ס
שבוע!

מוצארט

New member
ס../images/Emo32.gif שבוע!

ה-ס
השבועי, מסכם את אירועי השבוע בפורום... ובכן ידידי, מה היה לנו השבוע? ראשית, פתחנו שנה חדשה. אנקונדה מחלק צל"שים לפורום, על הקימה מהקרשים, אבל עדיין מעדיף להיות בזיגי האביר מהדרום, מנסה להבהיר לנו, שהמחאה היא מיותרת. צריך להגיע לורסמיל - נקודה. CL2004 מבקש מכולכם להגיע לבלומפילד ביום שבת. קיפי, ש-אוטוטו מתגייס, מנסה להסביר שזינו הוא איש אציל, כי מי לעזאזל היה מסכים להחזיק את הקבוצה המשוגעת הזאת? צהוב101 מזהיר את זינו מפני נקמתו של בונפלד. אני לא רועד מפחד... ואתם? הערה מאוד חשובה! הצהוב פירסם הודעה בזאת הלשון: האם יש מישהו שיכול לתרום לילד, את חולצת משחק של הפועל באר שבע בבקשה? החולצה תועבר לילד חסר אמצעים ולקוי למידה. תודה מראש. יש תגובות? אלי (RED OR DEAD) רוצה לדעת את מי אנחנו הכי לא אוהבים מקבוצות ליגת העל. (אני לא אוהב להשתמש בביטוי - שנאה) ניסיתי לברר (מוצארט) למה אנחנו, וכל אחד מסיבותיו האישיות אוהד את האימפריה האדומה. לצערי, קיבלתי רק 2 תגובות... אצל בנצ'ו האווירון הוא כבר עפיפון
(תודו שצחקתם!) ודואג לפתוח שירשור "שנה טובה" שנה טובה גם לך בנצ'ו! דייויד ברוזה?את מי הוא מעניין בכלל? אבי רצון מעלה את רף העצבים שלנו השבוע, כשהוא מקטלג את אוהדי הפועל כ... גיל? החליט להעליב אותי השבוע, כשהוא מגיב בהקאה עמוק לתוך האסלה, על התמונות שצילמתי באצטדיון. גיל, בפעם הבאה, בבקשה ממך, יותר טאקט
העיקר שנהנית בר"ג
רי מיסטיריו, ברוך שובך לפורום! עד כאן להפעם! הערות, הארות, ורצון עז לזרוק את פח האשפה? שלחו מסרים! שי בלומן יוסף אלרועי

yellow101

New member
יש בעיה אחת וקוראים לה גוטמן

ולא אביתר ישחק ולא זוהר תפסיקו להיות אופטימים אתם יורדים ליגה השנה

RED OR DEAD BS

New member
גם אם נשחק עם 5 שחקנים, השנה לא נרד

ליגה , יש את הפועל חיפה, ונצרת עלית, ואולי גם סכנין שיהו מתמודדות חזקות לירידה, אז חבל שלא יתגשמו צפיותך.

למעלה