עבודה באוטווה וטורנטו

jimmybob

New member
עבודה באוטווה וטורנטו

כמו הרבה ישראלים אני עובד בחברה של קיוסקים בקנדה ולקראת הקיץ אנחנו מעוניינים למצוא ישראלים בעלי דרכונים קנדים (אפשרות לאמריקאיים) לעבודה בטורנטו ואוטווה. מהו המקום הטוב ביותר לחפש ישראלים אחרי צבא בעלי דרכונים קנדים לעבודות אלה? בטורנטו יש קהילת ישראלים גדולה ופחות קשה למצצוא עובדים אולם באוטווה קהילת הישראלים קטנה מאוד כך שאי אפשר להסתמך על הקהילה היהודית שם יותר מידי. כל הפניה לפורום, לוח מודעות, עובדים, וכדו' תתקבל בברכה. בתודה גיא על מנת לא להכעיס את חברי והנהלת הפורום מעוניינים בפרטים ספציפיים נא לפנות במסרים

זה לא עובד ככה...

אם אתה רוצה שההודעה שלך לא תימחק, אתה צריך להזדהות עם שם החברה כתובת המשרד ומספר טלפון כאן בפורום הפומבי, וכמובן לומר במפורש שאתה לא מעסיק מי שאין ברשותו רישיון עבודה. כי אנחנו משתדלים לשמור על שמה הטוב של הקהילה הישראלית כאן בלי לכרות את הענף שעליו אנחנו יושבים, ולכן שקיפות מלאה וגילוי נאות, הם תנאי יסודי, אם תוך שעה הפרטים האלה לא יופיע כאן, המודעה תימחק, ואם דומה לה תחזור, גם המפרסם ייחסם.

jimmybob

New member
סליחה הנה פרטים

שם החברה היא דלסון ומקום מושבה הוא באדמונטון אלברטה והיא עובדת עם מוצרים רבים ובעיקר עם מיישרי שיער וצעצועים. ההודעה הינה הודעה עצמית שלי בתור עובד שהולך לנהל את הצעצועים בחרה החל מהקיץ ומי שמעוניין לפרטים מוזמן לפנות עליי 054-6262022. השם הוא גיא כאמור. כמו שציינתי אנחנו מחפשים ישראלים בעלי דרכונים קנדיים או אמריקאים כשאר לאמריקאי החברה היא זו שתעזור ותלווה את העובד בהשגת אישור עבודה. החברה בניגוד לרוב החברות בצפון אמריקה הינה חברה חוקית לגמרי שכן כאמור עובדיה הינם בעלי דרכון קנדי או אישורי עבודה חוקיים. לא פרדמתי כאן פרטים במקור כי יותר רציתי לחפש מקום שבהם ניתן להשיג עובדים אבל בהתאם להודעתך אני מפרס פה את הפרטים. אם עדיין יש בעיה אשמח אם תפנה אליי גם במסר אישי או באייסיקיו 99138760

למעלה