עִדְכּוּנים אחרונים

הזוייה

New member
עִדְכּוּנים אחרונים

מוזר היה לגלות שהפוּנְקְצְיָה של עדכונים אחרונים נעלמה מהפְרוֹנְט של הבלוגייה. דבר שגורם לסִרְבּוּל כעת בכך שצריך להיכנס לכל כקָטֵגוֹרְיָה בנפרד ולחפש מה עודכן. מיותר לציין שהדבר שהועלה מזמן לא טופל ונשארו שמות הבלוגים במקום מה שהיה פעם, השם של הרשומה האחרונה שעודכנה. כמשהו שהיה לי העונג לעשות בכל בוקר ולגלות מילים מושכות ומנחמות. כעת אני לא מגיעה ככה לאף בלוג בגלל חוסר הנוחות ללחוץ על כמה פונקציות, ועד שמגיעים לרשומה המיוחלת אפשר לצאת לפנסיה. (לחיצה על עמוד הבלוגיה- לחיצה על קטגוריה- לחיצה על שם הבלוג- לחיצה על הרשומה האחרונה שפרסם). זה כמו להפעיל סימנים של עִיזָּבוֹן על משהו שמתחבאים בין הכתלים שלו מילים מענגות.

Bezalel P

New member
דוקא יש גם וגם.

בעמוד הראשי של הבלוגיה יש, מעל המלצות התוכן (המופיעות כברירת מחדל) את הקישור "חדש בבלוגים". בנוסף, הכנסו לכל קטגוריה תצוגה של הרשומות האחרונות אותה קטגוריה, המופיעה מצד ימין של המסך.

הזוייה

New member
עדיין צריך ללחוץ על עוד כפתור כדי

להגיע לרשומות המעודכנות. ולגבי הקטגוריות, כדי לחפש בלוג ארעי, לאו דווקא מהרשומות האחרונות שעודכנו. עדיין צריך ללחוץ על שם הבלוג- ועל הרשומה החדשה שעודכנה. במקום לראות ישר את כותרת הרשומה החדשה עם הפתיח שלה. לא נוח וחבל. תודה לך

Bezalel P

New member
יש גם בלוג אקראי בקטגוריות.

בעמודה הימנית, מעט יותר למטה. ולגבי הלחיצה הנוספת - אנחנו יודעים. את לא הראשונה שמתלוננת על כך. העמוד לא יעבור עוד שינוי מהותי בקרוב, אבל אנחנו מנסים למצוא פתרונות יצירתיים.

הזוייה

New member
אני לא מחפשת בלוג אַקְרַאי אחד.

במיוחד שהוא לא ממש בְּחִירָה שלי, אלא בחרו בו להיות אַקְרַאי לצורך העניין. הרי זה מה שהיה לפחות עבורי, העונג להתערות בבלוגיה - כמו לרפרף בעיתון על כותרות היום, בעמודים השונים. כך גם אני מחפשת ללחוץ ישירות על רשומה חדשה מבלי לעבור את שרשרת החיול הזו. פעולת הלחיצות רק גורמת להימנע מלהיכנס לבלוגיה ולחפש חלופה לכך במקומות אחרים. אני משערת לכשזה יחזור להיות נוח למשתמש רק איהנה מכך. ושוב תודה על התגובה.

למעלה