עבודה באוסטרליה

snirsnir8

New member
עבודה באוסטרליה

שלום, אני טבח בן 23 עם דיפלומה, אני מעוניין לצאת ולעבוד בחול במקצוע שלי והבנתי שבאוסטרליה "קל" יחסית להוציא ויזת עבודה.
אני מעוניין לעבוד שם למשך 6-12 חודשים.
כמה שאלות בבקשה:
1)איך אני מוציא את הויזה, מהצעד הראשון ועד האחרון, מה צריך, לאן פונים, כמה עולה, מה עושים?
2)דירה ועבודה רצוי לסגור כבר פה מהארץ או להגיע לשם ואז להתחיל ולחפש? אשמח אם תתנו אתרים טובים שיעזרו לי למצוא עבודה ודירה.
3)מה שכר המינימום באוסטרליה למקצוע שלי (טבח)?
4) לאיזה עיר באוסטרליה כדאי ללכת? מבחינת מחיה, שכר דירה, שכר עבודה, אטרקציות, בילויים ועוד דברים לעשות במקום.
5)כמה זמן לוקח תהליך הוצאת הויזה?
6)אם אני מתכנן לעשות את כל המעבר רק בפברואר 17 עכשיו זה עוד מוקדם כדי להתחיל את כל התהליך?

סליחה על החפירה ועל השאלות הקשות, אשמח לעזרתכם, תודה רבה מראש

ANZ1

New member
כנראה שאיחרת את המועד השנה

לפי אתר שגרירות אוסטרליה, העידכון האחרון שלא כתוב ממתי הוא, נשאר להנפיק 35 ויזות לישראלים אבל מתוכם 29 כבר היום בתהליכי טיפול, זאת אומרת שנשארו רק 6 ויזות פנויות, רק שיש סיכוי שמאז כבר הם התקבלו.
האפשרויות שלך
1. לרוץ ולמהר ולשלוח היום את כל האישורים בתקווה שישאר לך מקום.
חיפוש בגוגל : שגרירות אוסטרליה ויזת טיול ועבודה
2. לשנות יעד, בנובמבר תפתח ההרשמה לויזות לניו זילנד, תכין מראש את החומר , תרשם,ובפברואר 2017 תסע לניו זילנד, אם תרצה, תוכל ביולי 2017 להרשם לאוסטרליה ואחרי כמה חודשים או שנה לעבור מניו זילנד לאוסטרליה.
3. לחכות ליולי 2017 לקבל ויזה (אם אתה עונה על ההגדרות) ולדחות את הנסיעה לאוגוסט.

כל שאר השאלות על ארץ עיר דירה וכל שאר השאלות אחרי שתקבל ויזה

snirsnir8

New member
בקשר לטפסים

איפה אני מוצא את האישורים האלה שאני צריך למלא? אפשר קישור והסבר איך למלא בבקשה

ANZ1

New member
מאוחר מדי

נכנסתי הרגע להביא את הקישור והם עדכנו את הטקסט :
נכון להיום הונפקו 478 אשרות מתוך 500. נותרו 22 מקומות. בנוסף ישנם 22 בקשות בטיפול. ברגע שהמכסה של 500 אשרות תסתיים לא נוכל להמשיך בטיפול בבקשות קיימות ולא נוכל לקבל בקשות חדשות.

זאת אומרת שאחרת להרשם לאוסטרליה, נשארת עם 2 אפשרויות להרשם בנובמבר לניו זילנד, ו\או לחכות ליולי הבא להרשם לאוסטרליה.

עצה אחרונה: אתה הולך לעבוד במדינה אחרת , אתה תמלא מיליון טפסים, כדאי שתתרגל למצוא את המידע בעצמך, לקרוא, להבין מה רוצים ממך ולעשות את זה לבד, אתה לא תוכל לבקש עזרה על כל צעד שיעזרו לך, ואם אתה לא מסוגל למצוא את המידע לבד ולעשות מה שצריך אתה כנראה לא מתאים לנסוע לעבוד במדינה אחרת.

ANZ, אפשר לבקש בנימוס שתוריד הילוך?

מדובר בבחור צעיר שרק עכשיו לומד איך להתנהל. אתה נותן לו עצות נהדרות, אבל את הפיסקה האחרונה אולי היית יכול לנסח בצורה קצת יותר רגועה. חבל ליצור אנטגוניזם.
&nbsp
&nbsp

Caput femoris

New member
אם יש 22 בקשות בטיפול ו 22 מקומות

סביר להניח שאחד לפחות יפול על סעיף כלשהו ואז אתה הבא בתור, לא?
you've got to be in it to win it

למעלה