עבודה בארה"ב

micnir101

New member
עבודה בארה"ב

שלום רב!! אני אחות ורציתי לדעת איזה מבחן צריך לעבור כדי לעבוד בארה"ב והאם ניתן לעשות אותו בארץ. תודה מיכל.

../images/Emo58.gif שוב שלום לך מיכל,

לפני מספר ימים שאלת על עבודה באוסטרליה. העברתי אלייך לינק למחלקת ההגירה באוסטרליה. ידיעותי לגבי עבודה בארה"ב הן מקיפות ומרובות הרבה יותר. לשאלתך: כן. עלייך לעבור מבחן בארה"ב הנקרא NCLEX וניתן לעשותו גם בארץ. פרטים מדוייקים על מועדי בחינות ומיקומן תוכלי לקבל בשגרירות ארה"ב בתל אביב. אולם חשוב מאוד לציין ככי מעבר הבחינה בהצלחה א י נ ו מקנה לך זכות לעבוד או רשיון עבודה בארה"ב אלא אם כן את בעלת אזרחות אמריקאית או נושאת Green card. בקרוב מאוד ולמען כל אותם הרוצים לעבוד בארה"ב - אפרסם כאן את כל ההליכים אותם יש לעבור בטרם ניתן לעבוד בארה"ב (בעזרתו האדיבה של ZVULI מיד אעביר הודעה נוספת עם קישור ל Board of Professional בארה"ב. תוכלי ללמוד משם הרבה מאוד. בהצלחה.

הנה עבורך מיכל

הקישור. באתר לינקים לכל ההליכים אותם עלייך לעבוד כ"זר" המבקש להגר לארה"ב למטרות עבודה. הבחינות. וכו'. Office of The professions בכל מקרה - אין כבעל נסיון לנתב אותך בעקלקלות הדרך - קשה אבל אפשרי בעיקר כשבימים אלה קיימת דרישה סוחפת של 200 אלף משרות ברחבי אמריקה הגדולה...

LuNaL

New member
הצעה לברבורה או לכל אחד אחר....

עם הביקוש ההולך וגדל בפורום לקבלת מידע על קבלה לעבודה בארה"ב עלה במוחי רעיון למה שלא תכתבי מאמר על הנושא, או כל אחד אחר מחברי הפורום שמבין בנושא, ותוכלי להריץ אותה בטאגליינס. זה יימנע מכם לחזור על עצמכם כמו
(ולמי שלא הבין הכוונה היא לתוכי
) פשוט תתנו להם קישור למאמר. סתם הצעה קטנה...... גמר חתימה טובה

../images/Emo45.gif רעיון מצויין...

ולמעשה ה"מאמר" בשלבי כתיבה. אני מה זה אוהבת תוכים... רק נראה לי שהשואל/ת/ים - עדיין לא החליטו היכן הם רוצים לעבוד...

למעלה