"עבדים היינו" בלאדינו

faridi

New member
"עבדים היינו" בלאדינו

סיירב'וס איראמוס אה פרעה אין אייפטו.איסאקומוס ה' נואיסטרו דייו די אייאי קון פודיר פ'וארטי איקון בראסו טינדידו, איסינו סאקארה איל סאנטו בינדיג'ו איל, אנואיסארוס פאדריס די אייפ'טו, אה אינדה נוס אי נואיסטרוס איז'וס אי איז'וס די נואיסטרוס איז'וס סוג'יפ'טוס איראמוס אה פרעה אין אייפ'טו, אי אאון קיטודוס נוס סאב'ייוס, טודוס נוס סאב'יינטיס אלה ליי, אינקומינדאנסה סוב'רי נוס פור ריקונטאר אין סאלידורה די אייפ'טו. איטודו איל קי מוג'יגוה פור ריקונטאר אין סאלידורה די אייפ'טו דיסיירטו איסטי אלאב'אדו.

faridi

New member
חולה?

לפחות אני לא כרוני
מגורשי ספרד דברו בשפה זו אך בכתב עברי ואף בכתב רש"י.

כרוני

New member
עבד? זה עוד טוב...את הנשמה לקחו לי

כוסומו המדינה הזאת בא בן אדם רוצה לעבור בחינה לא ישן כל הליילה למד עד חצי שעה לפני המבחן אבל אבל בא איזה מרצה ואומר לו : לא!!! טכניון זה קשה, צריך להעלות את הרמה של המהנדסים ושזה קשה לכולם ומקסימום יהיה פקטור מה פקטור מה? כוסומו

גרי רשף

New member
לא הבנתי.. ../images/Emo10.gif

הבחינה הייתה קשה? רצית לדחות אותה כי ישנת? לא הצלחת?

כרוני

New member
הקללות זה הומז

למערכון מטומטם בתוכנית ה"ישראלים". על הבחור שכנס לחתום אבטלה ובכח מנסים לשדך לו עבודה. (אבל אתם בטח לא רואים את השטויות הללו) וההקבלה שלי היא של בחור שרוצה לעבור מבחן ויש לו מרצה שעלה מרוסיה ולמד בתקופת המשטר של סטאלין (שם אם בטעות פספסת חישוב אז היו מורידים לך איזה יד או משהו). ובגלל שהוא מתוסכל (המרצה) אז הוא מוודא שכל סטודנט אי פעם שיעבור דרכו גם יהיה מתוסכל.

כרוני

New member
בבקשה

Homage is generally used in modern English to mean any public show of respect to someone to whom one feels indebted. In this sense, a reference within a creative work to someone who greatly influenced the artist would be an homage. It is typically used to denote a reference in a work of art or literature to another, at least somewhat widely known, work. See In-joke for a somewhat similar meaning An in-joke or inside joke is a joke whose humor is clear only to those people who are "inside" a group that would allow them to have some prior knowledge (not known by the whole population) that makes the joke humorous.

כרוני

New member
גם מהתוכנית.....

אם אני סטודנט שצריך 28 שעות ביום אז אני מאמין שאתה גם יכול לראות קצת טלוויזיה ... שני בעשר בערוץ 2 (לא פרסומת תרגעו)

כרוני

New member
טלוויזיה בשבילי זה שעות

שאני לא מרשה למח לעבוד בהן יש גבול אני עוד עלול לשרוף כמה פיוזים

למעלה