עבודה באוסטרליה או ניו זילנד

katrero

New member
עבודה באוסטרליה או ניו זילנד

שלום,
אני סטודנט להנדסת מכונות בטכניון ומסיים בעוד כמה חודשים את התואר, אני עובד במקצוע תוך כדי הלימודים כשנה.
אשתי (פיזיותרפיסטית) ואני מעוניינים לעבור שנה-שנתיים או אולי יותר לאוסטרליה או ניו זילנד.
עד כמה זה קשה/קל למצוא עבודה?
לאשתי יש דרכון אירופאי, לי לא. נשמח לשמוע קצת חוות דעת.
תודה!

שלום וברוכים הבאים

קצת חוות דעת:
- דרכון אירופי לא משנה לעניינכם, כי אוסטרליה לא נמצאת באירופה אלא דווקא רחוק בכיוון השני. תגידו לטייס שלכם שייקח מנתב"ג שמאלה ולא ימינה.
&nbsp
- יש לך סיכוי סביר למצוא עבודה; לאשתך יהיה יותר קל. כל זה, כמובן, בהינתן שיש לכם ויזה המאפשרת עבודה.

ANZ1

New member
שנה-שנתיים או יותר ?

אם מדובר על שנה-שנתיים, יש ויזות וורקינג הולדי, ישראלים יכולים לקבל לשנה, יש מדינות באירופה שיכולים לקבל לשנתיים.
קל לקבל את הויזה, אבל היא לא מיועדת לעבודה מקצועית בתחומים שלכם, ובכלל, לא ברור מה המטרה בלעבור לשנה-שנתיים, ולמה שמעסיק ירצה לקבל אותך לעבודה לזמן קצר ?
קחו בחשבון שהמקצוע של אישתך ידרוש כנראה רישיון מקומי בעבודה.
אם מדובר על "יותר זמן" הגירה זה תהליך ארוך ומסובך, תשקלו לעבור לבריטניה.

DeMitri

New member
אז ככה

לדעתי לשניכם יש סיכוי טוב להגר לניו זילנד או אוסטרליה.
מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לאתרים בניו זילנד ולראות ביקוש לעבודה שלכם. נגיד פיזיוטרפיסטית את צריכה להיות רשומה באיגוד מקצועי רלוונטי. לכל מקצוע תהליך משלו. תתחילי מזה. לאחר מכן שאת רשומה, תוכלי להגיש לעבודות רלוונטיות וכך גם בעלך במקצוע שלו. אם אתם לא מקבלים מענה, תצטרכו להגיע לשם על ויזת תייר ולהגיע למעסיקים באופן פיסי ולקוות לטוב.
התנאים לרישום בד"כ אנגלית מבחן IELTS 7 או 7.5 ציון. אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלי בפייסבוק: ישראלים בניו זילנד - מעבר והגירה.

למעלה