עבודה בארה"ב

lastdenver

New member
עבודה בארה"ב

שלום לכולם ושבוע טוב... אני בן 24 ומתחמה בתחום האירועים והמכירות ואפילו מחזיק בתעודה של לימודי הפקה,ניהול ועיצוב אירועים של אוניברסיטת בר אילן. אני מתכוון לטוס לארצות הברית לעבוד שם לא אכפת לי אם זה זמני או קבוע וגם לא אכפת לי באיזו מדינה (למרות שברור שיש עדיפות לכמה מהן). מה שכן,אינני מתכוון לעבוד בעגלות בקניונים וכדומה. כי תכל'ס מי רוצה לעמוד 12 שעות ביום וגם לפעמים לא לעשות כסף?! אשמח להמלצות על עבודות מעניינות פרט לעגלות כפי שהזכרתי וכמובן שיש קדימות לעבודות בתחום האירועים שבזה אני מומחה גדול. עוד אציין,שעדיין לא הוצאתי ויזה ולמי שיש השגות בנושא גם אשמח לעצה. תודה לעוזרים מראש, גילוס.

lastdenver

New member
לבקי

ויזה זו לא הבעיה שלי. המה מה,השאלה איזה ויזה כדאי לי להוציא:תייר או עבודה. זה הרבה תלוי במה שאני הולך לעסוק שם. אם זה בעגלות (מה שלצערי אינני רוצה להגיע בכלל וזו הההעדפה הממש אחרונה שלי) אז כנראה שאוציא ויזת תייר כי ממילא רוב העבודות אינן חוקיות ומה שחוקי עושה אותך כפוף אליו ובעצם אתה משועבד אליו ולכל הקריזות שלו.(זה מדובר רק על העגלות שבקניונים). מאידך גיסא,אם אמצא עבודה אחרת ולא משנה מה רק לא בעגלות (למשל דרך הסוכנות היהודית או דרך אזרח טוב והגון שאולי יקשר אותי עם משפחתו שנמצאת שם) אז כנראה שיותר כדאי להוציא ויזת עבודה. בקיצור בקי,הכל תלוי בעבודה שאקבל ושאסגור אותה מהארץ בטרם אקנה את הכרטיס טיסה. ואשמח אם תוכלי להציע או לכוון אותי לעבודה מתאימה ליכולות שלי או לפחות לרוחי. תודה על הכל בקי ושבוע טוב.

בקי קיי

New member
מצטערת אבל אין לי בשורות טובות

אם אתה יכול להוציא ויזת עבודה - תוציא. מאוד קשה כרגע בארה"ב למצוא עבודה, בלי ויזה בכלל בלתי אפשרי. אני לא יודעת איך אתה מתכנן למצוא עבודה בשלט רחוק, אבל אם אתה יכול לך על זה. אני חיפשתי עבודה באותו תחום שלך, בחוף המערבי ואני יכולה לומר שלא הצלחתי בכלל להגיע למצב של ראיון עבודה. אפילו לא אצל ישראלים, אין פשוט עבודה. קיבלתי הרבה תשובות על זה שיחזרו אלי אם תהיה עבודה וכד' אבל כרגע נראה שהמצב פשוט קשה. גם חברים אמריקאים שהכרתי כאן אומרים את אותו הדבר. אני לא מנסה לדכא אותך, אני רק אומרת שכדאי לברר טוב טוב לפני שאתה נוסע...

lastdenver

New member
...

ברור שאני לא אסע מבלי לברר או למצוא עבודה מפה ואפילו אם לצערי,ואני מדגיש לצערי,זה יהיה בעגלות אבל לא אעלה על טיסה מבלי לדעת את הכתובת שאליה אני צריך להגיע. בקי תודה בכל אופן.

למעלה