עבודה באטלנטה

• פותח הנושא maig
  • פורסם בתאריך

maig

New member
עבודה באטלנטה

אני גרה באטלנטה בשנה האחרונה ואני חוקית עם אישורי עבודה הבעיה היא שהגעתי כשהמצב ממש גרוע ואני לא מצליחה למצוא עבודה אולי יש למישהו רעיון איך מוצאים פה עבודה או איך ליצור קשרים שיובילו לעבודה אני לא גרה באזור של הקהילה היהודית מה שיותר מקשה עליי כנראה בחיפוש העבודה אשמח לקבל רעיונות\הצעות תודה

maig

New member
חחח

אם יכולתי לשנות מיקום אז הייתי עוברת לניו יורק... אני כבולה לאטלנטה

בואי לסיאטל

אם את רוצה לעבוד באחלה עגלות דברי איתי או שתשלחי לי מספר יאיר 425-4638177

maig

New member
אני לא יכולה לעבור מאטלנטה

אני פה מטעם העבודה של בעלי ולכן אין לי ניידות אם אתה מכיר מישהו פה שיכול לעזור לי זה יהיה מעולה תודה

ADAMO1

New member
עבודה באטלנטה

אני יכול לסדר לך עבודה באטלנטה חיזרי אלי 03-5253505 אבי

Manhattan1

New member
נצלי את החגים הקרובים

יש באזור שלך כמה בתי חב"ד. אפשר לפגוש שם ולהכיר ישראלים ויהודים. לפעמים הרבנים גם יכולים לעזור. אפשרות שניה, יש לי כמה חברים שם, שלחי לי מסר עם פרטים, רצוי רזומה באנגלית ואמסור להם.

ADAMO1

New member
עבודה באטלנטה

שלום מייג שאלה לי אלייך האם יש אפשרות שתעברי למדינה אחרת ? כמו למשל דנוור קולורדו שיש שם המון עבודה אפשר להטיס אותך לכל מקום שאת רוצה תחזרי אלי 03-5253505

maig

New member
לצערי האפשרות הזאת לא קיימת

אני פה מטעם העבודה של בעלי לכן אני תקועה פה )-:

maig

New member
בזה מסתכמות כל האפשרויות שלי?

חשבתי על עבודה רגילה במשרד

ravid23

New member
את לא צריכה קהילה יהודית

קהילה יהודית זה טוב לאנשים שהם לא חוקיים,שם הם יוכלו למצוא עבודה לא חוקית בקלות כי כולם יודעים שם את הנוסחה ישראלים מסיים צבא וטסים לעבוד לא חוקיים בחול קשה לי להבין איך בתור חוקית את לא מוצאת עבודה,אולי בגלל שיש לך דרישות שכר מופרזות חיפשת עבודה במלצרות לדוגמא?או בחנות רגילה באיזשהו קניון שם?

maig

New member
האמת...

הייתי בתפקידים די בכירים בארץ ואני מחפשת משהו בכיוון ממש לא בעניין של שכר גבוה פשוט המצב פה לא משהו בכלל וצריך קשרים כדי להתחיל לעבוד ולעבוד במלצרות... לא יודעת אני כבר לא שם, אני מרגישה שבגילי המופלג ((-: ועם הניסיון התעסוקתי שלי זה קצת לא פייר...

maig

New member
העניין הוא שכחוקית פה

אני רוצה להמשיך בקריירה המקצועית שלי מהארץ ולא לחזור אחורה, בלי שום קשר לשכר, אין לי שום ציפיות לגביי זה.... פשוט שבגילי המופלג ((-: ללכת ולהיות מלצרית נראה לי ממש לא לעניין ובגלל שהמצב פה כ"כ קשה צריך קשרים כדי להתחיל... אז חיפשתי בחברות ישראליות כמו אמדוקס, ורינט, גאקדה וכו' אבל פשוט לא הגיעה משם הישועה אז חשבתי שדרך הפורומים האלו אני אגיע לישראלים עובדים שאולי יוכלו לעזור אבל באמת נראה שכל עיסוקנו פה (הישראלים) הוא עגלות ואני לא ידעתי שכך... תודה בכל אופן על עזרתך

ravid23

New member
הבנתי,אולי אוכל לעזור לך בכול זאת

זה נכון בפורמים של עבודה בחול כותבים בעיקר אנשי עגלות ועבודות כדומה את צריכה לפנות לפורמים של אנשים שגרים מחול והם מן הסתם גם עובדים בעבודה רצינית שיכולה להתאים לך. האנשים שכותבים בפורום ברובם נמצאים בארץ והחול שלהם מסתכם באיזה כרסמס בודד באחת המדינות אני לדוגמא מתגורר בתאילנד ואני כותב גם בפורום ישראלים באסיה שם יש לא מעט אנשים שעובדים בתאילנד עצמה. ואם יש לא מעט אנשים שגרים בתאילנד עצמה ופעילים בפורומים אז בטוח שלגבי ארהב המצב טוב יותר בדקי בגוגל פורום ישראלים בחול,ישראלים בארהב,ועוד נוסחאים דומים למקרה שלא תמצאי אני בטוח שיש פורום שיענה על דרישותייך בכול אופן כמו שכתבת מפה לא תבוא הישועה יום טוב ובהצלחה

למעלה