עבודה - אינטרנט

מיכלי17

New member
חדשה עם שאלה...

היי... אני חדשה בפורום ויש לי שאלה. נתקלתי היום באתר שמציע עבודה מהבית דרך המחשב. הם מציעים תמורת תשלום סמלי(יחסית) הדרכה ועזרה בעבודה, וכמו כן מבטיחים הכנסות גדולות מאד. כאן התחלתי להתלבט... כי מצד אחד זה נשמע כמו רמאות אחת גדולה,אבל מצד שני-אם יש בזה משהו,חבל להפסיד. בקיצור-אני צריכה את עזרתכם. האם מישהו שמע על זה או ניסה את זה? מה אתם אומרים על סוג זה של עבודה? אם מישהו רוצה לקבל יותר פרטים על האתר אז שיחפש בתפוז "עבודה מהבית", ויכנם לאתר השלישי. אשמח מאד לכל התייחסות להודעתי!

שרוני, אני מציעה לעשות ריכוז

של כל מה שכבר אמרנו ועוד נגיד בעניין הזה ולהכניס או במאמרים או בשורה הרצה למעלה, כדי שנוכל להפנות בכל פעם לקישור. פשוט נכנסים המון ושואלים על זה...בצדק.

היו כאן כמה דיונים על הנושא

היות ואי אפשר להעלות את החומר מהארכיון ...אצרף את הלינק לכניסה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=762&msgid=15640565&archive=1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=762&msgid=15877870&archive=1

מיכלי17

New member
קראתי, בדקתי ו...ויתרתי.

דפדפתי אחורה בפורום וקראתי את כל השרשורים שהיו על הנושא והחלטתי לוותר. כל העסק נשמע לי דיי מפוקפק. בכל אופן, תודה לכח מי שענה.

buzy2

New member
טוב עשית כי זה בדיוק מה שנקרא

שיטת הפירמידה. ברגע שאת משלמת רק מי שנמצא למעלה בקצה הפירמידה מקבל כסף, והרוב נמצאים בתחתית ולא מקבלים כלום.

פירמה ופרמידה

זה מזכיר לי בדיוק מה שקורה בכל חברה / ארגון למעלה יושב הבוס (בדר"כ איש אחד) מתחתיו סמנכלים אח"כ מנהלי אגפים / מחלקות והרוב (העובדים) נמצאים למטה בתחתית ומקבלים פרורים

buzy2

New member
ובנוסף לכך...

כדאי לשים בשורת הנושא משפט מפתח של ההודעה כדי שנבין מראש במה המדובר. אם כתוב "מזל טוב", או כל משפט שלא בנושא עבודה מהבית לא נבזבז זמן על לפתוח כל הודעה כדי לחפש משהו רלונטי לפורום.

ריביקי

New member
בוזי מבזבזים לך את הזמן פה.????

אני רואה שאת מכורה לעבודה. אי אפשר לדבר לרגע על כלום חוץ מעבודה????!!!! הצעתי לך זה לא בריא . תשתחררי קצת.

staff11

New member
אגב בקלות אפשר להעלות את החומר

מהארכיון אם צריך אדגים מאיזה דף שרוצים

leeleelee

New member
עבודה בעיצוב אתרים- תימחור

איפה אוכל למצוא מחירים לעיצוב אתרים, בארץ, שנותנים מעצבים פרילנס -מחיר לעצוב דף, באנר, וכו?

למעלה