עבדו עלינו - בדיחה גרועה

עבדו עלינו - בדיחה גרועה

לפני כחודש עשינו השתלת IVF והבטא היתה טובה וגבוהה. היום הלכנו לראות באולטרסאונד כמה עוברים יש. הבנו שלפי הבטא כנראה שנקלטו 3 עוברים. הרופא מסתכל ובודק ואין כלום. יש שליה גדולה בלי עוברים. איך הטבע עבד עלינו. . . אולי יהיה שינוי חיובי אבל כנראה שלא לפי דברי הרופא. אז למי שמכיר זאת כנראה שזו אחת הבדיחות הגרועות של הטבע ומי שלא - שלא תדעו את האכזבה. באנו לראות כמה עוברים יש וגילינו שיש - כלום.

חן123

New member
ירון, לא הבנתי בדיוק את התאריכים

אבל אם אתה מדבר על 4 שבועות מהבטא או 6 שבועות מההחזרה, בהחלט יתכן שעוד לא רואים כלום1 ושהכל בסדר. פוחדת לטעת בליבך תקוות שווא, אבל בבקשה תציין תאריכים

סידור תאריכים

לפני כ 5 שבועות עברנו השתלה והבטא אחרי כשבועיים הגיעה ל 16,000. מקווה שזה מסביר.

חן123

New member
מצטרפת לסיגל - לא יודעת מה להגיד

המשכתם לבדוק מה קורה עם הבטא? האמת, זה לא נשמע כל כך אופטימי, אבל לך תדע, כבר היו דברים מעולם מחזיקה אצבעות

חקלאית

New member
פחד אלוהים..

ביום ראשון הקרוב אני עומדת לעשות us ראשון אחרי 4.5 שבועות מההחזרה וזהו הפחד הכי גדול שלי .....שלא ימצאו כלום. מבינה ללבכם ומקוה שתתבדו באיזו שהיא צורה . בהצלחה חקלאית

נועם@בת

New member
ירון- אשתך חייבת להיות במעקב

אם הבטא ממשיכה לעלות זה אומר שיש עובר וחייבים לגלות איפה הוא השתרש. אולי התשרש ברחם והרופא פספס אותו (סיכוי קלוש) ואולי השתרש במקום אחר. בכל מקרה משתתפת בצערכם על הסוף הכואב
נועם

מבינה לליבכם ../images/Emo14.gif

לא רוצה לטעת בכם תקוות שווא, ולהגיד סתם שיהיה בסדר. הטבע לעיתים מתעתע בנו וזה אכזרי ונורא. הבטא עולה כי היא אכן משקפת את צמיחת השיליה (HCG זה ההורמון השלייתי האנושי...). שולחת חיבוק לעידוד וגם תקווה שמשהו אולי בכל זאת ישתנה אני איתכם כאן לעזור זוהרה

ועוד משהו קטן

אם התוצאה תהיה בסוף לא טובה, אני ממליצה להיכנס לפורום התמיכה של אובדן הריון, אני מצאתי שם "אוזן קשבת" וגם עזרה ותמיכה. מקווה שבכל זאת יהיה שינוי זוהרה

למעלה