עבדים בישראל....

צדק6

New member
עבדים בישראל....

אני עובדת בבית אבות נווא שבא יש כמה סניפים בארץ. המקום מגלל מיליונים על חשבון העובדים שעובדים בשכר מימימום ולא מקבלים שכר על פי חוק. מעבר ל 186 שעות אני לא מקבלת שעות נוספות. שעות לילה (מהלילה עד הבוקר) גם כן לא מקבל שעות נוספות. בכלל לא נותנים שעות נוספות. למי אפשר לפנות בעלום שם כדי שלא יפתרו אותי? אני פונה לאנשים שרושמים את הסבא וסבתא שלהם לבית אבות לדעת שבווה שבא העבדות עוד קיימת. ואיפוא המדינה למה אין מספר שאפשר לצלצל וליתלוננן?

adsemelb44l

New member
מישרד העבודה

בזמן שלי היה מישרד העבודה בודק ומודה שלא יפתרו עובד ביגלל תלונה טני לא יודעה איך זה היום? אני די משוכנעה שזה אישתנה עם השחיטות של המדינה ומישרדי הממשלה אני אישית עם היה לי זמן היתי אולך לשם כדי מאוד שתיכתבי מה היה לך היתרשמות שלך אחרי שהית שם ואז אני ישאיר מס טלפון ויסביר לך אולי יותר במדויק

SuperKeren

New member
שלום לך עובדת יקרה../images/Emo13.gif

לפי איך שזה נשמע, כדאי מאוד להקים ארגון עובדים בבית האבות (אם אין כזה יש לפנות להנהלה ואם ההנהלה מסרבת אני חושבת שאפשר לפנות לרשויות ממשלתיות משום שזוהי זכותינו להתאגד, הלא כך?) ולברר פרטים על תנאי העסקתכם או הקמת ארגון עובדים במשרד התעשייה, המסחר והתעסוקה (AKA משרד העבודה). לשירותך ושירות שאר העובדים היקרים: >האתר של משרד העבודה >מידע על אכיפת חוקי העבודה

צדק6

New member
אמנון לוי למה אתה לא מטפל?

אמנון יש לך כוח אדיר!! למה אתה לא מטפל בזה. זה לא רק הבית אבות הזה. זה תופעה במדינה שלנו. אולי הגיע הזמן לעצור את העבדות ולאכוף את חוקי מדינת ישראל (המדינה לא מטפלת מזניחה) והמדייה הטלויזה יש מקום מרכזי בעשיית צדק תודה אמנון כול העובדים בבית אבות ממתינים שתעשה משהוא תודה רבה!!!

למעלה