפעם היחידה שיצאתי מהבית הייתה הייתה בחמישי להוצאת תפרים בבילינסון! מספיק בילוי? סקופ השבוע שלכם?כשמוציאים תפרים זה כואב! ציטוט השבוע שלכם? הרופא- "אל תדאג זה לא יכאב!" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אני נותן לכם ניחוש 1 ! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אממ ביקור של המפקד שלי שאלת בונוס: מה המדברים הבאים יותר עלוב? א.פרסומת של ג' יפית ב. יובל המבולבל בהופעה אישית ג. החוטיני של רינת "מלכת הילדים"(בואו לא נדבר על זה מספיק היה [זוועות עליך שמשון]גועלי לראות את זה.) Vד. כל התשובות נכונות!

BRANGELINA

New member
חח סתם כי בדיוק חזרתי מהופעה(סטנדאפ)

ונזכרתי שלא פתחתי סיכום..

בכריתוש

New member
שבת שלום

שירי השבוע שלכם: ושוב לבד כמו תמיד.. לא יודעת מי שר אותו אבל הוא מהפרסומת למתי נתנשק בערוץ 10 והוא תקוע לי במח כבר כל השבוע! ואתמול שמעתי את הגיראס האנגלית שלו בסרט
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברות שליי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני אוהבת את השיר של מירי מסיקה מהפסטיגל! נחשב?
ועשו לנו טטנוס בבצפר! זה לא כואב! רק אחרי
מאכל השבוע שלכם? פיצה של פיצה פצה
בילוי השבוע שלכם? ימי עבודה, בצפר וסרט
פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת
סקופ השבוע שלכם? הם עוד לא התנשקו
ציטוט השבוע שלכם? "ראיתי את זה בגיא פינס"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: המורה החדש שלי ללשון ושכאבה לי היד מהחיסון
וביטלו את הטיול לעוד 3 שבועות
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אהמ מבחן לצערי הרב.. וזהו נראה לי חח שאלת בונוס: מה המדברים הבאים יותר עלוב? א.פרסומת של ג' יפית ב. יובל המבולבל בהופעה אישית ג. החוטיני של רינת "מלכת הילדים"(בואו לא נדבר על זה מספיק היה [זוועות עליך שמשון]גועלי לראות את זה.) ד. כל התשובות נכונות!
יאקק ולסיום-אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שיהיה לו חורף בריא!!חחחח לכולכם! חח
שבוע טוב!

../images/Emo13.gif

שירי השבוע שלכם: חתונה לבנה- אביתר בנאי
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: - משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הכנו אתמול פיצה בערב
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט ממש חמוד... לא זוכרת איך קוראים לו!
עם ג'וליה סטיילס, על רקדנית.. מאכל השבוע שלכם? פיצה
בילוי השבוע שלכם? -- פאדיחת השבוע שלכם?--- סקופ השבוע שלכם?--- ציטוט השבוע שלכם?.. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:היה פנאן.... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מיונים לדוברות ומידע
שאלת בונוס: מה המדברים הבאים יותר עלוב? ד. כל התשובות נכונות!

היה לי יומולדת יותר טוב מזה?

שירי השבוע שלכם: "איש השקיות" - עמית פרידמן התותח! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: תמונה של הכלב שיצאה ממש יפה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: דפי שאירנה את כלום בתוכנית של שליין שיביאו לי עוגה וישירו לי יומולדת שמח/עדי שאמרה לי שהיא אוהבת את איש השקיות. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תלמדו תיאטרון זה בריא לנשמה! מאכל השבוע שלכם? במבה בילוי השבוע שלכם? אממ הייתי אצל שליין ביומולדת והם חגגו לי שם והלהקה שרה לי יומולדת שמח וליאור וגרייניק הביאו לי עוגה וזה היה נורא יפה ואתמול חגגתי בבית עם החברים שלי יומולדת אז אלה הבילוים שלי (לא הלהקה) פאדיחת השבוע שלכם? סיפרתי משהוא בשיעור תיאטרון ואז אמרתי להם שמישהוא שאני מכירה השתנה מקצה לקצה הוא ממש הפך את האופי שלו לא יאומן הוא עשה סיבוב של 360 מעלות, ואז המורה שלי אמר שזה אומר שהוא חזר לאותו מקום.. וזה היה מביך.. סקופ השבוע שלכם? אם תחזירו לבנק מטבע של 5 אגורות הוא יתן לכם 10 ציטוט השבוע שלכם? "מה מד"א עובדים גם בשבת?" "לא אנשים מתאפקים עם ההתקפי לב עד מוצ"ש" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:העיפות שליותה אותי כל השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני הולכת לאבניו קיו!! ולפגוש את עמית פרידמן ואת דפי.. שאלת בונוס: מה המדברים הבאים יותר עלוב? א.פרסומת של ג' יפית ב. יובל המבולבל בהופעה אישית ג. החוטיני של רינת "מלכת הילדים"(בואו לא נדבר על זה מספיק היה [זוועות עליך שמשון]גועלי לראות את זה.) ד. כל התשובות נכונות!
ולסיום-אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיהיה לו חורף בריא!!חחחח לאף אחד יש לי אינטרס שאנשים יהיו חולים אני רוצה שהאנשים בפורום יהיו חולים כי אז יכתבו פה הרבה ושיהיו הרבה חולים במחלקת ילדים שנאי אוכל לשמח. חח סתם זה היה בצחוק כן? שבת שלום ושבוע טוב..

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

שירי השבוע שלכם: נדבר נדבר -איתי פרל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: האלבום החדש של בעז בנאי- מומלץ!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? מרק ירקות טעים~ בילוי השבוע שלכם? כל מיני פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לקום בשעה 6 בבוקר? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הרבה דברים שאלת בונוס: מה המדברים הבאים יותר עלוב? ד. כל התשובות נכונות! ולסיום-אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שיהיה לו חורף בריא!!חחחח לכול חברי הפורום!!!! המעולים!!! שבוע טוב!

עדיב4

New member
מווווווווו../images/Emo80.gifאויייינקי../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif

שירי השבוע שלכם: המון שירים מהלהקה שנתקעו לי בראש
איש השקיות:) עברי לידר - זה לא אותו דבר תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אחותי עשתה לי עיניים כחולות
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברים:), סילבסטר התנחלות אצל חברה אתמול אחרי שכולנו תקענו שוקולדים וחטיפים מכל מקום אפשרי הכרחתי את עצמי היום ללכת לחדר כושר:) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יצאת גבר
למרות שכבר ראיתי אותו הוא ממש נחמד
מאכל השבוע שלכם? עוגיות שוקולד צ'יפס! בילוי השבוע שלכם? סילבסטר ואתמול פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת
סקופ השבוע שלכם? הציעו לי להשתתף בתחרות ריצה
ציטוט השבוע שלכם? "צבצבצבצבצבצב"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כלמיני משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מגמת דיבייט!
שאלת בונוס: מה המדברים הבאים יותר עלוב? ד. כל התשובות נכונות! אני מעניקה |גלולה| לכולם שיהיו בריאים!
שבוע טוב!
מי קרא?

למעלה