עבדו עליי??? :( SHR

leeannush1

New member
עבדו עליי??? :( SHR

שלום,
שנה שעברה קניתי חבילת לייזר בשיטת SHR ב6500 ש"ח הכוללת :
רגליים מלאות,
חצי ידיים,
מפשעות מלא,
שחי.
כל טיפול שעשיתי היה לא יותר משעה....
היא עמדה על כך שאבוא אחת לחודש בטענה שרק ככה הטיפול יעבוד.
אני הגעתי לטיפול 12 והשיערות לא נושרות, יש לי עדיין צמיחה של שיער ברגליים ובבית השחי (בידיים הפסקנו כי זה לא עבד בכלל אז העברנו לשפם )
אני מרגישה שעבדו עליי! נאמר לי כי בטיפול השני כבר אראה תוצאות מדהימות ועם הזמן הרגשתי שפשוט נפלתי למלכודת!
ואני יודעת שאף מקום לא מבטיח 100% תוצאות אבל הגיוני לבוא אחת לחודש?? הגיוני שטיפול ארך כשעה? הגיוני כי נאמר לי שכבר בטיפול שני אראה תוצאות ואני בטיפול 12 ועדיין השיער צומח?? אני הרוסה מזה!
מה עליי לעשות ? האם זה נורמלי? מקווה לתשובה מהירה וכנה....

האם עבדו עלייך?

היי
ידוע שshr הוא לא מניב תוצאות כמו לייזר ,יותר איטי ופחות מתאים לשיער קשה ושחור,אם ההרגשה שלך שעבדו עלייך ,תדרשי בחזרה את התשלום ששילמת מקווה שצילמת את עצמך לפני הטיפולים על מנת להוכיח כי אין שיפור,ומאמינה שאת עשית עסק עם בני אדם שיקשיבו ויראו את מה שאת מביאה,על כל פנים אם כבר בוחרים לעשות לייזר ולא אפילציה מתקדמת שמחסלת עם השיערות אחת ולתמיד ואם השיער שחור וחזק שגולח ממילא לטפל רק בלייט שייר מכשיר לייזר שרופאים אמורים לטפל בו ולא נידרשים המון טיפולים בתנאי שהשיער מתאים,
מניסיוני עם הלייזר בעבר,רק פנים ומיפשעות צריך לקבוע כל חודש שאר הגוף בערך כל חודשיים הצמיחה שונה בין האיזורים,ממליצה לפנות למקום שטופלת בו ולהסדיר עימם את הענינים,

למעלה