ס
שבוע

../images/Emo172.gifשבועות ותרמילאים בתפוז אנשים

לכבוד חג השבועות, מחר בשעה 21:00 יתארח השף טל כהן ממחלבות גד בפורום אוכל חלבי ויענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום.
תחרות הסרטונים מחו"ל בפורום טיולי תרמילאים מגיעה לסיומה! בואו לצפות בסרטונים, להצביע ולעזור בהכרעה הגדולה.

ziljian 1234

New member
בוקר טוב לכולםם!!!

מישהו פה?? סתם משו נחמד... מה אתם הולכים לעשות היום?? :) אני בכל אופן נורא הולכת ללמוד להסטוריה ;) יום נעים לכולםם לוב יו אול

בצה17

New member
נצל"ש: מי בא להופעה בפטיפון???

למי שבא אז אני מבקשת, תעזרו לפורום במאמץ להביא את שייגעצ לפה! תכינו שלטים!! הרבה שלטים!! שנשכנע אותם כמה זה חשוב לנו!!

ziljian 1234

New member
אני באה אני באה אני באה.

ומשום מה אמא שלי החליטה שהיא אוהבת אותם והיא באה איתי :/

ziljian 1234

New member
חחחחחחח כן ..

אתמול כל הדרך לסבתא היא רצתה לשמוע את עושה ביד ופרח נתתי לנורית. יש לי את האמא הכיי שוווההה בעולם חחחח ומשום מה גם סבתא שלי אהבה אותם חחחח זה היה באמת מצחיק

ziljian 1234

New member
כן אמא שלי רוצה לשמוע אותם...

היא טוענת שהם ממש טובים אבל הסולן מכוער (היא כבר חטפה על זה ממני ) אבל אני לא אביא אותה... אני אטען שאני לא הולכת בסוף ואז שניה לפני אני אגיד לה שאני הולכת...

נצלש X:

שלום...אני עומר, בן 18 ומתל אביב =) לא מזמן התחלתי לשמוע את שייגעצ בגלל דוד בלי י' וממממ מאז אני ממשיך לשמוע אותם
מממ וכנראה אני אהיה בהופעה בפטיפון ^^ והאמת בנוסף לרצון לדבר על הלהקה, להתעדכן וכו' פשוט ממש משעמם לי ובא לי לענות על השאלון המגניב >:

ziljian 1234

New member
ברוך הבא !!

אני אורטל בת 17 מירושלים וגם אני אבוא לפטיפון (עם אמא שלי כנראה :/ ) תהנה ושייגעצ אחלה להקה בעולם!! :)

למעלה