ס
השבוע!!

ס../images/Emo32.gif השבוע!!

מה עושים בסוף השבוע? איך עבר השבוע האחרון? איך מנצלים את השביתה? ספרו!!!

אולי היום בערב אני הולך לאנשהוא ../images/Emo13.gif

וכמו שאת יודעת זה דיי נדיר.. השבוע האחרון עבר מעולה,היה כיף בסניף,סוף סוף עשיתי קצת ספורט,גם למדתי קצת לתאוריה וגם קצת היסטוריה. בבית הספר לא הייתי השבוע (הברזתי משני שיעורי ספורט :O ). השבוע הולך להסתיים טוב- מחר טיול סניפי =]. ד"א מחר ולפני חודש חזרנו מפולין

assafein

New member
מיזל טוב!!

איך הלך? איך המורה? מה עם תאוריה? בקרוב אצלי

אולי היום בערב אני הולך לאנשהוא ../images/Emo13.gif

וכמו שאת יודעת זה דיי נדיר.. השבוע האחרון עבר מעולה,היה כיף בסניף,סוף סוף עשיתי קצת ספורט,גם למדתי קצת לתאוריה וגם קצת היסטוריה. בבית הספר לא הייתי השבוע (הברזתי משני שיעורי ספורט :O ). השבוע הולך להסתיים טוב- מחר טיול סניפי =]. ד"א מחר ולפני חודש חזרנו מפולין

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאנני:)

נאממ השבוע היה דיי מוזר חח, עבר לי דווקא מהר מאוד... אבל היה נחממד:) נאממ בסופ"ש אני אצל דודים בצפון
ושתיגמררר כבר השביתה המרגיזה הזאתייייי [נחמד להיות בבית אבל זה כבר מתחיל לשעמם
] שבתת שלום ושבבוע טוובבב..:)

noamsheron

New member
חחחחחחחח... חני נחמיאס../images/Emo6.gif

אז אומנם לא הייתי שם, אבל זה משהו מהטיול סוכות של ה'-ח', לפי מה שהבנתי...
רביד כבר תספר את הסיפור במלואו, כי אני לא יודעת.. חח

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifקחו נשימה עמוקה, הסיפור הבא הולך..

לרדוף אתכם בלילות חחחחXD סתם סתם.. אז זה הולך ככה: בטיול סוכות ישבתי מאחורה עם החניכים [כן כן, כיף לא נורמלי חח] ושמו לנו שירים נוסטלגיים באוטובוס כגון: "עוול מוסרי חמור",השיר פתיחה של ארתור, פוקימון וכאלה.. ובסופו של דבר גם הגענו בשיא הנוסטלגיות לשיר "גברת פלפלת".. וכשהגענו לשיר הזה אחד השישיסטים עצר את המוזיקה ושאל חניכים, מי מכם יודע מי שר את השיר גברת פלפלת? ואז אני, שבמשך כל ההשמעה של השירים הייתי באטרף משו ושרתי את כל המילים של השירים עם החניכים [בהצטיינות יתרה] ראיתי שיש שקט מטורף ושאף אחד לא עונה את התשובה פשוט צעקתי חני נחמיאסססססעם יד באוויר בצורה הזו
חחח ומאז אף אחד לא שוכח לי את זה, ובמשך שבוע שלם כל מי שהיה רואה אותי היה פשוט צועק חני נחמיאס.. אז לקחתי את זה לכיוון הטוב שלו ופתחתי פינת סגידה משלי [חח סתם, לא..:p] [יאבה, חפירה חפירה בניחוח הערוץ הראשון.. נאממ, כשמספרים את זה בע"פ זה ממש קצר חח.. נו טוב..
]

assafein

New member
אממ משעמם...

בעיקר עסוק בלסדר תבית... מחר בערב העצרת.. מי בא?? באים על חאקי?

noamsheron

New member
אני באה../images/Emo13.gif

והרבה מסניף גדרה באים איתי... ואנחנו כמובן באים על חאקי
חשוב להפגין נוכחות של התנועה... ובכלליות חשוב לבוא

למעלה