עבדו עליכם בעיניים.

blablash

New member
עבדו עליכם בעיניים.

ב"ה אמרו לכן ש"העדה החרדית" מתנגדת להפגנות בכביש בר אילן? מכרו לכם לוקשים. יש לי תמונה על המחשב של פשקעוויל (מודעת רחוב, בלע"ז) מהשוק של מאה שערים ואני לא מצליח להעלות אותה ואין לי מושג למה, אז אני אכתוב מילה במילה מה שכתוב שם. ובעוד כמה עשרות פשקעווילים שהופצו ברחבי השכונה. טוב, אין לי כח לכתוב את הכל, אבל בקיצור זו מודעה שמפרסמת את דברי רב העדה החרדית בנאומו בזמן הכתרת גאון העדה החרדית שבו הוא אומר. שחילול שבת בי-ם הוא חילול השם נורא ובשמיים שואלים האם לכל הפחות מחו ישראל? ולכן אנחנו מוחים, וזה יהיה לזכות לכל אחד ואחד שימחה. ממש מתנגדים אה?

blablash

New member
איפה אין כאן??

ב"ה חבל שאני לא מצליח להעלות את זה.. הוא מדבר על ההפגנות בכביש בר אילן ואומר מדוע צריך להפגין ומשבח את אלו שמפגינים.

אולי אני עיוור...

אבל אני לא רואה שום זכר לכשביש בר-אילן... מדובר שם על מחאה ואת פירשת את זה לכביש בר אילן! נמאס.

blablash

New member
אדון יקר.

ב"ה אני מודה שמתוך עצלנות לא העתקתי את כל המודעה, ולכן אתה טועה. והרי התיאור: כתוב בגדול בהתחלה דעת תורה בעניין המחאות נגד חילול השבת. כידוע גם לך וגם לי כשמישהו בשבועות האחרונים דיבר או הזכיר הפגנות ומחאות נגד חילול שבת הוא התכוון לכביש בר אילן. הראב"ד דיבר מול אלפים וכולם הבינו שהוא מדבר על בר אילן, כי אם הוא לא דיבר על בר אילן אז כנראה שהוא סתם ליצן. זה כמו שאני אכתוב הודעה בפורום והנושא יהיה "לכל חברי הפורום" ואח"כ מישהו יגיד, אולי הוא התכוון לפורום אחר...

saar7650

New member
לא נראה לי שמישהו מתנגד להפגנות

נגד חילול שבת... גם בכפ"ס הפגינו נגד פתיחת הקניון בשבת... כל ההמולה הוא להפגין פשוט בלי אמצעי אלימות! זה הכל! ומה רע בלהפגין על אמונתך?...

blablash

New member
אין שום רע להפגין על אמונתך.

ב"ה להפך, הסיבה שאני מעתיק לכאן את תוכן המודעה היא מכיוון שהיו כמה אנשים מלעיזים שקוראים לעצמם "חרדים" שאמרו שאלה שמפגינים זו רק קבוצה קטנה שולית וחסרת חשיבות. הבאתי את ההודעה כדי להראות שהאמת שהקבוצה הזאת כלל לא קטנה, וגם מאוד חשובה. אמרו שהעדה החרדית מתנגדת להפגנות, הבאתי את המודעה הזאת ורואים שלא רק שהיא לא מתנגדת אלא היא גם תומכת.

saar7650

New member
אוקיי, הבנתי אותך!

בכל אופן אם איני טועה הניסיון של "העדה החרדית" להתנער מההפגנות הן כדי שלא ייווצר כתם כלשהוא על החרדים כשקומץ מסויים מתוך המפגינים, מפגין מעשי אלימות.

blablash

New member
בטח גם אמרו לכם שזו קבוצה קטנה...

ב"ה בטח גם אמרו לכם שזו קבוצה קיצונית קטנה ושולית (ציטוט של לופוליאנסקי) אזת סתם לידע כללי שהעדה החרדית זו אחת הקבוצות העיקריות החרדיות בי-ם ובעולם בכלל. רק בארץ היא מונה עשרות אלפי איש (קטנה ושולית...)

למעלה