עבדתי באבטחה ....

עבדתי באבטחה ....

ארבע שנים ומאז ועד עכשיו עבדתי בכול מיני חנויות כמוכרת בגדים... לצערנו כול העיסוק בחברות שמירה ואבטחה זה ממש חרב פיפיות = חרב עם שפיץ בכול כיוו זה העבודה עם הביקוש הכי גבוהה העבודה הכי זמינה אין מרכזי הערכה ואין ימי נסיון וכול הזמן יש עבודה והחסרון הגדול שידוע לכולנו זה הרמאות בתשלומי המשכורת ובעצם המון חסרנות אבל אני לא מצליחה למצוא עבודה אחרת... יש למישהו רעינות יצרתיים?

גם אותי דפקו באבטחה

כל פעם זרקו אותי לשמור במקום אחר ואף אחד לא בא להגיד שלום , כל פעם רצו שאני אלך 40-30 דקות הליכה מ-הבית עד למקום העבודה בשביל לא לשלם לי דמי נסיעות . בנוסף לזה כל פעם לקחו לי את המכשיר קשר כדי לחסוך להם הוצאות . המנהלים כל הזמן בוכים ש-חסר להם שומרים כדי ש-העירייה לא תפטר את החברה כי התושבים לא רוצים לשלם כל חודש 60 שקל על שומר !!! . בסופו של דבר " המנהלים ! ( מנהל חברה , מנהלי סניפים , מפקחים ) " עושים כל מאמץ אפשרי כדיי לגנוב כל חודש כסף מ-השומרים כדיי לינסוע במכוניות חדשות !

TheBigBrother

New member
את כולנו דפקו באבטחה

דווקא אחרי שדפקו אותי הבנתי שעוד עבדתי בחברה איכותית, יחסית לחברות אחרות

מיתייחסים אל השומרים כאילו הם זבל !

לחברת השמירה לא איכפת מה המצב של השומרים !!!! , אותם מעניין רק שהעבודה תלך הכי טוב שיש ו-שהם יתנו שירות ללקוח ! .

יש תחנות אוטובוס בין ביתך למקום

השמירה? אם כן, גם במקרה של נסיעה בעיר למרחק העולה על שתי תחנות אוטובוס המעביד חייב לשלם עבור נסיעות- גם אם הלכת ברגל.

קדחת הם יתנו ! , שום דמי נסיעה ! ..

הם כל הזמן מציבים אותי לעבוד קרוב לבית כדיי לחסוך להם דלק ! , ואפילו דמי נסיעה אני לא מקבל ! .

joshh

New member
שלילי בזנטי! - חוק אומר אחרת!

הם צריכים לתת לך סכם השווה לכרטיס חופשי חודשי בין הם אתה במרחק נסיעה של שעה ובין עם אתה גר במקום עבודה. joshua

אתה רוצה להכנס לויכוח?

המעביד צריך לשלם עבור חופשי חודשי רק אם מדובר בעובד במשרה מלאה- הרי אם העובד נוסע למקום העבודה פעם בחודש אין סיבה לשלם יותר מכרטיס הלוך וכרטיס חזור. וכמובן, אם המרחק לא עולה על שתי תחנות בתוך עיר המעביד לא חייב לשלם (בדקתי את הנושא). במקרה שיש צורך בנסיעה בין עירונית המעביד חייב לשלם ללא תלות במרחק. לגבי רוב העובדים במשק ישנה תקרה של כ-20 ש"ח ביום מעליה המעביד לא חייב לשלם, לגבי ענף השמירה צו ההרחבה קובע שהמעביד חייב לשלם את מלוא ההוצאות, כל עוד העובד השתמש באמצעי התחבורה הציבורית הזול ביותר הזמין.

הם צריכים לשלם לי על " קורס אבטחה "

הם גם לא שילמו לי על קורס אבטחה 3 ימים שעשיתי ! . אז מה זה קשור ? . בסוף אל תידאג הם יחזירו לי הכל ! .

למה יש אצלנו אפליה ב-משכורת ../images/Emo35.gif

יש אצלנו שומרים ש-מרויחים 20 שקל לשעה ! , ואני מרויח רק 19 לשעה ! , והחודש הורידו לי את התעריף ל- 17 לשעה ! , עם תוספות .

למעלה