עבודה בבודפשט

gevay1

New member
עבודה בבודפשט

מחפש עבודה בבודפשט, הונגריה. מי יכול לעזור?

knan

New member
בשימחה נעזור יש לנו עסקים בהונגריה

מה אתה מציע?

gevay1

New member
עבודה בבודפשט, הונגריה

איזה עסקים יש לכם בהונגריה?? מה אתם מחפשים?? אשמח לקבל קצת יותר פרטים.. אני, מכל מקום, דובר הונגרית.

חמודי, מי שמחפש עבודה, רושם

קורות חיים, ומפרט את כישורו, ולא החפך!!! לפני שאתה חושב לעבוד בהונגריה, תלמד קצת נימוסים, תקרא על המקום... לדבר הונגרית, כמו שאתה יכול לנחש, בהונגריה, יודעם כולם!

gevay1

New member
עבודה בבודפשט, הונגריה

גב´ עמיחי, תודה על העצות, אבל אחרי תקופה ארוכה של מגורים בהונגריה, אני לא חושב שאני זקוק להן.. מה שאני צריך זה הצעת עבודה מפתה!! אני פשוט מתכנן לחזור לשם בקרוב, וחשבתי שאולי מישהו כאן בפורום יכול לסייע בעניין. זה הכל. csókolom

ילדון, עדיין לא הבנת כלום!!!

כדי להסיג עבודה (מפתה אפילו) אתה צריך להציג את עצמך...מי רוצה להסיק בחור, שעל שאילה פשוטה, מה השכלתך, לא נותן תשובה... כאשר אתה פוגש עם דג הזהב, לפחות תידע, מה לבקש! תעשה, מה שרוצה, אבל, אולי הייתה בהונגריה כמה שנים, אבל לא תפסת כלום, מהמנטליות שלהם. ואומרת את זה, לא כדי לתת סתם עצות, אלא, שתגיע, לאן שאתה רוצה, לפעמים לא מזיק, להקשיב... עדין אווב (בלבד)

gevay1

New member
עבודה בבודפשט, הונגריה

גב´ עמיחי, אולי במקום להטיף, להסיק מסקנות חפוזות באשר לתפיסותיי ולמתוח ביקורת בבוטות לא מובנת, תנסי לעזור לי?? חשבת אולי על כך שאני ממש לא מעוניין לחשוף את כישוריי בפני כל העולם ואישתו פה ברשת??? אם יש למישהו הצעת עבודה מעניינת ומפתה בכל תחום שהוא בבודפשט, אני אשמח לשמוע פרטים נוספים בכל מקרה, ואז, ורק אז להשמיע מה יש לי להציע..

לאיש מיסתורין, כמוך, אין לי מה

להציע... כל דבר, שכתבתי לך, כתבתי מכוונה של עזרה, אבל לא משנה... אווה

knan

New member
אווה עמיחי את אולי צודקת שצריך

להעביר רזומה ולהציג את עצמך בדרך שונה,אבל חבל להיות כל כך ערשית מאיפה את שואבת את כל התוקפנות הזו?

gevay1

New member
עבודה בבודפשט, הונגריה

סוף סוף מישהו שחושב כמוני.. האישה הזאת פשוט בלתי נסבלת!! מכל מקום, אני מבין שיש לך עסקים בהונגריה. אשמח אם תשאיר פרטים כמו כתובת דואר אלקטרוני/טלפון לקבלת פרטים נוספים.

knan

New member
עניתי גם לך וגם לאחרים אבל הדואר

שלי נמחק כעת אנסה שוב

למעלה