עבדתי כעת שעתיים בשביל לבטל פרסומות רק ב-2 רשומות

עבדתי כעת שעתיים בשביל לבטל פרסומות רק ב-2 רשומות

ייקח לי ימים לתקן את הנזק שגרמה הנהלת הבלוגים על-ידי הכנסת עשרות פרסומות בתוך כל רשומה בבלוג שלי "שטרות של אמנון". גם את ה-2 שעבדתי עליהן לא השלמתי עד הסוף בגלל שהרשומות אצלי ארוכות מאוד.
ביטלתי רווחים ובמקומם הכנסתי פס באורך 900 בצבע רקע הבלוג במקומות שרציתי לעשות רווח ובכך אני מקווה לא יהיו פרסומות בתוך המלל והתמונות שבבלוג שלי אלא אם כן תפוז ימצא משהו להכשיל את הפרצה שמצאתי מה שיאלץ אותי להעביר את כל תוכן הבלוג לבלוג שיש לי במקום אחר ואשר בו יש רק עשרות צפיות ביום. גם כאן כמות הצפיות בינונית-נמוכה בהתאם לתמונה המצורפת.

אני מבקש מהנהלת הבלוגים של תפוז להעיף את הפרסומות שתקועות בתוך הרשומות בתוך התוכן ואת הפרסומת הקטנה מימין שמי שמנסה לצאת ממנה - פותח אותה - מה שגרם לזעם מצד כאלה שנכנסו לבלוג שלי שחושבים שהפרסומות שלי ואני מרוויח מהן ולכן מפיץ את הבלוג בפייסבוק במקומות שונים.

הפרסומות תוקעות מחשבים ומכשירים ישנים ולא מאפשרות כניסות לבלוג שלי וגם מכערות את הבלוג עליו עמלתי זמן רב ובו תמונות בלעדיות ברמה עולמית.

ברשומה חדשה בה תמונות בלעדיות של סדרת השטרות החדשה שתונפק מח

ר
ביטלתי את כל הפרסומות שהיו באמצע התוכן והחדרתי רקע שחור עמוק שידחוק אותם הרבה הרבה למטה - למי שהפרסומות מפריעות שילמד ממה שעשיתי ברשומה "השטרות החדשים - תמונות איכותיות בלעדיות והודעות ומצגות של בנק ישראל" בקישור:
http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7418333

פרסמתי בבלוג שלי התנצלות לגבי הפרסומות האלימות של תפוז

תוך הבהרה שאין לי יד בנגע ואני מצפה לתשובה של הנהלת הבלוגים, זאת לנוכח תלונות שהופנו אלי מצד כאלה שנפגעו מהם

למעלה