עבודה באנגליה

shiro ryu

New member
עבודה באנגליה

יש לי חברה טובה שמעוניינת לעבוד בחו"ל (רוצה באנגליה) אבל היא לא מכירה את האפשרויות שם ובעיקר אצל מי אפשר לעבוד. יש המלצות ?

orit132

New member
הכי חשוב זה לעבוד באופן חוקי אחרת מסתבכים

הרבה פורטלים מציעים עבודות בחו"ל, מעטים מציעים זאת באופן חוקי, שתעשה חיפוש קל באינטרנט בטוח היא תמצא אבל שתברר קודם אם זה חוקי! שיהיה בהצלחה!

ravid23

New member
אין מה להבטיח

אם אין לך דרכון זר או ויזת סטודנט אי אפשר להיות בבריטניה חוקי לא משנה מה יגידו החברות המגייסות ודרך אגב בתור אחד שעבד ב5 מדינות ועכשיו עובד בתאילנד בריטניה עם דגש ללונדון היא הכי מסוכנת לעבודה לא חוקית אחרי יפן

ravid23

New member
כן ידידי תאילנד...

אני כרגע נמצא בתיאלנד יש לי פה עסק שהקמתי יחד עם חבר באי קוסמוי למי שמכיר...אני גר פה ועובד בעסק כבר 4 חודשים אני נמצא כבר מעל שנתיים וחצי בחול עבדתי באוסטרליה,הונג קונג,אנגליה,ארצות הברית ועם הכסף שהרווחתי טיילתי בעוד המון מדינות נוספות... לאחר שהבנתי שבארץ אין כל כך מה לחפש {לפחות לי} החלטתי לעבור להתגורר תקופה בחול.. ומכול המדינות שביקרתי תאילנד קסמה לי יותר מכולן...{מי שהיה שם יודע על מה מדובר}. אז זהו בינתיים. יום טוב לכולם

b i z k o

New member
יש להם הצעת עבודה של 1000 דולר לחודש לישראלים

קח בחשבון שאתה יכול לחיות מזה כאילו הרווחת פה 25 אלף לחודש. והעבודה די כיפית ברובה. אין על תאילנד! בעיקר בגלל שהיא זולה אבל בתכלס קשה לחיות שם, הקשר הישראלי זה מגורים בבנקוק ואתם יודעים מזה בנקוק למי שהיה . סרח!

ravid23

New member
BIZKO אנחנו יודעים מה זה בנקוק אבל אתה לא

אלף דולר זה כמו 25 אלף שקל בארץ? נראה לי שראית את תאילנד מהטלויזיה בבית בתור אחד שגר בתאילנד אני יכול להגיד לך ש1000 דולר מספיקים לרמת חיים נורמאלית בתאילנד ובטח לא ברמה של 25 אלף שקל בתאילנד

למעלה