אני נתקלתי בבעיה
העליתי את הנושא בגלל שהצוות שלי מועבר לבית הלקוח שממוקם אי-שם במקום מגעיל, במרכז הארץ. אני נוסע לעבודה בתחבורה ציבורית ומשאיר את הרכב לאשתי. זמן הנסיעה שלי (באוטובוס) לעבודה התארך מ-40 דקות עד שעה (הלוך + חזור) לשלוש שעות ביום. אני בעצם מפסיד כל יום שעתיים רק על נסיעות. אם עד עכשיו הייתי קם בבוקר ומבלה עם הבת שלי, עד שבע ואז שם אותה בגן, הולך לעבודה ובד"כ ב-17:30 חוזר, ואז משחק ו/או הולך לגינה איתה, אוכל איתה ועם אשתי ארוחת ערב משפחתית, מקלחים אותה ואז משכיבים לישון.. עכשיו.. קם באותה שעה, אבל מספיק רק להכין לה בקבוק ולהחליף לה חיתול ובגדים ואז מעביר אותה לטיפול אמא ורץ לתפוס אוטובוס, בשביל להגיע עד רבע לשמונה-שמונה לת"א, כדי שאוכל לצאת בחמש מת"א, כדי להספיק להגיע עד רבע לשבע הביתה, שזה בערך הזמן שהיא עושה אמבטיה ואז הולכת לישון. כך שנותרה לי פחות מחצי שעה ביום בלבד איתה, כשקודם היו לי שעתיים-שעתיים וחצי. מהסיבה הזאת, ניסתי לשכנע את הביג-בוס לעבוד פחות שעות.. והייתי צריך לעשות משא ומתן ממש קשה עד שהסכימו לתת לי לעבוד חצי שעה פחות ביום (וגם זה.. ממש בהרגשה שעושים לי טובה) וגם זה על חשבון ימי חופש שלי. מרגיש ממש לא טוב עם זה שאני הולך לראות את הבת שלי פחות. אם המצב בשוק היה יותר טוב, הייתי פשוט שולח קורות חיים ומוצא עבודה חדשה. היום כשאין כ"כ עבודה.. נשאר רק לבלוע ת'רוק ולקוות לטוב.