עבודה אחרי הקורס

עבודה אחרי הקורס

אני מתחיל בעוד חודש בערך קורס ברמנים ואני רוצה לעבוד בזה אח"כ. אבל, לפי מה ששמעתי היום הטרנד בכל הפאבים זה כל מיני ברמניות כוסיות או ברמנים שנראו כאילו לקחו אותם מאיזה קטלוג אופנה. השאלה הנשאלת היא - האם יש סיכוי לבחור נורמאלי שנראה כמו עוד איש מהיישוב למצוא עבודה בבר טוב?

מצטרף לשאלה...

אני מסיים את הקורס עוד שבועיים אני מוסיף לזה גם שאין לי קשרים...ואני רוסי חשוב לי לדעת, ובאמת לדעת, לא כי אני חושב להרשם לקורס או לא אלא כי אין לי עבודה כרגע ואני לא יודע אם ללכת לחפש (לא בתור ברמן) ודי חשובה לי דעתכם האמיתית, מה באמת הסיכוי...

temptation411

New member
אז ככה..

כמו עורך דין שרק סיים את התואר הוא לא מצפה להתחיל לעבוד בתור שותף בפירמה גדולה..אותו דבר כמו בעולם הבארים כשתסיים את הקורס תתחיל מהתחתית..מסעדה בר קטן בית קפה דברים כאלה לאט לאט תצבור נסיון תפעיל פרוטקציות תנסה פה תנסה שם בסוף תמצא את המקום שלך הכי חשוב זה להתחיל לחפש עבודה ברגליים (ולא כמו שאני חיפשתי בהתחלה) לצאת ולעבור בר בר לשאול אם צריך ברמן לא להתיאש ולחפש גם דרך מחלקת ההשמה של הבית ספר שלך והכי הכי חשוב לא להתיאש :)

tommiyBoy

New member
קודם כל

הקורס ברמנים...(אם הוא קורס איכותי) אמור להפנות אתכם לעבודה שאמורה להתאים לכם... דבר שני זה הכל עיניין של גישה..וביטחון עצמי.. אתם יכולים לעבוד על בר גם אם אתם לא מלכי היופי אבל אתם לא יכולים לעבוד על בר עם הרגשה נחותה מהלקוחות..(שזה לצערי מה שלא מלמדים בקורס) תהיו כייפים..נחמדים..ותאמינו לי שאף אחד לךא יחשוב על מראה.. כי זה לא מה שהלקוח מחפש..הוא מחפש להרגיש מספר אחד על הבר..וכל עוד תתנו לו את ההרגשה..אתם מסודרים:) בהצלחה!

למעלה